- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Evet canım yapiyorumAfiyet olsun canım yoğurdu sen mi yapıyorsun
Kendi kendine duruyo canım beni izliyo, biseyler anlatıyoKızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Uygulamadan mı atmaya çalışıyosun canım. Benimki uygulamada sorun veriyo o yüzden netten atiyorumBizdede bugün sebze çorbasıyla kapama vardı resim yuklenmiyo sorun veriyo atamıyorum :)
Yok yiyorum hep canım ama ben çok şanslıyım pek sorun olmuyo canımSende döktürmüşsün eline sağlık canımm kurufasülye yemeye başlıcam bende ilk defa mı yiyeceksin
Ben de çıktı sandım çok severimbuzlukta vardi cnm
Mart ortasına kalmaz canım. :) az kaldi, bnde çok severimBen de çıktı sandım çok severim
Ya dönencesini izliyo ya oyun halısında oynuyo ikisini de çok seviyor benim kızım. 1 er saat vakit geçiriyor ya da uyuyor oluyorKızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Aaa neresi bize de söyler misin kuzumBende kayseriden yapan birisinden alıyorum, kargolayip gönderiyor. Çok kurtarici
Kapama mııııııı :)))Bizdede bugün sebze çorbasıyla kapama vardı resim yuklenmiyo sorun veriyo atamıyorum :)
Genelde uyurken bazen de yanıma alıyorum. Önceden pusetle alıp yere koyuyordum şimdi mama sandalyesine yatırıyorum. Daha kullanışlı oldu. Tek başına odada durmaz. En fazla 10 dk dururKızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Canım gorumcemin bi tanıdığı, yeri falan yok ama bize gonderiveriyor. Istersen gorumcemle konuşup numarasını atabilirimAaa neresi bize de söyler misin kuzum
Aaa kimden alıyorsun canm biz de alabilir miyiz ki?Bende kayseriden yapan birisinden alıyorum, kargolayip gönderiyor. Çok kurtarici
Gorumcemin tanıdığı canım. Bi konuusp numarasını atabilirim. Bnde tam kim bilmiyorum, onlar ayarlattirivrdi bizeAaa kimden alıyorsun canm biz de alabilir miyiz ki?
Valla çok sevinirim.Gorumcemin tanıdığı canım. Bi konuusp numarasını atabilirim. Bnde tam kim bilmiyorum, onlar ayarlattirivrdi bize
Tamam canım alınca özelden atarımValla çok sevinirim.
Yok canim netten sorun verdiUygulamadan mı atmaya çalışıyosun canım. Benimki uygulamada sorun veriyo o yüzden netten atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?