- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
çok pahalaşmış :/ ben hep yapıyorum elimde az kalmıştı son yaptığımdan onu da farklı birşey yapayım diyorum bugün yarın bakalım =) kolay gelsin afiyet olsun canımKızlar bugün lazanya yapmayi deniycem ilk defa yapcam bime gelmişti insallah guzel olurda verdiğim para bosa gitmez :):)
Canim nasil yapiyosun ben domatesli yapiyorumöğle yemeği. şehriye çorbası =)
Eki Görüntüle 2240497
ben salçalı yapıyorum canım. ben ilk önce şehriyeleri sıvı yağda kavuruyorum sonra unu da kokusu gidene kadar çeviriyorum. salçayı ekliyorum onu da biraz birlikte çeviriyorum sonra suyunu ekliyorum. naneyi en son üstüne =) domatesli ben komşumda yemiştim ama alışkın olmayınca pek hoşuma gitmemişti.Canim nasil yapiyosun ben domatesli yapiyorum
Pilavın yanındaki ne canım? Eline sağlık afiyet olsun.akşam yemeğimiz.
Yoğurtlu olan ne canım? İçinde ne var
haslanmis tavuk ve kornison yogurt mayonez uzerine maydanozYoğurtlu olan ne canım? İçinde ne var
sini kebabı canım ardanın mutfağından almıştım tarifi.pilav şehriye corbasi ve üzüm kayısı hoşafı..kebabın tarif linkide var.Pilavın yanındaki ne canım? Eline sağlık afiyet olsun.
Yemek yapmaya bayılırım 18 yaşıma dönsem kesin aşçılık okurdum ama gel gör ki hayatımda hiç hamur yoğurmadım değil ki açmakKızlar, yarın pırasalı el açması börek yapim diyorum. Daha önceden yapaniniz var mı nasıl yapiyosunuz?
Ben bayılırım canım. Benim için salata yapmaktan daha kolay. Geçen sene baklava yapmıştım ama şerbette sıkıntı olduYemek yapmaya bayılırım 18 yaşıma dönsem kesin aşçılık okurdum ama gel gör ki hayatımda hiç hamur yoğurmadım değil ki açmakmaşallah sana şimdiden
Ben kavurmadan koyuyorum poşetlere. 150şer gram falan koyuyorum. Yemeklerde kullanıyorum. Kavurmak da çok mantıklıymış :)Bu saatte et kavuruyorum poşetlere koyup dondurucuya aticam. Yemeklere koyuyorum yada yemek yoksa pilavın yanına kavurma olarak çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?