- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Ben de severim yemek pasta börek yapmayı aynen benimde şimdiki aklım olsa aşçılık okurum ama gittim iktisat okudumYemek yapmaya bayılırım 18 yaşıma dönsem kesin aşçılık okurdum ama gel gör ki hayatımda hiç hamur yoğurmadım değil ki açmakmaşallah sana şimdiden
Ben de severim yemek pasta börek yapmayı aynen benimde şimdiki aklım olsa aşçılık okurum ama gittim iktisat okudum
Sen öğleni kaçırmıyorsun ne güzel :) biz anca kahvaltı sürekli geçiştirmelerarkadaşlar bugün öğlen sadece makarna varilk adetimi oldum sonunda hiç halim yok
Eki Görüntüle 2240898
Teşekkür ederim canım, amin inşallahHepinize afiyet olsun kahvaltıyı 12de yaptım öğlen yemek yokbuaksam ablama gidiyorum sonrada anneme 3-5 gün yokum. Yemek yapamam ama yapılan yemeklerden pratik olanları paylaşırım.
Ckolatakahve çok güzel görünüyor afiyet olsun. Bol bol süt olsun.
Suya koyup buzluğa atmak nasıl oluyor canm. Böreği sarınca mı suya koyuyorsunEki Görüntüle 2240973
Buda ogle yemegim borek buzluk borek suya koyup buzluga atiyosunuz.
Boregi sarip suya daldiriyoruz sıkıp buzluga atiyoruz cnmSuya koyup buzluğa atmak nasıl oluyor canm. Böreği sarınca mı suya koyuyorsun
çaya mı gelecekler canım?Kızlar yaa, yarın ilk defa tanışacağım; eşimin arkadaşı gelecek. Yeni evlendi. Eşiyle de ilk defa tanisicaz. Ne yapsam diye düşünüp duruyorum. Pudingli kek yapicam. Başka neler yapabilirim
Öğlen gelecekler canım. Yemek hazırlarım da çay için ne yapayım diye düşünüyorum. Eşime özellikle yemek veya çay dememisler.çaya mı gelecekler canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?