2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Teyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhalde bende eşimde balık hastasıyız haftada 2 kere yeriz mutlaka
maşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştı

maşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştı
Aa geçmiş olsun nasıl cıktı sonra? Küçükken bende çok korkardım hala alışkanlık iyice ayıklar öyle yerim. Dışarda falan bazen balık yeriz ordada girişirim elimle ayıklar sonra çatalla yerim

sağol canım, sürekli öksürtmüştüm ve Allahtan büyük değildi kılçık.
yaaaa işte bak büyükler bile korkuyor kılçıktan =) demek ki etki altında kalmışsın küçükkene.
ama ben çok özledim balığı hele ki somon balığı

Canim somonda kılçık yok ki. Yanı temizliyorlar cımbızla falan balıkçılar. Dilim değil fileto olandan 2-3 parmak kalınlığında kestiriyorum ben kişi sayısına göre. Hiç kılçık denk gelmedi daha bana.

alacam canım alacam aklımda babam gelsin de metro dan alacam çokca buzluğa atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…