- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Ne güzel kuzum. Bizim buralarda yapsalar bende yaptiririm, çok güzel çünkü. Bn onun yerine evde lahmacun, pide yapıyorum.hazırı yemeyiz biz =) işte evde iç harcını damak zevkine göre hazırlıyorsun sonra ver fırına
Kizzzz 3 saat buzlukta sonra 1 gün normal soğutucu kısmında sabahtan beri buzlukta mi bekletiyosunÇikolata sosunu da yaptım şimdi ☺ Peki yiyeceğimiz zaman buzluktan çıkarıp dılarda bekletiyor muyuz? Yani donmuş halde yemiyoruz dimi?
Meyveli şeyleri bı sevemedim gittiYa vişne ve kakao çok yakışmıyor mu? Ben kakaolu mozaik pasta yapıp bisküvisini kakaolu koyuyorum içine de buzluktan vişne çıkarıp koyuyorum nefis oluyor.
Afiyet olsun canım ama donuk yemissiniz sanki,bütün gün disardaydim anca alabildim ya teli elime tüh üzüldümYaptım ve yedik özgenin tatlısını nefis oldu
Nerelisiniz canımBalık buğulama ve salata bu akşam bu kadar
Hahaha valla buzluktan çıkardım yedik. Öyle de çok güzeldiAfiyet olsun canım ama donuk yemissiniz sanki,bütün gün disardaydim anca alabildim ya teli elime tüh üzüldüm
Sürekli balık yiyorum dimi ama karadenizli değilimNerelisiniz canım
Sürekli balık yiyorum dimi ama karadenizli değilimbabam k.marasli eşim bingöllü ama ben iki sehiride hiç görmedim
maşaAllah sanaNe güzel kuzum. Bizim buralarda yapsalar bende yaptiririm, çok güzel çünkü. Bn onun yerine evde lahmacun, pide yapıyorum.
Teyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhaldeevet hep balık görünce sende. Benim eşim Trabzonlu da biz çok buğulama yaparız o yüzden sordum
siz nerelisiniz canım sivastada cok guzel yaparlar etliekmek.
maşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştıTeyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhaldebende eşimde balık hastasıyız haftada 2 kere yeriz mutlaka
canım ben aslen denizliliyim eşim konyalı =) konya dayım yani burda da sürekli yapıyorlar. siz sivaslımısınız?siz nerelisiniz canım sivastada cok guzel yaparlar etliekmek.
Aa geçmiş olsun nasıl cıktı sonra? Küçükken bende çok korkardım hala alışkanlık iyice ayıklar öyle yerim. Dışarda falan bazen balık yeriz ordada girişirim elimle ayıklar sonra çatalla yerimmaşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştı
Ya ben bu tarifi okumustum ama bulamadım simdi nasıl yapılıyordu?Yaptım ve yedik özgenin tatlısını nefis oldu
Ekran görüntüsü almıştım ben :)Q
Ya ben bu tarifi okumustum ama bulamadım simdi nasıl yapılıyordu?
sağol canım, sürekli öksürtmüştüm ve Allahtan büyük değildi kılçık.Aa geçmiş olsun nasıl cıktı sonra? Küçükken bende çok korkardım hala alışkanlık iyice ayıklar öyle yerim. Dışarda falan bazen balık yeriz ordada girişirim elimle ayıklar sonra çatalla yerim
Ekran görüntüsü almıştım ben :)
sağol canım, sürekli öksürtmüştüm ve Allahtan büyük değildi kılçık.
yaaaa işte bak büyükler bile korkuyor kılçıktan =) demek ki etki altında kalmışsın küçükkene.
ama ben çok özledim balığı hele ki somon balığı
alacam canım alacam aklımda babam gelsin de metro dan alacam çokca buzluğa atacamCanim somonda kılçık yok ki. Yanı temizliyorlar cımbızla falan balıkçılar. Dilim değil fileto olandan 2-3 parmak kalınlığında kestiriyorum ben kişi sayısına göre. Hiç kılçık denk gelmedi daha bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?