2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

kizlar begendiginiz kolay pasta borek tarifi varmi .yada buzluga attiginiz pasta puaaca tarifi
Kekleri hiç bi zaman bitirtmiyoruz o yüzden kek yapınca yarısını hep buzluğa atıyorum buzlu buzlu mikrodalgaya atıyorum yeni fırından çıkmış gibi oluyo. Bu benim kurtarıcı tarifim hem çok şık hem çok basit. Bütün halini yoktu bunu attım :) Normal bi kakaolu kek pişiryosun bazı kek tarifleri yoğurtlu bazıları sütlü oluyo sütlü bir tarif ile yaparsan daha iyi olur. Kek fırında pişerken bi yandan çikolatalı sosunu pişiriyorsun bir paket. O çikolatalı sosların beyaz olanları da var. Beyaz sostan da yarım bardak süte bir tatlı kaşığı beyaz sos tozu koyarak pişiriyosun püf noktası hepsi aynı anda sıcak olmalı. Fırından çıkardığın gibi çikolatalı sosu dökersen ikisi de sıcakken kek daha iyi çekiyo çikolatalı sosu. Çikolatalı sosu döktükten sonra beyaz sosu hemen dökmezsen çikolatalı sosun üstü kaymak yapıyor ve şekil güzel olmuyor. Kek tarifi isteyene veririm. Üstünün şeklini nasıl verdiğimi anlamayan olursa onu da anlatabilirim

Eklentiler

• B36B670E-3269-4D27-A464-8478AA937943.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 58
ben geceden ıslatıp sabah poşetliyorum haşlama yok

kizlar begendiginiz kolay pasta borek tarifi varmi .yada buzluga attiginiz pasta puaaca tarifi
Canım bak bu çok güzel oluyo. Ve kolay.
Çikolatalı fındıklı kek

Eklentiler

• Screenshot_20190227-224759_Nefis Yemek Tarifleri.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20190227-224808_Nefis Yemek Tarifleri.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 49
Geç oldu ama kızlar akşam bunu yedik musakka pilav mercimek çorbası yoğurt kabak tatlısı

Eklentiler

• IMG_1389.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 57
Geç oldu ama kızlar akşam bunu yedik musakka pilav mercimek çorbası yoğurt kabak tatlısı
afiyet olsn kabak tatlisini cok severim bn de nasil yspiorsun tencerdemki firinda mi.burda canim isteyecek evde yapicam dogum yapmamis gibiyim zayiflamam lazim lakin istahim cok acik)

patatesi nasıl yaptın cnm.nugget hazirmi
patates graten:
> 4-5 adet patates
> 1 paket sıvı krema (200ml)
> yarım çay bardağı süt
> tuz
> kaşar peynir

Yapılışı:
+ patatesleri soyup dilim dilim kes
+ borcama diz
+ bir kaseye kremayı, sütü ve tuzu karıştır
+ kremalı sosu patatesin üzerine gezdir
+ 200 derece fırında pişir
+ patatesler yumyşayınca kaşar peyniri üzerine dök ve üzeri kızarana kadar pişir, afiyet olsun =)

Nuggets ler malesef hazırdı canım

afiyet olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…