- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Kekleri hiç bi zaman bitirtmiyoruz o yüzden kek yapınca yarısını hep buzluğa atıyorum buzlu buzlu mikrodalgaya atıyorum yeni fırından çıkmış gibi oluyo. Bu benim kurtarıcı tarifim hem çok şık hem çok basit. Bütün halini yoktu bunu attım :) Normal bi kakaolu kek pişiryosun bazı kek tarifleri yoğurtlu bazıları sütlü oluyo sütlü bir tarif ile yaparsan daha iyi olur. Kek fırında pişerken bi yandan çikolatalı sosunu pişiriyorsun bir paket. O çikolatalı sosların beyaz olanları da var. Beyaz sostan da yarım bardak süte bir tatlı kaşığı beyaz sos tozu koyarak pişiriyosun püf noktası hepsi aynı anda sıcak olmalı. Fırından çıkardığın gibi çikolatalı sosu dökersen ikisi de sıcakken kek daha iyi çekiyo çikolatalı sosu. Çikolatalı sosu döktükten sonra beyaz sosu hemen dökmezsen çikolatalı sosun üstü kaymak yapıyor ve şekil güzel olmuyor. Kek tarifi isteyene veririm. Üstünün şeklini nasıl verdiğimi anlamayan olursa onu da anlatabilirimkizlar begendiginiz kolay pasta borek tarifi varmi .yada buzluga attiginiz pasta puaaca tarifi
Yapıyordur diye yemiyorum o kadar çok özledim kikizlar aci biber turşusu felan sute bisey yapıyo mi bebegin emmesini etkiliyor mu
Aaaa bak mantarlı tavuk ne zamandır yapmıyorum iyi fikirTopik hayırlı olsun :) bende çok fazla yemek yapamıyorum takipteyim :) bizim de yeşillik salatası ve mantarlı tavuk kavurma vardı menüde :)
Çabucak pişiyor da :))Aaaa bak mantarlı tavuk ne zamandır yapmıyorum iyi fikir
Arkanda durmasına sevindim canımValla ayda yilda bir telefonlaydi simdi dogumda beni aramadiklarini da gorunce oda iyice koptu. Yinede ailesi tabi konusur belki bilmiyorum ama simdilik o da tavirli
Aynen hem pratik hem lezzetliÇabucak pişiyor da :))
Ben her hafta yiyorum canimkizlar nohut fasulye yiyomusnz ben korkumdan yemiyorum gaz yapar diye
Bencede daha iyidir.Benim eşim bu konuda hemen gevşediği için biz sürdüremedik.Biz o duzelme girisiminde bulunduk da dikis tutmadi koptu ipler boylesi daha iyi diyorum
Bende öyle yapıyorum ıslatıp poşet poşet buzluğa koyuyorumNohut yada fasulye tüm paketi bi gün ıslayıp ertesi gün hepsini haşlıyorum buzluğa kaldırıyorum yapacağım zaman çok rahat oluyo öyle yapabilirsin
ben geceden ıslatıp sabah poşetliyorum haşlama yokHmmm ben düdüklüde yapıyorum normalde De pişirmeden önce hiç haşlamam sadece 1 gün suda bekletip öyle buzluğa koysam daha mı iyi olur ki. Çünkü hem suda beklet hem haşla sonra bi de düdüklü. Haşat olur nohutlar fasulyeler
Canım bak bu çok güzel oluyo. Ve kolay.kizlar begendiginiz kolay pasta borek tarifi varmi .yada buzluga attiginiz pasta puaaca tarifi
afiyet olsn kabak tatlisini cok severim bn deGeç oldu ama kızlar akşam bunu yedik musakka pilav mercimek çorbası yoğurt kabak tatlısı
patates graten:patatesi nasıl yaptın cnm.nugget hazirmi
afiyet olsnpatates graten:
> 4-5 adet patates
> 1 paket sıvı krema (200ml)
> yarım çay bardağı süt
> tuz
> kaşar peynir
Yapılışı:
+ patatesleri soyup dilim dilim kes
+ borcama diz
+ bir kaseye kremayı, sütü ve tuzu karıştır
+ kremalı sosu patatesin üzerine gezdir
+ 200 derece fırında pişir
+ patatesler yumyşayınca kaşar peyniri üzerine dök ve üzeri kızarana kadar pişir, afiyet olsun =)
Nuggets ler malesef hazırdı canım
Bende haric :)Yok ben haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?