- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Teşekkürler canımsana da afiyet olsun canm eline sağlık şimdiden :))))
iyi fikir :)ruhum_mavi pastayı kalıba döktükten sonra poşeti kapatmadan önce azıcık bisküviyi rondodan geçirip üstüne dökersen servis yapması daha kolay oluyo canım dilimi kesip çıkarırken tabak daha temiz görünüyo
Ama bu da hamur herşey Hamur hamur dediler ya kızlar daha böyle salata tarzı olması lazımbence tat olafak da görünüm olarak da bunu yap derim
tarifi farklı sayfalarda da var hangisi aklına yatıyorsa onu bak
patates çanağını yap bence. bir de haşlanmış ve didilmiş tavuk, parçalara ayrılmış doritos cips, mısır, doğranmış zeytin ve kornişon turşu karıştır zeytinyağı ve limon sık al sana mis gibi çok lezzetli bir salata :)Ama bu da hamur herşey Hamur hamur dediler ya kızlar daha böyle salata tarzı olması lazım
o da olur ama mutlaka tatlılardan birini çıkar. şeker pare ve pasta yapmışsın zaten. sakın elmalı turta yapma :))ruhum_mavi poğaçayı çıkarıp şehriye salatası koysam
Tamam bu da iyiymiş bunu yapayımpatates çanağını yap bence. bir de haşlanmış ve didilmiş tavuk, parçalara ayrılmış doritos cips, mısır, doğranmış zeytin ve kornişon turşu karıştır zeytinyağı ve limon sık al sana mis gibi çok lezzetli bir salata :)
Şehriye salatasının içine tavuk ditsemTamam bu da iyiymiş bunu yapayım
O da olur güzel olurŞehriye salatasının içine tavuk ditsem
ruhum_mavi pastayı kalıba döktükten sonra poşeti kapatmadan önce azıcık bisküviyi rondodan geçirip üstüne dökersen servis yapması daha kolay oluyo canım dilimi kesip çıkarırken tabak daha temiz görünüyo
Muzu koymasydın daha iyi olurdu bence. Çok muzu kaldıracak bi pasta değil ama daha önce de söylemiştim meyveli tatlı hiç sevmiyorum belki ondan böyle düşünüyor olabilirim yiyince puanlarsınBen dün akşam yaptım canım senin pastayı bu akşam sosunu döküp yeriz. Baton kek kalıbında yaptım tam ortasına 2 tane muz koydum bütün. Akşam resim atarım kesince.
Ne zaman isyan etceksin ne halin varsa gör diye merak ediyorumO da olur güzel olur
Afiyet olsun canım beğenmene çoook sevindimEff-saa-nee birşey bu pastaOzgebalaban11
Allah senden razı olsun valla
2 paket santi ile yaptım. Petibör yerine eti kakaolu koydum daha çikolatalı oldu.sosuda bitter çikolatalı. Muz çok yakışmış. Denemeyen kalmasın. Her hafta yaparım artık.
Ben cumartesi günümde de bu pastayı yapacağımAfiyet olsun canım beğenmene çoook sevindim
Ben cumartesi günümde de bu pastayı yapacağımama bu kez çikolata sosunu beyaz çikolata sosu ile yapacağım. Bakalım nasıl olcak ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?