- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Aynen öyle bez kuru pisik yok neden uykusunu bozayım ki..tahmini benimde o kadar süre oluyor bazen daha fazla bile kalıyor bezi altında sıkıntı olmuyor hiçben de gece hiç değiştirmiyorum altını. Doktorumuz değiştirme dedi uykusu açılıyor. Kullandığımız bezler yeterince emici zaten, sabah açtığımda aradan 13 saat geçmiş oluyor ve kupkuru kalıyor.
Ya bana enteresan şekilde bildirimler gelmiyor. Yoğunluktan dolayı giremedim doğru düzgün ve yemek konusunu unutmuşumbildirim gelmeyince .. fotoğraf çekenedşm koşturmadan
Aynen öyle yemin ederim insanın dayanağı eşi. Benim kayinvalidem dediki bir gün. Babam öldü eşim teselli etti kardeşim öldü eşim teselli etti eşim öldüren bittim teselli edenim yanında duranın yok ne olursa olsun birbirinize sahip çıkın. Çok hoşuma gitmişti ve çok doğru söylüyorAynen canım benim. Amin inşallah. Allahım evlatlarimizdan yana yüzümüzü güldürsün.eşimiz çocuklarımız hayırlı olsun, onlar iyi olsun yeter bize
Evet ne güzel demiş, ben hep eşime dua ederim. Allahım ondan razı olsun. Iyiki var.Aynen öyle yemin ederim insanın dayanağı eşi. Benim kayinvalidem dediki bir gün. Babam öldü eşim teselli etti kardeşim öldü eşim teselli etti eşim öldüren bittim teselli edenim yanında duranın yok ne olursa olsun birbirinize sahip çıkın. Çok hoşuma gitmişti ve çok doğru söylüyor
Ya ben ev çok kokuyor diye yapmıyorum çok midem bulanıyor . tüm mutfağı siliyorum banyoya giriyorum bulaşıklar hepsi çok yorucu geliyor .. hamileyken de hep annem taptı yedik . Bu durumdan çok rahatsızım bir öneriniz var mı bunla ilgiliTeyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhaldebende eşimde balık hastasıyız haftada 2 kere yeriz mutlaka
Canım denedik daha önce onu. Eğer o kremşantinin ağır yağlı tadı seni rahatsız etmiyorsa seversin ben sevmedim çünkü kremşanti sevmiyorum. Hazır pastaların kenarındaki kremşantileri seviyorsan onu da seversin canımOzgebalaban11 özgecim senin tatlın kremşantili olanı sade olarak yapılsa nasıl olur acaba sade petibör ve sade şanti ama üzerine çikolatalı sos?
yok bende sevmiyorum o zaman hiç denemeyim bende teşekkür ederim canım =)Canım denedik daha önce onu. Eğer o kremşantinin ağır yağlı tadı seni rahatsız etmiyorsa seversin ben sevmedim çünkü kremşanti sevmiyorum. Hazır pastaların kenarındaki kremşantileri seviyorsan onu da seversin canım
Yani canım fırında yapabilirsin koku falan fazla olmuyor. Fırında somon,palamut,levrek yapıyorum gayette güzel oluyor. Hatta geçen fırında hamsi tarifi gördüm aynı hamsi tava gibi oluyor demişler yorumlarda bulursam gönderirim.balık çok faydalı alış mutlaka ilerde çocuk içinde yapman gerekecek.Ya ben ev çok kokuyor diye yapmıyorum çok midem bulanıyor . tüm mutfağı siliyorum banyoya giriyorum bulaşıklar hepsi çok yorucu geliyor .. hamileyken de hep annem taptı yedik . Bu durumdan çok rahatsızım bir öneriniz var mı bunla ilgili
Evet canım çocuk için bunu yenmek istiyorum . En az koku yapan bir tarifin varsa alabilirim tabi ki.. kızartınca çok batıyor ve koku siniyor. balık çok severim ama kokusu beni bunaltıyorYani canım fırında yapabilirsin koku falan fazla olmuyor. Fırında somon,palamut,levrek yapıyorum gayette güzel oluyor. Hatta geçen fırında hamsi tarifi gördüm aynı hamsi tava gibi oluyor demişler yorumlarda bulursam gönderirim.balık çok faydalı alış mutlaka ilerde çocuk içinde yapman gerekecek.
Cnm ben senin pasta tarifini kacirmisim tekrar atar misin.Canım denedik daha önce onu. Eğer o kremşantinin ağır yağlı tadı seni rahatsız etmiyorsa seversin ben sevmedim çünkü kremşanti sevmiyorum. Hazır pastaların kenarındaki kremşantileri seviyorsan onu da seversin canım
Ben migrostan aldım heryerde yok evet. Bir daha ki gidişimde 5-10 tane stok yaparım
A101’de buldum ben :)
Ben baktığımda migrosta da yoktuBen migrostan aldım heryerde yok evet. Bir daha ki gidişimde 5-10 tane stok yaparım
az önce bim den geldim orda vardıBen baktığımda migrosta da yoktu
Sanırım bu konuda en şanslı benimTavuk bir çoğumuz için kurtarıcı bir yemek ama piyasada ki bir çok tavugada güvenmiyorum. Hamileyken hep köy tavuğu aldık doğumdan sonra da organik aldık bir iki kere ama çokta pahalı. Siz nelere dikkat ediyorsunuz alırken hangi marka alıyorsunuz yada tanıdık birinden falan mı alıyorsunuz?
Bide yumurta meselesi var.biliyorsunuz 0 1 2 3 diye numaralı hepsi. Ben 0 eğer onu bulamazsam 1 alıyorum. 2 zaten hiç görmedim ama 3 hiç almıyorum. Evet sorularım bu kadar öperim
Canım biz orda da bulamamıştık, hatta eşim bugünde bulamadı. Allah allah bitmişe mi denk gelmişiz ki acabaBen migrostan aldım heryerde yok evet. Bir daha ki gidişimde 5-10 tane stok yaparım
Aaa bn hiç görmedim. Yarın baktirayim eşime. Dorbi marka sanirim. Bi turlu denk gelmemistimA101’de buldum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?