2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

oh misss ellerine sağlık canım ☺
nasıl yaptın musakkayı?
canım normalde patlıcanları küp şeklinde doğrayıp yağda kızartmak gerekiyor. Ama ben fırına atıyorum. Diğer türlü çok yağlı ve ağır oluyor. Karnıyarığın patlıcanlarını da fırına atarım ben. Yağda kızartmam. Neyse patlıcanları küp doğrayıp fırın tepsisine döktüm, fırında biraz kızarana kadar pişirdim. sonra et, soğan, sarımsak, biber, domates, salça normal yemek yapar gibi pişirdim içine patlıcanları atıp su koydum. Pişirdim:)

ayyy tam benlik olmuş bende yağlı hiç sevmem midem zaten kabul etmiyor. tamam canım denicem bu şekilde. aynen ben karnıyarık da patlıcanları közlüyorum daha bi değişik oluyor

Ben sağlıksız olduğu için değil de ağır oluyor diye kızartmıyorum canm:) yoksa sağlıksız bir sürü şey yiyoruz zaten
canım benim mide kaldırmıyor. herkesin farklı alışkanlıkları var. afiyet olsun canım
Kızlar maşallah diyim Benim mide öyle bişey ki bişeyi de kabul etme mübarek. Bişey de dokunsun ağır gelsin . Yok ne versen gidiyo eskiden çok ağır ya da yağlı yediğimde (burgerking kfc popeyes falan) üstüne bi sigara yakardım Allah’ım ya bu sigara içmeyenler bunu yedikten sonra nasıl dayanıyor derdim şimdi sigara içmediğim için o da yok gayet iyiyim

ee bugün ne yemek yapıyorsunuz? Biz pazar günü haftaiçi için yaptığım bir kaç çeşit yemeği yemeye devam edeceğiz. Haşlanıp didilmiş tavuğu bolca soğan ve baharatla kavurdum. Tavuk döner gibi oldu. Dün musakkanın yanına yaptığım pilavdan kalanın üzerine onu döküp pilav üstü döner gibi yiyeceğiz :)

Ozgebalaban11 grubu açtın ve bizi terkettin hiç yazmıyorsun

Gerçekten öyle özge dışarıdan eve gelemiyo bence tam alıştı melegiyle gezmeye.
Tabii böyle diyorum ama başka bi sıkıntı yoktur umarım,hastalık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…