- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.061
Kurukekik dimi? Zeytinyağı falan yok mu sadece kekik mi? Pişirirken yanmıyor mu kekikler?tavukları küp küp doğrayıp kekiğe buluyorum ve 1 saat buzdolabında bekletiyorum. İmkanın varsa bir gece önceden de bekletebilirsin. Sonra tavukları tavaya alıp çevire çevire kızartıyorum. Tavuklar iyice kızarınca krema ve rendelenmiş kaşar koyup katı bir kıvam alana kadar pişiriyorum. bitti bu kadar:)
Evet canım yaaIsim değişirmişsin canım Bende Bu kim dedim
Ya bu konunun bildirimleri gelmiyor bana anca girip bakınca görüyorum.
Bende akşama köz patlıcanlı makarna yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsunkuru fasulye ve mercimekli pilav :)
Haftada bir nohut birde kuru fasulye yaparım ve yerimKuru fasulye pilav yaptim ama ödüm patliyor ogluma gaz olur diye siz yiyor musunuz kızlar
Gaz sıkıntısı var mı bebişinin canım valla bende yedim çünkü onu yeme bunu yeme hasta oluyorum bağışıklığın zayıfladı vallaHaftada bir nohut birde kuru fasulye yaparım ve yerim
Canım ben 2 aydır yiyorum. Önce de çok sıkıntı olmuyordu. Şimdi de bağırsaklar için damla kullanıyoruz. Hiç sıkıntı olmuyor.Gaz sıkıntısı var mı bebişinin canım valla bende yedim çünkü onu yeme bunu yeme hasta oluyorum bağışıklığın zayıfladı valla
Benimki normalde gazlı bir bebiş o yüzden daha fazla gaz olur diye korkudan yemedim ve bizde gaz damlası kullanıyoruz ama bakalım dün yedim bugün etkisi olacak mi olmazsa başlarım herşeyi yemeye sonuçtaCanım ben 2 aydır yiyorum. Önce de çok sıkıntı olmuyordu. Şimdi de bağırsaklar için damla kullanıyoruz. Hiç sıkıntı olmuyor.
Yeşil fasulye buzluktan bulgur pilavı ama şade şehriyeli içine de az zerdeçal ve karabiber atıyorum güzel oluyor zerdeçal faydalı hem rengide sarı oluyorGene kimse birşey yazmamışbuda son olsun bende yazmam artık. Tarhana çorbası ve pırasa
Canım ben yemeği nasıl yediğimi unutur oldum. Bensu çektiriyor bana. Yazmayı unutuyorum bildirimde gelmeyinceGene kimse birşey yazmamışbuda son olsun bende yazmam artık. Tarhana çorbası ve pırasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?