2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Kurukekik dimi? Zeytinyağı falan yok mu sadece kekik mi? Pişirirken yanmıyor mu kekikler?

Isim değişirmişsin canım Bende Bu kim dedim
Ya bu konunun bildirimleri gelmiyor bana anca girip bakınca görüyorum.
Bende akşama köz patlıcanlı makarna yapmayı düşünüyorum.

Isim değişirmişsin canım Bende Bu kim dedim
Ya bu konunun bildirimleri gelmiyor bana anca girip bakınca görüyorum.
Bende akşama köz patlıcanlı makarna yapmayı düşünüyorum.
Evet canım yaa her şeyi açıkça konuşuyorum bari değiştireyim dedim bana da arada gelmiyor girip bakmayınca. Anlamadım niye öyle.
Afiyet olsun kuzum benim

Gaz sıkıntısı var mı bebişinin canım valla bende yedim çünkü onu yeme bunu yeme hasta oluyorum bağışıklığın zayıfladı valla
Canım ben 2 aydır yiyorum. Önce de çok sıkıntı olmuyordu. Şimdi de bağırsaklar için damla kullanıyoruz. Hiç sıkıntı olmuyor.

Canım ben 2 aydır yiyorum. Önce de çok sıkıntı olmuyordu. Şimdi de bağırsaklar için damla kullanıyoruz. Hiç sıkıntı olmuyor.
Benimki normalde gazlı bir bebiş o yüzden daha fazla gaz olur diye korkudan yemedim ve bizde gaz damlası kullanıyoruz ama bakalım dün yedim bugün etkisi olacak mi olmazsa başlarım herşeyi yemeye sonuçta

Kızımla pazara geldik. Biraz sebze aldık. Akşama dünden kalan koz patlıcanlı makarnam var yanina enginar yapicam. Ama eşim zeytinyağlı sevmediği için etli yapicam.

Ya bana da bildirim gelmiyor buradan sinir oldum bugün babamız çalıştığı için biz kızımla dışarı çıktık arkadaşımla buluştuk avmde mağaza gezdik. Sonra timboo’ya oturduk. Birşeyler yedik sohbet muhabbet. 9 gibi de eve geldik. Geçen haftasonu yemek yapamamıştım bu hafta yemek konusunda çok zorlandık. Pazar günü 2-3 çeşit yemek yapmam lazım. Aklımda kabak yemeği var. Dereotlu yapacağım. Bir de nohut yada kurufasülye düşünüyorum. Bir çeşit de çorba yaparım. Bunları 2şer gün yesek. 1 gün de et yada tavuk yaparız. Hafta biter süper olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…