2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Hepinize afiyet olsun biz yedik içtik,oy verdik, avmlerde gezmeye başladık bile gün akşam olmaz artik

Yaa kizlar siz bunları nasıl yapıyorsunuz. Ben hala yemek yapamıyorum oğlum bırakmıyor bir türlü kaç kere yemeği yaktım mememi bırakmadı falan rezil öldü her şey özeniyorum ama nazar etmem taktik verin bana. Acımdan ölecek içim kurudu valla

Oyun halısında bayağı zaman geçiriyor canim, babası ilgileniyor bazende. Durmadığı günler bende ac kaliyorum

Canım ben genelde sabah erken kalkıp yatıyorum. Mesela kız 8de mi kalkacak ben 7:30 kalkıp direk çorbayı koyuyorum. Ana yemek için dogranacak yıkanacak ne varsa hazırlıyorum. O arada uyanmış oluyor. Bi 15 dakika beni görmezse kendi kendine konuşuyor. O arada ben yemeğim soğanını falan kavuruyorum. Sonra herşeyin altını kapatıyorum. Ta ki oyun halısına koyana kadar. Sonra yemeğe devam ediyorum. Eğer emecekse ocağı kapatıyorum çünkü kalkamıyorum. Bazen 10 kere ac kapa yapıyorum. Bide ben genelde oyun halısı zamanlarında süt sagmayi tercih ediyorum çünkü kızım beni emmiyor altı açık kalmayı seviyor bazen onun altını açıyorum 15-20 dakika oyalanıyor o arada işlere devam. Kısacası sürekli bir koşturmaca. Hiç yapamazsam can sağlığı eşim gelince bi makarna falan gecistiriyoruz.

Serra gündüzleri 2 kere 3’er saat uyuyor canım. O arada her işimi hallediyorum ben.

Biz de kahvaltı yaptık oy kullandık sonra avmleri gezdik sonra market alışverişi yaptık geldik. Şimdi de pirzola kızartacak eşim. Ben de yanına salata, yoğurtlu patlıcan yapacağım. Sonra seçim sonuçlarını seyredeceğiz:)

Kızlar bende tavuklu göbek salata kek ve pastane poaçası yaptım masmavi3mutfakta nın tarifi poaça yapmak isterseniz güzel oldu

Oyun halısında bayağı zaman geçiriyor canim, babası ilgileniyor bazende. Durmadığı günler bende ac kaliyorum
Benimkide oyun halısında baya kalırdı en azında olan yemekleri işitip yerdim şimdilerde ya orada da durmuyor ya da duruyorsa sende benimle dur diyor ne yapacagimi şaşırdım valla.
. Benimki genelde 6 hatta bazen 5.30 da bile kalkıyor benimde gücüm yok zaten erken yatamıyorum.oglan yatsa diyorum eşime zaman ahırayım onun istediği bir şey yapayım çay meyve getireyim sonra uyuya kalıyorum gecede kaç defa kalkınca sabah pert oluyorum
Serra gündüzleri 2 kere 3’er saat uyuyor canım. O arada her işimi hallediyorum ben.
Maşallah diyelim aman nazar değmesin hep öyle olur inşallah. Benimki genelde yarim saat 45 dk falan uyuyor onda da yetişmiyor kahvalti yapiyorum ilkinde ortalığı topluyorum bir keresinde en sonda aperatif şeyler yapmak zorunda kalıyorum ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…