- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.261
Şu pastırmayı bir sevemedim gittiKahvaltıya krep yaptım. Üzerine sürmek için de salça ve cevizli kahvaltılık sos yaptım. Pastırmaları tereyağda çevirdim. Yiyeli baya oldu foto da çekmiştim ama paylaşmayı unutmuşum
Pişirerek de mi sevmiyorsun canm?Şu pastırmayı bir sevemedim gitti
Hiç bi şekilde sevmiyorum kokusunu çok güzel geliyo her seferinde özeniyorum kokusundan tadına bakıyorum yutamıyorım çok kötü geliyo tadıPişirerek de mi sevmiyorsun canm?
Ordan sürekli simit alıyoruz ama bunu hiç bilmiyorum nasıl geri kalmışm ya adı ne bende alayımSizin orda simitçiiii var ya orda satılıyor nasıl bilmezsin millet nerelerden geliyo onu almak için
Valla biz buna akışkan diyoruzOrdan sürekli simit alıyoruz ama bunu hiç bilmiyorum nasıl geri kalmışm ya adı ne bende alayım
Benden daha çok yapıyorsunHaftaiçine kurufasülyemi yaptım bir de tabi özgenin tatlısından yaptım. Bizim evin haftalık rutini haline geldi
Akşam arkadaşlarımıza yemeğe davetliyiz bugün evde yemek yemeyeceğimiz için çok mutluyum
Kocam hastası olduBenden daha çok yapıyorsun
Kurufasulyeyi duduklude yapinca ayari kaciyo benim cok haslaniyo sen nasil ayarliyorsun cnmHaftaiçine kurufasülyemi yaptım bir de tabi özgenin tatlısından yaptım. Bizim evin haftalık rutini haline geldi
Akşam arkadaşlarımıza yemeğe davetliyiz bugün evde yemek yemeyeceğimiz için çok mutluyum
Akşamdan ıslatarak yaptım canm. Düdüklü ötüp kapattıktan sonra tam 30 dk.Kurufasulyeyi duduklude yapinca ayari kaciyo benim cok haslaniyo sen nasil ayarliyorsun cnm
OhhHaydi afiyet olsun
Sağol aşkımOhhafiyet olsunn
Cnm bende aksamdan isliyorum 30dk yi birak 10dkda hamur oluyo tencerede denicem haslamayi artik clipso benim ondan mi cabuk pisiriyoAkşamdan ıslatarak yaptım canm. Düdüklü ötüp kapattıktan sonra tam 30 dk.
Bilmiyorum ki canm. Benimki klasik düdüklü tencere.Cnm bende aksamdan isliyorum 30dk yi birak 10dkda hamur oluyo tencerede denicem haslamayi artik clipso benim ondan mi cabuk pisiriyo
Ben de özledim yapayım yarınKocam hastası oldu
Özge bana da tarif atarmısın geç oldu diye yazmadımBen de özledim yapayım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?