2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ekmek çok güzel görünüyor tam kahvaltılık üstüne yağ salça sür ohhh

ruhum_mavi Smyy89 Böyle bir şey. Buralarda çok satılıyor. Ormanda, çalılıklarda yetişiyor. Tam mevsimi, çok faydalı bisey
Ya ben bunu instagramda gördüm ve çok merak ediyorum. Ama buralarda hic yok. Ve cok cok pahali birseymis. 100-150tl arasi falan sanırım.
Dildildil yemek konservesini bidaha yazarmsn canm ben kacrmsm
Canim yaptığın tüm sulu yemekler için geçerli. Çorba, nohut,fasulye,türlü, patates yemeği vs.
Yemeği fazla pisiriyorsun daha ocakta kaynarken bir kavanoza ağzına kadar dolduruyorsun sıkıca kapatıp tezgahta ters çevirip koyuyorsun. Sabaha kadar böyle bekliyor sonra buzdolabına. 3-4 aya kadar kalabiliyor. Her seferinde yeni kapak ama mutlaka.

Evet canım, 100-200 tl araliginda oluyor. Kurutup satani da duydum. Internetten falan satan vardir galiba. Toplandiktan sonra kisa surede tuketilmesi gerek. Cok faydalari varmis

Bizde kahvaltılık yedik anca, eymen uyumadı bir türlü sanırım benim oğlum banyo yapınca uykusu kaçıyor..

Bugün misafirim olduğu için çok yorulmuştum. Geç de gidince yemek yapamadım. Lahmacun söyledik biz de. Ama şimdi fasülye ıslattım. Yarın kuru fasülye ve ıspanak yemeği yapacağım. Haftaiçine hazır olur.

Kahvaltıya krep yaptım. Üzerine sürmek için de salça ve cevizli kahvaltılık sos yaptım. Pastırmaları tereyağda çevirdim. Yiyeli baya oldu foto da çekmiştim ama paylaşmayı unutmuşum

Eklentiler

• 57F9D73C-9447-4B4A-BA9F-CC37DBB3D115.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…