- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.241
Deneyim bakalımAaa ben sucuklu fasulye yaptım dün çok severim ve çok güzel oluyor dene mutlaka bayılırsın
Ekmek çok güzel görünüyor tam kahvaltılık üstüne yağ salça sür ohhhsağol canım. evet herkesin alışkanlıkları farklı. aşırı sağlıklı değil malesef Türkiye ye geldim çok kilo aldım malesef. ekmekler hep hamur ister kepekli ister ram buğday lı hepsi aynı benim için ve burda daha fazla ekmek tüketmeye başladım yemeklerimi zeytinyağı lı yaparım. eşim etsiz yemek sevmez sürekli etli veya katı yemekler sebze yemez işte ne derler üzüm baka baka kararır ama böyle olmuyor eski alışkanlıklarıma dönmem gerekiyor.
Eki Görüntüle 2255126
babam sağolsun getirmiş, kızım özlemiştir diyebiz sabah bir dilim bu ekmek den yeriz akşam da yemek yoksa veya sulu yemeğin yanına bu ekmek den yeriz. ama burda bu şekil ekmek görmedim. bi real de vardı ama o da burda kapandı ve inanılmaz pahalıydı =)
yağ salçaEkmek çok güzel görünüyor tam kahvaltılık üstüne yağ salça sür ohhh
Ya ben bunu instagramda gördüm ve çok merak ediyorum. Ama buralarda hic yok. Ve cok cok pahali birseymis. 100-150tl arasi falan sanırım.ruhum_mavi Smyy89 Böyle bir şey. Buralarda çok satılıyor. Ormanda, çalılıklarda yetişiyor. Tam mevsimi, çok faydalı bisey
Canim yaptığın tüm sulu yemekler için geçerli. Çorba, nohut,fasulye,türlü, patates yemeği vs.Dildildil yemek konservesini bidaha yazarmsn canm ben kacrmsm
Evet canım, 100-200 tl araliginda oluyor. Kurutup satani da duydum. Internetten falan satan vardir galiba. Toplandiktan sonra kisa surede tuketilmesi gerek. Cok faydalari varmisYa ben bunu instagramda gördüm ve çok merak ediyorum. Ama buralarda hic yok. Ve cok cok pahali birseymis. 100-150tl arasi falan sanırım.
Canim yaptığın tüm sulu yemekler için geçerli. Çorba, nohut,fasulye,türlü, patates yemeği vs.
Yemeği fazla pisiriyorsun daha ocakta kaynarken bir kavanoza ağzına kadar dolduruyorsun sıkıca kapatıp tezgahta ters çevirip koyuyorsun. Sabaha kadar böyle bekliyor sonra buzdolabına. 3-4 aya kadar kalabiliyor. Her seferinde yeni kapak ama mutlaka.
Sos da acı varmı
Eşim asla acı yemez normalde yanında küçük turşu biberi yerim ama korkuyorum süte geçer diyeSos da acı varmısüte geçiyo mu acı yaa
sanırım geçiyor bikac gün aci kucuk biberlerden yedim kuzumun popisinde kırmızılıklar oldu sanırım acıdan oldu ben beze baglamstim ama acıyı kesince gecti..cok-da severim canımda çok çekiyor aciyiSos da acı varmısüte geçiyo mu acı yaa
Benimde çok çekiyo yaasanırım geçiyor bikac gün aci kucuk biberlerden yedim kuzumun popisinde kırmızılıklar oldu sanırım acıdan oldu ben beze baglamstim ama acıyı kesince gecti..cok-da severim canımda çok çekiyor aciyi
Ay o neee güzel bişeye benziyooo
Çok güzel görünüyo ama bilmiyorum ne oldugunu merakta ettim neymiş o
Sizin orda simitçiiii var ya orda satılıyor nasıl bilmezsin millet nerelerden geliyo onu almak içinÇok güzel görünüyo ama bilmiyorum ne oldugunu merakta ettim neymiş o
Bendee isteerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?