2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Yemek konservesini ben anlatmıştım canım yapmana sevindim. Çok pratik olmuyor mu ama ac ısit o kadar. Afiyet olsjn

Aaa ben sucuklu fasulye yaptım dün çok severim ve çok güzel oluyor dene mutlaka bayılırsın

Canm doğumdan sonra neden yapmadınız balık? Fırsat bulamadığın için mi? Teo’yu da yanına alıp yapabilirsin aslında. Düzenini bozma o sana ayak uydursun
Genelde evde yoktuk aslında, bir ara da düzenimiz yoktu hani hrp kucakta ya da memede durduğu zamanlar:) dün pişmiş halde söylrdik balık geldi ama o saate kadar duran teo yemek zamanı huysuzlandı tek elde yedim artık

sağol canım. evet herkesin alışkanlıkları farklı. aşırı sağlıklı değil malesef Türkiye ye geldim çok kilo aldım malesef. ekmekler hep hamur ister kepekli ister ram buğday lı hepsi aynı benim için ve burda daha fazla ekmek tüketmeye başladım yemeklerimi zeytinyağı lı yaparım. eşim etsiz yemek sevmez sürekli etli veya katı yemekler sebze yemez işte ne derler üzüm baka baka kararır ama böyle olmuyor eski alışkanlıklarıma dönmem gerekiyor.

babam sağolsun getirmiş, kızım özlemiştir diye biz sabah bir dilim bu ekmek den yeriz akşam da yemek yoksa veya sulu yemeğin yanına bu ekmek den yeriz. ama burda bu şekil ekmek görmedim. bi real de vardı ama o da burda kapandı ve inanılmaz pahalıydı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…