- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
- #1.321
SivasCanının nerede oturuyordum misafir olarak gelecem deeeeevalla muhteşemsin eline saglikk
ah ahh tek çocuk birşey değilmiş bende senin gibiydim ev pırıl pırıl yemek desen hep yapardım ama iki çocukla farklı oluyorewet cnm
Ayyy çok uzak ama sen böyle yap ben oraya taşınırım valla kaç zamandır sarma istiyor canım ama bırak sarmayı pilavı zor yapıyorumSivas)
benimde canım çekti kız valla.avucumuzu yalayıp gogsumuze sürelim baride şişmesinlerNermin yazılıtaş yine nefis bir tatlı yaptı çok canm çekti
hahaha offf olsa da yesekkbenimde canım çekti kız valla.avucumuzu yalayıp gogsumuze sürelim baride şişmesinler
hep diyorum su kadin arada bize gelseNermin yazılıtaş yine nefis bir tatlı yaptı çok canm çekti
Ayy bende gördüm yapıcam bi araNermin yazılıtaş yine nefis bir tatlı yaptı çok canm çekti
Ben de yemek yapmaktan zevk alıyorum terapi gibi geliyor. Önceden çalıştığım zamanlar Pazar günü gelsin diye bakardım. Hafta içi geç çıktığım için yemek geçe kalırdı . Pazar mutfağa bir girerdim 7-8 çeşit yemek yapıp çıkardım çorbası yemeği pilavı tatlısı salatası bir sürü yemek yapardım.zevk alırdım yapmaktan. Şu an mesela en çok yemek yapamadığım için gergin oluyorum geçiştirip meşakkatli yemekler yapmadığım için sinir oluyorum. Ben de temizlikten nefffffret ediyorum. Daha bir odayı bitirmeden Ruhum sıkılıyor sallamasyon yapmaya başlıyorum eşim sağolsun genelde o destek oluyorYemek yapmaktan nefret eden Bi ben mi varım acaba ya. Anneme diyorum Bi gün boşanirsam yemek yapma yüzünden boşanirim diye kızıyor bana:)) klasik şeyleri yaparim o da mecburiyetten. Pek de anlamam zaten
Zerre kadar isteğim yok gelmiyor da bilemedim yaBen de yemek yapmaktan zevk alıyorum terapi gibi geliyor. Önceden çalıştığım zamanlar Pazar günü gelsin diye bakardım. Hafta içi geç çıktığım için yemek geçe kalırdı . Pazar mutfağa bir girerdim 7-8 çeşit yemek yapıp çıkardım çorbası yemeği pilavı tatlısı salatası bir sürü yemek yapardım.zevk alırdım yapmaktan. Şu an mesela en çok yemek yapamadığım için gergin oluyorum geçiştirip meşakkatli yemekler yapmadığım için sinir oluyorum. Ben de temizlikten nefffffret ediyorum. Daha bir odayı bitirmeden Ruhum sıkılıyor sallamasyon yapmaya başlıyorum eşim sağolsun genelde o destek oluyor
eşin yemek seçiyor mu canım? yoksa sen hep mi sevmiyordun yemek yapmasını bekarkene deZerre kadar isteğim yok gelmiyor da bilemedim ya
Ay biraz da ondan da nefret ettim sanirim yemek yapmaktan. Seçiyor ya malesef. Yöresel yemek ariyor genelde. Bende pek bilmiyorum onlarin yemeklerini. Açıkcası sevmediğim içinde uğraşmadim onların yemeklerinden yapicam diyede. Öyle yani:)eşin yemek seçiyor mu canım? yoksa sen hep mi sevmiyordun yemek yapmasını bekarkene de
aynı durumdayız canım =) eşim de yemek seçer ama ben bizim yöremizin yemeklerini alıştırdım =) onlar çok yağlı ve sürekli etli yaparlar ama ben zeytinyağlı ve sebze ağırlıklı yapıyorum. genelde akşamları pek yapmam yemek istediği zaman yaparım yemek çünkü öğlen sıcak yiyor zaten.Ay biraz da ondan da nefret ettim sanirim yemek yapmaktan. Seçiyor ya malesef. Yöresel yemek ariyor genelde. Bende pek bilmiyorum onlarin yemeklerini. Açıkcası sevmediğim içinde uğraşmadim onların yemeklerinden yapicam diyede. Öyle yani:)
Benim eşimde ne gerek var bu kadar yemeğe, azıcık şeyler yeter atıştırıveririz deraynı durumdayız canım =) eşim de yemek seçer ama ben bizim yöremizin yemeklerini alıştırdım =) onlar çok yağlı ve sürekli etli yaparlar ama ben zeytinyağlı ve sebze ağırlıklı yapıyorum. genelde akşamları pek yapmam yemek istediği zaman yaparım yemek çünkü öğlen sıcak yiyor zaten.
sen nerelisin canım eşin nereli? sende kendi yörene alıştır bence daha rahat ve stressiz olur =) ben baştan koydum tavrımı beğenmiyorsan mutfak orda demiştim. eşlere hep boyun eğmemek gerekir ben şuan inan iki çocukla birde çok zorlanıyorum burası otel değil git annenin evine istediğini yapsın dediğim bile olmuştur =) bir makarna yapacaksın söylenir bende kapı orda derim eşler yardımcı olmadı mı bi makarnanın tadı bile olmuyor malesef. ben öğlen istediğimi pişirip yerim akşam pek aramam o yüzden.
bak ne yaptım =) seversen buyur gel anca iki çocukla bunları yaptım =)
kabak mücver, spagetti ve yoğurt Eki Görüntüle 2257417
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?