- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Dün mantı yapmıştı çok canm çekti. Keşke benim de buzluğumda mantı olsaydı :))Bende nermin yazilitasin yaptigi hira tatlisini yapmak istiyorum deneyen var mi tadi nasil
Elde yapilan gibi olmasada hazir aliyorum ben cnm yapcak kimsem yok benim malesef.Dün mantı yapmıştı çok canm çekti. Keşke benim de buzluğumda mantı olsaydı :))
Tavuk aklimda sinitzel yapiyim diyorum bakalim firsat olcak miBugün ne yapacağına karar veren oldu mu? Ben şimdi ütü yapıcam. Dünden kalan pilav ve salatam var. Buzluktan tavuk hindi gibi bişeyler çıkarıp pişiririm sanırım.
Canım ben de yapıcam onu. Zaten onun yüzünden oldu herşey :)))Bende nermin yazilitasin yaptigi hira tatlisini yapmak istiyorum deneyen var mi tadi nasil
Mantarın varsa mantarlı tavuk yap benim ilk yapılacak listemde :)Bugün ne yapacağına karar veren oldu mu? Ben şimdi ütü yapıcam. Dünden kalan pilav ve salatam var. Buzluktan tavuk hindi gibi bişeyler çıkarıp pişiririm sanırım.
Kanat çıkardım ben de. Soslu biraz sulu kanat pişireceğim tencerede.Tavuk aklimda sinitzel yapiyim diyorum bakalim firsat olcak mi
Mantarım var ama sotelik tavuğum yok:) Kanat çıkardım artık.Mantarın varsa mantarlı tavuk yap benim ilk yapılacak listemde :)
Çok güzel görünüyor bu da dursun aklımda:)Benim dünden bulgur pilavı ve patlıcan yemegim var yanina cacık yaparım yeter bugünü kurtardık
Buarada sabah kahvaltıya omlet yaptım bazen bunu yemeksiz kalınca akşam yemeginede yaptığım oluyor. Ben patates,kırmızı ve yeşil biber(Bu sabah yoktu koymadım), domates,sucuk varsa mantar ,sarımsak yani ne varsa kısacası ve yumurta . Biz eşimle çok severiz bu sabah bunu yedik.
Pizza gibiymiş çok güzel.Benim dünden bulgur pilavı ve patlıcan yemegim var yanina cacık yaparım yeter bugünü kurtardık
Buarada sabah kahvaltıya omlet yaptım bazen bunu yemeksiz kalınca akşam yemeginede yaptığım oluyor. Ben patates,kırmızı ve yeşil biber(Bu sabah yoktu koymadım), domates,sucuk varsa mantar ,sarımsak yani ne varsa kısacası ve yumurta . Biz eşimle çok severiz bu sabah bunu yedik.
Canım ben hiç kanat yapmadım evde. Bizde kanat sadece mangalda yenir pişince fotoğraf atarsınKanat çıkardım ben de. Soslu biraz sulu kanat pişireceğim tencerede.
Canm biz bazen acısosla harmanlayıp kızgın yağda kızartıyoruz hot wings oluyor ama bugün salça soslu pişireceğim. Bak fotodaki gibi soslayıp dolaba attım şimdi. Akşama kadar dinlenecek. İçinde domates salçası, biber salçası, sarımsak, sıvıyağ, tuz karabiber kekik kimyon pul biber köri var. Pişirirken defne yaprağı da koyacağım. Bu tavukları pilav tenceresi gibi düz bir tencereye alıp az su koyacağım. Defne yaprağını da koyup kapağını kapatacağım. Kendi suyuyla ve buharıyla pişecek. Yanına pilav salata :)Canım ben hiç kanat yapmadım evde. Bizde kanat sadece mangalda yenir pişince fotoğraf atarsın
Ne görsem canım istiyo daha çıkamadım yataktan karnım çok acıktı :)Canm biz bazen acısosla harmanlayıp kızgın yağda kızartıyoruz hot wings oluyor ama bugün salça soslu pişireceğim. Bak fotodaki gibi soslayıp dolaba attım şimdi. Akşama kadar dinlenecek. İçinde domates salçası, biber salçası, sarımsak, sıvıyağ, tuz karabiber kekik kimyon pul biber köri var. Pişirirken defne yaprağı da koyacağım. Bu tavukları pilav tenceresi gibi düz bir tencereye alıp az su koyacağım. Defne yaprağını da koyup kapağını kapatacağım. Kendi suyuyla ve buharıyla pişecek. Yanına pilav salata :)
O nermin var ya o Nermin yaktı beni. Yufkaları görüyonmuKöy yufkasıyla gözleme çay yapacağım bide kurabiye yapayım diyorum oğlum 3.5 yaşında seviyor kek kurabiye bu arada şu Nermin Yazılıtaşı kim söyledi ya resmen ona bakıp bakıp acıkıyorum ama kadın süper
Yataktan çıkmadan derkennnnnn :)Ne görsem canım istiyo daha çıkamadım yataktan karnım çok acıktı :)
Yeni çıktım sayılır canım :)))) 5 te hala uyanıktımYataktan çıkmadan derkennnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?