2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Benim dünden bulgur pilavı ve patlıcan yemegim var yanina cacık yaparım yeter bugünü kurtardık
Buarada sabah kahvaltıya omlet yaptım bazen bunu yemeksiz kalınca akşam yemeginede yaptığım oluyor. Ben patates,kırmızı ve yeşil biber(Bu sabah yoktu koymadım), domates,sucuk varsa mantar ,sarımsak yani ne varsa kısacası ve yumurta . Biz eşimle çok severiz bu sabah bunu yedik.

Eklentiler

• 20190228_105154.webp
    41 KB · Görüntüleme: 37
Çok güzel görünüyor bu da dursun aklımda:)

Pizza gibiymiş çok güzel.

Canım ben hiç kanat yapmadım evde. Bizde kanat sadece mangalda yenir pişince fotoğraf atarsın
Canm biz bazen acısosla harmanlayıp kızgın yağda kızartıyoruz hot wings oluyor ama bugün salça soslu pişireceğim. Bak fotodaki gibi soslayıp dolaba attım şimdi. Akşama kadar dinlenecek. İçinde domates salçası, biber salçası, sarımsak, sıvıyağ, tuz karabiber kekik kimyon pul biber köri var. Pişirirken defne yaprağı da koyacağım. Bu tavukları pilav tenceresi gibi düz bir tencereye alıp az su koyacağım. Defne yaprağını da koyup kapağını kapatacağım. Kendi suyuyla ve buharıyla pişecek. Yanına pilav salata :)

Eklentiler

• 5A8D3B87-590F-41B9-BDC4-B8257954A5F8.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 48
Ne görsem canım istiyo daha çıkamadım yataktan karnım çok acıktı :)

O nermin var ya o Nermin yaktı beni. Yufkaları görüyonmu((

Ben öğlenleri hep geçiştiriyorum. Kız kucağımda uyuyor. Dün eltimin getirdiği çorbayı ısıttım zeytinyağına ekmek batırıp çorba içiyorum. Isıttığım kaptan içiyorum sunum sıfır :)))))

Eklentiler

• image.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 46
Nohutlar fasulyeler tamam. Şimdi bu akşam pişirirken 2 kerelik pişirip yarısını kavanozlıcam bakalım nasıl olcak :)

Eklentiler

• 8DF10165-711F-4AB4-8A88-97C344E8406A.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…