- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Hahaha bende saatlerdir şimdi uyanır zaten diye diye yatmadım şansa öyle bi uyuduki gece uyumayan çocuk pişmanım şuanUyuyo kafama tüküreyim çocuk mis gibi uyuyo saatlerdir ben boğaz derdindeyim. 22 aralık doğumlu canım 2 ayı yeni doldurduk
Daha şerbet kaldı bu kadar çok olması normal mi ilk defa şerbetli tatlı yapıyorum yüzüyo şerbetin içinde şekerpareler bunun hepsini çekicek miHahaha bende saatlerdir şimdi uyanır zaten diye diye yatmadım şansa öyle bi uyuduki gece uyumayan çocuk pişmanım şuan
En son yaptığımda azar azar dökmüştüm baya çekmişti üstünü bişeyle kapatırsan daha çok çeker bu arada benim şerbetim hep fazla gelir artar internetten baktığım tariflerdenDaha şerbet kaldı bu kadar çok olması normal mi ilk defa şerbetli tatlı yapıyorum yüzüyo şerbetin içinde şekerpareler bunun hepsini çekicek mi
Fotoyu şimdi gördüm sanki çok gibi şerbet üstünü kapat biraz bekle bakalım çektiği kadar, yiceğin zaman kevgirle alırsın tabağa şekerpareyi.çok gözüküyo şerbetDaha şerbet kaldı bu kadar çok olması normal mi ilk defa şerbetli tatlı yapıyorum yüzüyo şerbetin içinde şekerpareler bunun hepsini çekicek mi
Hahah irmiksizlik sayesinde güzel keşif oldu demekA Angel-2018 bişey diyimmi vallahi irmiksiz daha güzel olmuş. Çekmesini bekleyemedim nefsimi körlesin diye yedim 1 tane bayıldım
Kapattım canım. 1 tane şekerpare bir insanı ne kadar mutlu edebilirse o kadar mutlu oldum artık huzurla uyuyabilirim. Kafamı yastığa koyunca bi ağlama sesi duymak istemiyorum allahım nolur 1 saatcik daha uyusunFotoyu şimdi gördüm sanki çok gibi şerbet üstünü kapat biraz bekle bakalım çekmezse yiceğin zaman kevgirle alırsın tabağa şekerpareyi
Aynen öyle ben çok beğendim:)))Hahah irmiksizlik sayesinde güzel keşif oldu demek
İnşallah benimkide bende şuan uyuma moduna geçiyorum uyanmazsaKapattım canım. 1 tane şekerpare bir insanı ne kadar mutlu edebilirse o kadar mutlu oldum artık huzurla uyuyabilirim. Kafamı yastığa koyunca bi ağlama sesi duymak istemiyorum allahım nolur 1 saatcik daha uyusun
Hadi iyi geceler canım iyi uykular ben de yattımİnşallah benimkide bende şuan uyuma moduna geçiyorum uyanmazsa
Kuzum aslında kavgalı idik sebepsiz yere küsüp alınmıştı benim işe erken başlayacağımı öğrendi kendi kendine yapıp gönderiyor. Lohusalığımda benden daha lohusaydı. Onun yüzünden eşimle iki kez kavga ettik 2 buçuk yıldır evliyiz hiç öyle kavgamız olmamıştı.Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Ay canım yaa eşini iyi bekliyorsun helal olsun ben aynı ev içinde bile beklemiyorum çağırıyorum gelmezse hemen başlarım açlığa dayanamıyorum maalesef. Mide problemim var akşam da 7 den sonra yemek yiyemem asla sadece kahvaltı türü yiyebiliyorum.Kızlar mercimek çorbası pilav yaptım.salatayıda şimdi yaptım eşim gelincede köfte kızartıcam
Peki bütün çorbalar veya sulu yemeklerde oluyomu olmayan var mıAynen öyle canım ben evlendiğimden beri yaparım bunu hatta çocuğu için yapanda varmış ek gıda döneminde.
http://daginikanne.blogspot.com/2016/01/sebze-corbasi-konservesi.html?m=1
Pişmiş yemek konservesi yada çorba konservesi falan deniyor bakarsın netten.
Valla bizim ki kız ve bol gazlı
Canım beklemiyorum fırsat buldukça bişeyler yiyorum ne varsa ama anayemek için bekliyorum bitek messla eşim gelmeden çorba içmiştimAy canım yaa eşini iyi bekliyorsun helal olsun ben aynı ev içinde bile beklemiyorum çağırıyorum gelmezse hemen başlarım açlığa dayanamıyorum maalesef. Mide problemim var akşam da 7 den sonra yemek yiyemem asla sadece kahvaltı türü yiyebiliyorum.
Denediklerim; kurufasulye, nohut,bezelye, turlu,taze fasulye,patates yemegi, kırmızı/yeşil mercimek, yayla,şehriye, ezogelin çorbası. Yemekleri genelde etli yapiyorum. Bezelyeyi yada patatesi bazen köfteli yaptığım oluyor. Tatlarinda sorun olmadi bugüne kadar. Ortalama 1 1.5 ayda tüketirim ama 3 ay kalanda oldu. Bide unutmamak icin kavanoz kapaklarına tarih atardim eskiden simdi o kadar bekleyemiyorum zaten 10gune açıyorum.Peki bütün çorbalar veya sulu yemeklerde oluyomu olmayan var mı
Normalde ınutmazsam bende bir gece önceden suya bırakıyorum sonra sabah haşloyorum biraz ve gaz olmasın diye artık haşlarken kimyon koyuyorum. Ama unuttuysam 3-4 saat öncesinde ılık suya koyup güneşe bırakıyorum ve hop hızla şişiyorlar. Tavsiye ederim beniö gibi unutkanlaraAfiyet olsun canım. Nohutu 1 akşam önceden suda mı bekletiyosun yoksa direk kaynatıyor musun. Mesela ben bazen yapacak bişey bulamıyorum nohut ya da kuru yapayım diyorum ama akşamdan suya koymamış oluyorum o yüzden yapamıyorum. Başka bi yöntemini bilen varsa pAylaşırsanız sevinirim. Yani kuru nohut falan yapmaya karar verince hemen yapabiliyor muyuz bi ön hazırlık olmadan
Sen gerci yapmissin da irmiksiz şerbetli tatli deyince aklima browni kurabiye geldi cnm nefis oluyorirmik gerektirmeyen şerbetli tatlı bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?