2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Hahaha bende saatlerdir şimdi uyanır zaten diye diye yatmadım şansa öyle bi uyuduki gece uyumayan çocuk pişmanım şuan
Daha şerbet kaldı bu kadar çok olması normal mi ilk defa şerbetli tatlı yapıyorum yüzüyo şerbetin içinde şekerpareler bunun hepsini çekicek mi

Eklentiler

• image.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 41
Daha şerbet kaldı bu kadar çok olması normal mi ilk defa şerbetli tatlı yapıyorum yüzüyo şerbetin içinde şekerpareler bunun hepsini çekicek mi
En son yaptığımda azar azar dökmüştüm baya çekmişti üstünü bişeyle kapatırsan daha çok çeker bu arada benim şerbetim hep fazla gelir artar internetten baktığım tariflerden

Fotoyu şimdi gördüm sanki çok gibi şerbet üstünü kapat biraz bekle bakalım çektiği kadar, yiceğin zaman kevgirle alırsın tabağa şekerpareyi.çok gözüküyo şerbet

Fotoyu şimdi gördüm sanki çok gibi şerbet üstünü kapat biraz bekle bakalım çekmezse yiceğin zaman kevgirle alırsın tabağa şekerpareyi
Kapattım canım. 1 tane şekerpare bir insanı ne kadar mutlu edebilirse o kadar mutlu oldum artık huzurla uyuyabilirim. Kafamı yastığa koyunca bi ağlama sesi duymak istemiyorum allahım nolur 1 saatcik daha uyusun

Kapattım canım. 1 tane şekerpare bir insanı ne kadar mutlu edebilirse o kadar mutlu oldum artık huzurla uyuyabilirim. Kafamı yastığa koyunca bi ağlama sesi duymak istemiyorum allahım nolur 1 saatcik daha uyusun
İnşallah benimkide bende şuan uyuma moduna geçiyorum uyanmazsa

Bu topictekiler kaynanadan yana çok şanslı galiba yaaa
Kuzum aslında kavgalı idik sebepsiz yere küsüp alınmıştı benim işe erken başlayacağımı öğrendi kendi kendine yapıp gönderiyor. Lohusalığımda benden daha lohusaydı. Onun yüzünden eşimle iki kez kavga ettik 2 buçuk yıldır evliyiz hiç öyle kavgamız olmamıştı.

Kızlar mercimek çorbası pilav yaptım.salatayıda şimdi yaptım eşim gelincede köfte kızartıcam
Ay canım yaa eşini iyi bekliyorsun helal olsun ben aynı ev içinde bile beklemiyorum çağırıyorum gelmezse hemen başlarım açlığa dayanamıyorum maalesef. Mide problemim var akşam da 7 den sonra yemek yiyemem asla sadece kahvaltı türü yiyebiliyorum.

Canım beklemiyorum fırsat buldukça bişeyler yiyorum ne varsa ama anayemek için bekliyorum bitek messla eşim gelmeden çorba içmiştim

Peki bütün çorbalar veya sulu yemeklerde oluyomu olmayan var mı
Denediklerim; kurufasulye, nohut,bezelye, turlu,taze fasulye,patates yemegi, kırmızı/yeşil mercimek, yayla,şehriye, ezogelin çorbası. Yemekleri genelde etli yapiyorum. Bezelyeyi yada patatesi bazen köfteli yaptığım oluyor. Tatlarinda sorun olmadi bugüne kadar. Ortalama 1 1.5 ayda tüketirim ama 3 ay kalanda oldu. Bide unutmamak icin kavanoz kapaklarına tarih atardim eskiden simdi o kadar bekleyemiyorum zaten 10gune açıyorum.

Normalde ınutmazsam bende bir gece önceden suya bırakıyorum sonra sabah haşloyorum biraz ve gaz olmasın diye artık haşlarken kimyon koyuyorum. Ama unuttuysam 3-4 saat öncesinde ılık suya koyup güneşe bırakıyorum ve hop hızla şişiyorlar. Tavsiye ederim beniö gibi unutkanlara

Bende nermin yazilitasin yaptigi hira tatlisini yapmak istiyorum deneyen var mi tadi nasil

bende nedense şerbetli tatlıları pek sevmiyorum yani bi kek kadar zevkli yemiyorum. sütlü tatlılara bayılıyorum. hafif olacak benim tatlılar =)

Bugün ne yapacağına karar veren oldu mu? Ben şimdi ütü yapıcam. Dünden kalan pilav ve salatam var. Buzluktan tavuk hindi gibi bişeyler çıkarıp pişiririm sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…