2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Ya of sinir oluyorum kendime kızım uyuyo şu an uyu işte demi. Yok uyuyamıyorum dün gece hiç uyuyamadım o yüzden sabah kızım uyurken 10 dan 1 e kadar uyudum. O yüzden şimdi uyuyamıyorum
Benimki de hala uyuyor ama ben uyandı uyanacak diye uyuyamıyorum. Sözde 10’de kızı uyutup eşimle çay keyfi yapacaktım adam beni bekledi uyuyakalmışım. O da yazık beklemiş beklemiş yatmış :))

Aynen öyle canım ben evlendiğimden beri yaparım bunu hatta çocuğu için yapanda varmış ek gıda döneminde.
http://daginikanne.blogspot.com/2016/01/sebze-corbasi-konservesi.html?m=1
Pişmiş yemek konservesi yada çorba konservesi falan deniyor bakarsın netten.

Canım zaten genelde erkek bebeklerde oluyormus gaz sorunu
Valla bizim ki kız ve bol gazlı

A Angel-2018 Ben öyle yapmadım canım ama öncesinde yıkayıp iyice kuruluyorum. Kapakları her seferinde yeni kullanıyorum. Onlarida mesela 20 tane alıyorum tencerede kaynatıyorum. Sonra kurulayıp sakliyorum lazım oldukça hazır oluyor.

Daha önceden yıkanmış kavanoz ve kapaklarım var denerim artık öyle olursa bakalım o zaman sağol

A Angel-2018 ay canım ya şimdi gördüm daha benimkiler pişti sayılır. İrmiksiz şerbetli tatlılar yazdım Google sağolsun bi dediğimi iki etmiyo :) sakın üşenme bütün malzemeler varsa 10 dk sürdü yapması

Eklentiler

• image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 47604C28-2E27-4186-AAC9-89590E90A79D.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 41
Google a yazsam diyede aklıma geldi yaa sonra eşim başımda yat yat çocuk uyuyoken dedi yattım ama uyuyamıyorum kalkmayada üşendim şimdi ellerine sağlık

Google a yazsam diyede aklıma geldi yaa sonra eşim başımda yat yat çocuk uyuyoken dedi yattım ama uyuyamıyorum kalkmayada üşendim şimdi ellerine sağlık
İşte ben böyleyim keşke olmasam ya . Benim şimdi aklıma bişey yemek düştü ya. Bitti o olay. Gebereyim uykusuzluktan onu yemeden yatmam aslaaa :) yatsam da gözüme uyku girmez zaten

İşte ben böyleyim keşke olmasam ya . Benim şimdi aklıma bişey yemek düştü ya. Bitti o olay. Gebereyim uykusuzluktan onu yemeden yatmam aslaaa :) yatsam da gözüme uyku girmez zaten
Çok iyi anlıyorum bende yazdığımda canım tatlı istiyodu tatlı atıştırdım şimdi açım canım tatlı değil yemek istiyo ne yesem diyorum yedikten sonra canım yine tatlı ister o zaman üşenmem yaparım kesin ama kızım uyanır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…