- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Acele misafir poğaçası 10 dk sürüyor yapıp fırına atmasıha anladım canm deneyeyim biara bunu :)
Erkekler her şeyde tembel davrandıkları için gaz çıkarırken de tembellik yapıyorlar heralde :)))) benim kızı doyurup daha kaldırırken kendiliğinden gaz çıkarıyor :)Neden acaba
Ya of sinir oluyorum kendime kızım uyuyo şu an uyu işte demi. Yok uyuyamıyorum dün gece hiç uyuyamadım o yüzden sabah kızım uyurken 10 dan 1 e kadar uyudum. O yüzden şimdi uyuyamıyorumAyy saat 10’da kızı uyuturken uyuyakalmışım şimdi uyandım:)
Benimki de :)))Erkekler her şeyde tembel davrandıkları için gaz çıkarırken de tembellik yapıyorlar heralde :)))) benim kızı doyurup daha kaldırırken kendiliğinden gaz çıkarıyor :)
Benimki de hala uyuyor ama ben uyandı uyanacak diye uyuyamıyorum. Sözde 10’de kızı uyutup eşimle çay keyfi yapacaktım adam beni bekledi uyuyakalmışım. O da yazık beklemiş beklemiş yatmış :))Ya of sinir oluyorum kendime kızım uyuyo şu an uyu işte demi. Yok uyuyamıyorum dün gece hiç uyuyamadım o yüzden sabah kızım uyurken 10 dan 1 e kadar uyudum. O yüzden şimdi uyuyamıyorum
Maşallah diyelim de :)Benimki de :)))
Aynen böyle dedim Ya yarın kıvranır gazdanMaşallah diyelim de :)
Tamda bu aşamadayım bende dakikalardır düşünüyorum irmik yok napsam diyeirmik gerektirmeyen şerbetli tatlı bilen var mı
Aynen öyle canım ben evlendiğimden beri yaparım bunu hatta çocuğu için yapanda varmış ek gıda döneminde.Canım şimdi doğru mu anladım çorbayı bol bol yapiyosun sıcakken kavanoza koyup ertesi gün buzdolabına koyuyosun ve 3 aya kadar duruyo valla ben hiç böyle seyler bilmiyorum ya çok iyimiş yarin hemen yapcam öyleyse :)
Valla bizim ki kız ve bol gazlıCanım zaten genelde erkek bebeklerde oluyormus gaz sorunu
Canım yazıda kavanozları sıcak sudan geçirin diyo ya şartmı?Aynen öyle canım ben evlendiğimden beri yaparım bunu hatta çocuğu için yapanda varmış ek gıda döneminde.
http://daginikanne.blogspot.com/2016/01/sebze-corbasi-konservesi.html?m=1
Pişmiş yemek konservesi yada çorba konservesi falan deniyor bakarsın netten.
Valla bizim ki kız ve bol gazlı
Daha önceden yıkanmış kavanoz ve kapaklarım var denerim artık öyle olursa bakalım o zaman sağolA Angel-2018 Ben öyle yapmadım canım ama öncesinde yıkayıp iyice kuruluyorum. Kapakları her seferinde yeni kullanıyorum. Onlarida mesela 20 tane alıyorum tencerede kaynatıyorum. Sonra kurulayıp sakliyorum lazım oldukça hazır oluyor.
Google a yazsam diyede aklıma geldi yaa sonra eşim başımda yat yat çocuk uyuyoken dedi yattım ama uyuyamıyorum kalkmayada üşendim şimdiA Angel-2018 ay canım ya şimdi gördüm daha benimkiler pişti sayılır. İrmiksiz şerbetli tatlılar yazdım Google sağolsun bi dediğimi iki etmiyo :) sakın üşenme bütün malzemeler varsa 10 dk sürdü yapması
İşte ben böyleyim keşke olmasam ya . Benim şimdi aklıma bişey yemek düştü ya. Bitti o olay. Gebereyim uykusuzluktan onu yemeden yatmam aslaaa :) yatsam da gözüme uyku girmez zatenGoogle a yazsam diyede aklıma geldi yaa sonra eşim başımda yat yat çocuk uyuyoken dedi yattım ama uyuyamıyorum kalkmayada üşendim şimdiellerine sağlık
Çok iyi anlıyorumİşte ben böyleyim keşke olmasam ya . Benim şimdi aklıma bişey yemek düştü ya. Bitti o olay. Gebereyim uykusuzluktan onu yemeden yatmam aslaaa :) yatsam da gözüme uyku girmez zaten
Uyuyo kafama tüküreyim çocuk mis gibi uyuyo saatlerdir ben boğaz derdindeyim. 22 aralık doğumlu canım 2 ayı yeni doldurdukSeninkide uyuyomu şuanOzgebalaban11 kaç günlüktü seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?