2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

rahim hazırlama-bekleme en rahatı, geçen hafta ptesi transfer yapıldı, daha teste 3 gün var, kafayı yemek üzereyim
Ayyy maşallah yaa bende o günleri görürmüyüm çoğu gitmiş azı kalmış tatlım inşallah pozitif sonuç alırsın heyecanla takipte olucam seni cnm

Ayyy çok heyecanlı yaaa hayırlı olsun transferin tatlım inşallah güzel haberler ile gel kaçıncı gün embriyosu koyuldu ve kaç tane
Sagol canim hayirlisiyla insallah 5. Gun 2 tane birinin kalitesi cok iyi dedi biri biraz daha dusuk dedi kismet artik insallah guzel haber veririm sizlere de

Hayırlı olsun kuzum nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi şimdi nasılsın ayy hadi 10 gün sonra inşallah pozitifi alıcaksın Allahın izniyle canım
Sagol kusum valla streslli gittim ama gayet rahat gecti 2 tane transfer yapildi. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorurum. 1 Aralık test gunum o gune kadar evdeyim

Sagol kusum valla streslli gittim ama gayet rahat gecti 2 tane transfer yapildi. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorurum. 1 Aralık test gunum o gune kadar evdeyim
sonda falan taktılarmı yoksa senin sıkışıklığın yeterlimiydi canım ben ilk tedavide çok sıkışık değilmişim sonda taktılar transfer bitene kadar nerdeyse altıma işiycektim

sonda falan taktılarmı yoksa senin sıkışıklığın yeterlimiydi canım ben ilk tedavide çok sıkışık değilmişim sonda taktılar transfer bitene kadar nerdeyse altıma işiycektim
Yok canim bende az icmisim gerek kalmadi benim ilk transferimde cok icmistim bu sefer yuklenmedim cok

5 kere transfer oldum su ciş olayini bi ayarlayamadim az icsem de cok icsemde patlicak gibi oldum. Nedir bu papatyamdan cektigim
Transferden sonra naptın canım hemen lavaboya çıktın mı o durumlarda , ayy hiç sorma çok zorlandığım bi konu bana sonda takıldı o bi dert,zaten altma işiycek kadar sıkıştım o başka dert hele o vaziyette hemşirenin karnıma bastırması işkenceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…