- 24 Haziran 2018
- 49
- 34
- 88
- 50
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ayyy inşallah arkadaşım çok şükür yumurta geliştirme toplama ve rahim dinlendirme sürecini atlattım bide rahim hazırlama ve bekleme sürecini atlataydım
Ayyy maşallah yaa bende o günleri görürmüyüm çoğu gitmiş azı kalmış tatlım inşallah pozitif sonuç alırsın heyecanla takipte olucam seni cnmrahim hazırlama-bekleme en rahatı, geçen hafta ptesi transfer yapıldı, daha teste 3 gün var, kafayı yemek üzereyim
görürsün görürsün inşallah, umarım güzel haberi veririmAyyy maşallah yaa bende o günleri görürmüyüm çoğu gitmiş azı kalmış tatlım inşallah pozitif sonuç alırsın heyecanla takipte olucam seni cnm
Canım takvim oluşturmuşsun yoksaaa erken test falan mı yaptın hadi güzel haberi verde topiğimize siftah olsungörürsün görürsün inşallah, umarım güzel haberi veririm
Inşallah cnm cuma günü sen test yapıyosun bende istanbula gidiyorum cnm bu cuma bayaa hayırlı bi güngörürsün görürsün inşallah, umarım güzel haberi veririm
Ayyy çok heyecanlı yaaa hayırlı olsun transferin tatlım inşallah güzel haberler ile gelKızlar transferden çıktım
Dualarınızı esirgemeyin benim için de inşallah güzel haber veririm sizlere
Sagol canim hayirlisiyla insallah 5. Gun 2 tane birinin kalitesi cok iyi dedi biri biraz daha dusuk dedi kismet artik insallah guzel haber veririm sizlere deAyyy çok heyecanlı yaaa hayırlı olsun transferin tatlım inşallah güzel haberler ile gelkaçıncı gün embriyosu koyuldu ve kaç tane
Kızlar transferden çıktım
Sagol canım Allah razı olsun insallah canim insallahdualarım seninle inşallah hersey güzel olur ... 9 ay boyunca böyle, 9 ay sonra da böyle olursun inşallah
Hayırlı olsun kuzum nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi şimdi nasılsın ayy hadi 10 gün sonra inşallah pozitifi alıcaksın Allahın izniyle canımKızlar transferden çıktım
Sagol kusum valla streslli gittim ama gayet rahat gecti 2 tane transfer yapildi. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorurum. 1 Aralık test gunum o gune kadar evdeyimHayırlı olsun kuzum nasıl geçti kaç embriyo transfer edildi şimdi nasılsın ayy hadi 10 gün sonra inşallah pozitifi alıcaksın Allahın izniyle canım
sonda falan taktılarmı yoksa senin sıkışıklığın yeterlimiydi canım ben ilk tedavide çok sıkışık değilmişim sonda taktılar transfer bitene kadar nerdeyse altıma işiycektimSagol kusum valla streslli gittim ama gayet rahat gecti 2 tane transfer yapildi. Hayirlisiyla insallah pozitifi gorurum. 1 Aralık test gunum o gune kadar evdeyim
Yok canim bende az icmisim gerek kalmadi benim ilk transferimde cok icmistim bu sefer yuklenmedim coksonda falan taktılarmı yoksa senin sıkışıklığın yeterlimiydi canım ben ilk tedavide çok sıkışık değilmişim sonda taktılar transfer bitene kadar nerdeyse altıma işiycektim
Keyfine bak kuzu çek üzerine battaniyeyi aç güzel bi film al yanına da yararlı yiyecekler tadını çıkarYok canim bende az icmisim gerek kalmadi benim ilk transferimde cok icmistim bu sefer yuklenmedim cok
Aynen ben de oyle yapacagimKeyfine bak kuzu çek üzerine battaniyeyi aç güzel bi film al yanına da yararlı yiyecekler tadını çıkar
Kaçıncı deneme canım? Kaç tane dondurulmuşun varAralıkta bende transfer olacağım sabırsızlıkla bekliyorum
5 kere transfer oldum su ciş olayini bi ayarlayamadimYok canim bende az icmisim gerek kalmadi benim ilk transferimde cok icmistim bu sefer yuklenmedim cok
Transferden sonra naptın canım hemen lavaboya çıktın mı o durumlarda , ayy hiç sorma çok zorlandığım bi konu bana sonda takıldı o bi dert,zaten altma işiycek kadar sıkıştım o başka dert hele o vaziyette hemşirenin karnıma bastırması işkenceee5 kere transfer oldum su ciş olayini bi ayarlayamadimaz icsem de cok icsemde patlicak gibi oldum. Nedir bu papatyamdan cektigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?