- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
- 53
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
kesinlikle iyi bir rakam ne yazıkki o kadar ilaca rağmen 1 veya 2 embriyosu dondurulabilen var gönlünüzü ferah tutun. Allah gönlünüze göre versinMerhaba kızlar :) ben 12 kasımda Opu oldum. 1. Gün 21 tane embriyomuz oldu. 3. Gün 17 tane embriyomuz oldu. 5. Günde 9 tane embriyomuz kaldı fakat bunlardan 5 tanesi dondurulabilecek kalitede olduğu için 5 tane embriyomuz bugün donduruldu. Bu rakam iyi bi rakam mı bilemiyorum. Çünkü kıyaslayacak kadar etrafımda tüp bebek yaptıran kişi yok. Bugün adet oldum. Rahim dinlendirme sürecim başladı. Aralık ayındaki adet ile ilaç tedavisi başlayacak transfer için. Umarım hakkımızda hayırlısı olur evlatlarımıza kavuşuruz :)
inşallah canım ben de inanıyorum gerçekten Allah ondn razı olsunEvet canım çağlar bey gerçekten mükemmel bi insan arkadaş gibi doktordan ziyade,bende onu tanıdığım için çok mutluyum iyiki tanımışım diyorum her seferinde inşallah bu kez ikimizinde yüzünü güldürecek ben inanıyorum zaten çok başarılı bi cerrah
Ah canım benim. Çok teşekkür ederim motive edici yorumun için. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hiç kolay değildi süreçler. İlk tedavim o yüzden baya heyecanlıyım. Hepimizin çok pozitifleri olsun inşallah :)))Merhaba canım hoşgeldin aramıza,öncelikle sayılara takılmıyoruz tamam mı onu unut önemli olan kaliteli embriyolarının olması,benimde ilk tedavimde bitane transfer oldu 2 tane donduruldu başkada kalmadıama aylarca yumurta toplamayı bekleyen arkadaşları duyunca çok şükür diyorum,beş güzel rakam sen pozitif ol yeterki ve gerisi Allahın izniyle olur (kucağımızı boş bırakmaz inşallah)
Gayet iyi bence sayın benimde 5. güne 9 embriyom geldi 5 tanesi iyi kalitedeydi pgt yapıldı çok şükür 4 tanesi sağlıklı geldi şimdi adet olmayı bekliyorum
Sağol canım amin inşallah aslında sayının cok bi önemi yok önemli olan bitanede olsa tutunması rabbim hepimize hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallahAy inşallah transferin çok güzel olsun :)) çok sevindim sayıların güzel olmasına
Haklısınız :) vallahi ben günler nasıl geçecek derken opudan sonra 5. Gün adet oldum. 5. Gün embriyolog aradı dedi Sena hanım 5 embriyonuzu donduruyoruz. Sonra bi oh çektim lavaboya gittim hasta olmuşum hahah :)) şimdi rahim dinlendirme sürecine girdim tahminen aralığın son haftası transfer olur galiba. Adetten sonra kaç gün rahim düzenleyici hap kullanılıyor bilmiyorum çünküSağol canım amin inşallah aslında sayının cok bi önemi yok önemli olan bitanede olsa tutunması rabbim hepimize hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin Canım inşallahHayırlı kandiller arkadaşlar rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder inşallah dualarım hepiniz için
Merhabaa. Ben kasim ayinda basladim tedaviye. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ancak cok sistim. Yavas yuruyebilyorum fln. Simdi kontrolden ciktim. Cok sayida yumurtam var. Zayif oldugum icin de cok hissediyormusum. Bu sekilde hamile kalirsan zorlanirsin dedi. Embriyolari dondurup rahim dinlendirmeyi tavsiye etti.
Rahim hazirlama nasil bir islem bahseder misiniz
adetin ilk gününden itibaren ilaçlar başlıyor. benim 18.günümde transferim yapıldı. yumurta toplama sonrası transfere nazaran daha rahat bir süreç geçirdim.Haklısınız :) vallahi ben günler nasıl geçecek derken opudan sonra 5. Gün adet oldum. 5. Gün embriyolog aradı dedi Sena hanım 5 embriyonuzu donduruyoruz. Sonra bi oh çektim lavaboya gittim hasta olmuşum hahah :)) şimdi rahim dinlendirme sürecine girdim tahminen aralığın son haftası transfer olur galiba. Adetten sonra kaç gün rahim düzenleyici hap kullanılıyor bilmiyorum çünkü
Bende bu süreci hic bilmiyorum su anda rahim dinlendirmedeyim öncekiler taze transferdi ilk defa dondurulmuş deniycezHaklısınız :) vallahi ben günler nasıl geçecek derken opudan sonra 5. Gün adet oldum. 5. Gün embriyolog aradı dedi Sena hanım 5 embriyonuzu donduruyoruz. Sonra bi oh çektim lavaboya gittim hasta olmuşum hahah :)) şimdi rahim dinlendirme sürecine girdim tahminen aralığın son haftası transfer olur galiba. Adetten sonra kaç gün rahim düzenleyici hap kullanılıyor bilmiyorum çünkü
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar ben rahim dinlendirme sürecindeydim dün gece adet oldum bu cumaya randevu verdiler cuma günü başlıyoruz rahim hazırlamayadualarınızı bekliyorum
Amin canım InşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah canım güzel haberler verirsin inşallah Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben rahim dinlendirme sürecindeydim dün gece adet oldum bu cumaya randevu verdiler cuma günü başlıyoruz rahim hazırlamayadualarınızı bekliyorum
Amiiinnn inşallah hepimiz güzel haberler verelim tatlım beni heyecan bastı iyiceHadi inşallah canım güzel haberler verirsin inşallah Allah yardımcın olsun
Heyecan güzeldir canım stres yapmada önemli olan oAmiiinnn inşallah hepimiz güzel haberler verelim tatlım beni heyecan bastı iyice
Inşallah tatlımHeyecan güzeldir canım stres yapmada önemli olan oayy hadi şu topiğimizi pozitiflerle dolduralım inşallah takiptekim canım buralardan ayrılmayın hepinizin güzel haberini alnak için sabırsızlanıyorum vira BİSMİLLAH hepimiz için
Rabbim hayirlısı ile pozitif sonuç nasip etsin. Bu süreç kolay geçiyor bir iki ilaçla bitiyor da transfer sonrası pek geçmiyorArkadaşlar ben rahim dinlendirme sürecindeydim dün gece adet oldum bu cumaya randevu verdiler cuma günü başlıyoruz rahim hazırlamayadualarınızı bekliyorum
Ayyy inşallah arkadaşım çok şükür yumurta geliştirme toplama ve rahim dinlendirme sürecini atlattım bide rahim hazırlama ve bekleme sürecini atlataydımRabbim hayirlısı ile pozitif sonuç nasip etsin. Bu süreç kolay geçiyor bir iki ilaçla bitiyor da transfer sonrası pek geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?