2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

kesinlikle iyi bir rakam ne yazıkki o kadar ilaca rağmen 1 veya 2 embriyosu dondurulabilen var gönlünüzü ferah tutun. Allah gönlünüze göre versin

inşallah canım ben de inanıyorum gerçekten Allah ondn razı olsun

Ah canım benim. Çok teşekkür ederim motive edici yorumun için. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hiç kolay değildi süreçler. İlk tedavim o yüzden baya heyecanlıyım. Hepimizin çok pozitifleri olsun inşallah :)))

Sağol canım amin inşallah aslında sayının cok bi önemi yok önemli olan bitanede olsa tutunması rabbim hepimize hakkimizda hayırlısını nasip etsin inşallah
Haklısınız :) vallahi ben günler nasıl geçecek derken opudan sonra 5. Gün adet oldum. 5. Gün embriyolog aradı dedi Sena hanım 5 embriyonuzu donduruyoruz. Sonra bi oh çektim lavaboya gittim hasta olmuşum hahah :)) şimdi rahim dinlendirme sürecine girdim tahminen aralığın son haftası transfer olur galiba. Adetten sonra kaç gün rahim düzenleyici hap kullanılıyor bilmiyorum çünkü

selam, benim tedavim reglinin ilk günü estorfem hapla başladı. (ilave folik asit ve corasprin) ilk 5 gün 1 adet, ikinci beş gün 2 adet, 11.gün kontrol oldum ve o günden beri 3 adet alıyorum.13.günden itibaren de kan sulandırıcı, jel, folik asit,bağışıklık baskılayıcı hap almaya başladım.18. günde de transfer oldum. ilk defa dondurulmuş transfer oldum. yumurta sonrası transferden çok daha kolay ve rahat ettim.

adetin ilk gününden itibaren ilaçlar başlıyor. benim 18.günümde transferim yapıldı. yumurta toplama sonrası transfere nazaran daha rahat bir süreç geçirdim.

Bende bu süreci hic bilmiyorum su anda rahim dinlendirmedeyim öncekiler taze transferdi ilk defa dondurulmuş deniycez

Amiiinnn inşallah hepimiz güzel haberler verelim tatlım beni heyecan bastı iyice
Heyecan güzeldir canım stres yapmada önemli olan o ayy hadi şu topiğimizi pozitiflerle dolduralım inşallah takiptekim canım buralardan ayrılmayın hepinizin güzel haberini alnak için sabırsızlanıyorum vira BİSMİLLAH hepimiz için

Arkadaşlar ben rahim dinlendirme sürecindeydim dün gece adet oldum bu cumaya randevu verdiler cuma günü başlıyoruz rahim hazırlamaya dualarınızı bekliyorum
Rabbim hayirlısı ile pozitif sonuç nasip etsin. Bu süreç kolay geçiyor bir iki ilaçla bitiyor da transfer sonrası pek geçmiyor

Rabbim hayirlısı ile pozitif sonuç nasip etsin. Bu süreç kolay geçiyor bir iki ilaçla bitiyor da transfer sonrası pek geçmiyor
Ayyy inşallah arkadaşım çok şükür yumurta geliştirme toplama ve rahim dinlendirme sürecini atlattım bide rahim hazırlama ve bekleme sürecini atlataydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…