- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Evet canim 3.gunum hayirli haberler veririm insallahCanım senin bugün transferiyin üçüncü günü galiba hadi inşallah güzel haber alırsın
Hadi hayırlısı canım güzel haberler alırız inşallahhhBen de adet olmayı bekliyordum ve sonunda oldum ve bu adetle başlıcaz transfere çok heyecanlı gerçekten stres yapmamak elde değil
İnşallah canım hepimizin Allah gönlüne göre verir inşallahİnşallah bu transferde olur ve herşey yolunda gider Yeni yıla dolu gireriz inş.
Ayy inşallah pozitifi alıcaksın az kaldı kuzumYok canim arada batmalar oluyor sadece onun disinda bir sey yok
Insallah canım ya sabır diyelim bekleyelim hakkımızda hayırlısı diyelim ignelerden mahvoldum valla fenaymisAyy inşallah pozitifi alıcaksın az kaldı kuzum
Şuan ne kullanıyosun canım?Insallah canım ya sabır diyelim bekleyelim hakkımızda hayırlısı diyelim ignelerden mahvoldum valla fenaymis
Ben de yok yokŞuan ne kullanıyosun canım?
Vagifem ve protomil haricinde diğer hepsini ilk tedaviden sonra bende kullanmıştım o iki ilacı hiç bilmiyorum,, progestan iğne sadece transferden sonra 1 kere hemşire yaptı daha kullanma demişti doktor,iyiki dememiş sadece 1 kere olan iğnede 3-4 gün totomun üzerine oturamamıştımBen de yok yok
Estrofem gunde 4 adet
Progestan igne 1 adet
Crinone jel 2 adet
Vagifem vaginal tablet 1 adet
Promotil vitamin 1 adet
Coraspin 1 adet
Prednol yarim tablet
O igne ayri transferden 2 gun once vurulmustum. Prolutan Depot.Vagifem ve protomil haricinde diğer hepsini ilk tedaviden sonra bende kullanmıştım o iki ilacı hiç bilmiyorum,, progestan iğne sadece transferden sonra 1 kere hemşire yaptı daha kullanma demişti doktor,iyiki dememiş sadece 1 kere olan iğnede 3-4 gün totomun üzerine oturamamıştımclexane iğne vermedimi doktor sana
Kuzum sen hangi şehir hangi hastanede tedavi oluyodun,benim doktor folic asit dışında vitamin falan istemedi ama bu sefer değişirmi bilemiyorum,hem crinone jel hemde vajinal hap biraz fazla değilmi kafamda deli sorularO igne ayri transferden 2 gun once vurulmustum. Prolutan Depot.
Icerigi estrofemle ayni vagifemin vaginal hap. Promotil ozel bir vitamin baya pahali ne ararsan var icin de.
Clexane elimde var ama baslamadi dr simdilik coraspin.
Ben Bursadayim canim Jimer Hastanesindeyim. Valla ben de bilmiyorum bana hic folic vermedi hep ictiklerim karisik vitaminlerdi. Bana gore de fazla ama veriyorlar isteKuzum sen hangi şehir hangi hastanede tedavi oluyodun,benim doktor folic asit dışında vitamin falan istemedi ama bu sefer değişirmi bilemiyorum,hem crinone jel hemde vajinal hap biraz fazla değilmi kafamda deli sorular
Merhaba hayırlısı olsun benim de cuma oldu transferim. Neler hissediyorsun? Bir değişiklik oldumu?Evet canim 3.gunum hayirli haberler veririm insallah
Doktorlar asıl folic asit veriyolar ama bilemedim yaniBen Bursadayim canim Jimer Hastanesindeyim. Valla ben de bilmiyorum bana hic folic vermedi hep ictiklerim karisik vitaminlerdi. Bana gore de fazla ama veriyorlar iste
Teşekkür ederim insallah herkese dua ediyorum gerçekten birbirimizi unutmayalimHadi hayırlısı canım güzel haberler alırız inşallahhh
Merhaba iyiyim hayırlı olsun transferin insallah guzel haberlerini duyarız. Valla hic bir degisiklik hicbir his yok ben de arada batmalar oluyor ama ilaclardandir diye dusunuyorum. Hakkımızda hayırlısıMerhaba hayırlısı olsun benim de cuma oldu transferim. Neler hissediyorsun? Bir değişiklik oldumu?
Hepimizin duaya ihtiyacı var inşallah yüce yaradan hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah benim dualarım da hepimiz içinTeşekkür ederim insallah herkese dua ediyorum gerçekten birbirimizi unutmayalim
Merhaba canım aramıza hoşgeldin inşallah seninde güzel haberini alıcaz herşey gönlünce olsunMerhaba , bende rahim dinlendirme süresindeydim. Dün adet oldum bugün doktor kontrolüm vardı, rahimhazırlamaya başladık. Sadece estrofem başladık. İnşallah herşey iyi giderse tahmini 15 Aralık’ta transfer olur deri doktor. Stresle heyecanla şimdi bunu bekliyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıklı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?