- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
- 53
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Çağlar beymiKayseri Acıbadem canım sizler nerelerdesiniz?
Ben de carsamba transfer olacagim canim bugun beli oldu
Teşekkür ederim inşallahHayırı sonuçlar alırsınız inşallah. Allah yardımcınız olsun
Sağol canım benim inşallah güzel haberler veririm sizlereAy hadi hayırlısı canım takipteyim güzel haberlerini bekliyorum,, toplam kaç gün sürmüş oluyo takip transfer arası canım?
Okadar fazla git gel yapmıyoruz ozaman çok iyi,, hadi hayırlısı canım heyecan varmıSağol canım benim inşallah güzel haberler veririm sizlere19.günde transfer olacağım canım 3 Kasım Regl olmuştum ilaçlara başladım 15 kasım ilk kontrol oldu . 21 kasım transfer
Valla bu sefer yok gibi daha sakinim . Şimdi izin konusunda kararsızlık yaşıyorum. Dr kalsa gerek yok ne yapacağımı bilemedimOkadar fazla git gel yapmıyoruz ozaman çok iyi,, hadi hayırlısı canım heyecan varmı
Bence transferden sonra 3 gün de olsa izin al canım riske atma dinlen tabiki sürekli yatma ama dikkat etmekte fayda var birde kabak çekirdeği ve ananas tüket faydası olduğu söyleniyo kuzumValla bu sefer yok gibi daha sakinim . Şimdi izin konusunda kararsızlık yaşıyorum. Dr kalsa gerek yok ne yapacağımı bilemedim
Eveeettt siz de mi yoksa. Nereden biliyorsunuzÇağlar beymi
Kendisi benimde doktorum oluyo oyüzden olabilirmiiiiiEveeettt siz de mi yoksa. Nereden biliyorsunuz
Kesinlikle gercekten onu tanıdığımız için şanslı hissediyoruzKendisi benimde doktorum oluyo oyüzden olabilirmiiiiiay tesadüfe bak yaa çok harika bi insan öyle değil mi canım
Ben de oyle dusunuyorum hatta iznim de var sonuc alana kadar gitmesemmi diye dusunuyorum tamam canim tavsiyene uyacagim deneyelim bakalimBence transferden sonra 3 gün de olsa izin al canım riske atma dinlen tabiki sürekli yatma ama dikkat etmekte fayda var birde kabak çekirdeği ve ananas tüket faydası olduğu söyleniyo kuzum
Evet canım çağlar bey gerçekten mükemmel bi insan arkadaş gibi doktordan ziyade,bende onu tanıdığım için çok mutluyum iyiki tanımışım diyorum her seferinde inşallah bu kez ikimizinde yüzünü güldürecek ben inanıyorum zaten çok başarılı bi cerrahKesinlikle gercekten onu tanıdığımız için şanslı hissediyoruz
En güzelini yaparsın canım kendine zaman ayır keyfini çıkar vee bize güzel haberlerle gel inşallahhhhhBen de oyle dusunuyorum hatta iznim de var sonuc alana kadar gitmesemmi diye dusunuyorum tamam canim tavsiyene uyacagim deneyelim bakalim
Canım bana direk tedaviden sonra transfer yapıldı o konuyu çok bilmiyorum ama yumurtalar aşırı uyarıldığı için sanırım ara vermek gerekiyo ve doktor transferden önce rahim kendine gelsin diye dinlendiriyo onlara canını sıkma sen sabret önemli olan kaliteli embriyolarının olmasıMerhabaa. Ben kasim ayinda basladim tedaviye. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ancak cok sistim. Yavas yuruyebilyorum fln. Simdi kontrolden ciktim. Cok sayida yumurtam var. Zayif oldugum icin de cok hissediyormusum. Bu sekilde hamile kalirsan zorlanirsin dedi. Embriyolari dondurup rahim dinlendirmeyi tavsiye etti.
Rahim hazirlama nasil bir islem bahseder misiniz
Merhaba canım hoşgeldin aramıza,öncelikle sayılara takılmıyoruz tamam mı onu unut önemli olan kaliteli embriyolarının olması,benimde ilk tedavimde bitane transfer oldu 2 tane donduruldu başkada kalmadıMerhaba kızlar :) ben 12 kasımda Opu oldum. 1. Gün 21 tane embriyomuz oldu. 3. Gün 17 tane embriyomuz oldu. 5. Günde 9 tane embriyomuz kaldı fakat bunlardan 5 tanesi dondurulabilecek kalitede olduğu için 5 tane embriyomuz bugün donduruldu. Bu rakam iyi bi rakam mı bilemiyorum. Çünkü kıyaslayacak kadar etrafımda tüp bebek yaptıran kişi yok. Bugün adet oldum. Rahim dinlendirme sürecim başladı. Aralık ayındaki adet ile ilaç tedavisi başlayacak transfer için. Umarım hakkımızda hayırlısı olur evlatlarımıza kavuşuruz :)
Gayet iyi bence sayın benimde 5. güne 9 embriyom geldi 5 tanesi iyi kalitedeydi pgt yapıldı çok şükür 4 tanesi sağlıklı geldi şimdi adet olmayı bekliyorumMerhaba kızlar :) ben 12 kasımda Opu oldum. 1. Gün 21 tane embriyomuz oldu. 3. Gün 17 tane embriyomuz oldu. 5. Günde 9 tane embriyomuz kaldı fakat bunlardan 5 tanesi dondurulabilecek kalitede olduğu için 5 tane embriyomuz bugün donduruldu. Bu rakam iyi bi rakam mı bilemiyorum. Çünkü kıyaslayacak kadar etrafımda tüp bebek yaptıran kişi yok. Bugün adet oldum. Rahim dinlendirme sürecim başladı. Aralık ayındaki adet ile ilaç tedavisi başlayacak transfer için. Umarım hakkımızda hayırlısı olur evlatlarımıza kavuşuruz :)
ohss diye bi sendrom var o ihtimale karşı donduruyorlar yumurtaları pco hastasıysanız bu risk daha fazla. hiç endişe etmeyin. adet olunca hemen başlıyorlar zaten veya bir ay sonra başlıyorlar. ve dinlenmiş rahime tutunma oranı daha fazzla bol protein ve meyve tüketin avakado ceviz süt yumurta vs... umarım herşey gönlünüzce olurMerhabaa. Ben kasim ayinda basladim tedaviye. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ancak cok sistim. Yavas yuruyebilyorum fln. Simdi kontrolden ciktim. Cok sayida yumurtam var. Zayif oldugum icin de cok hissediyormusum. Bu sekilde hamile kalirsan zorlanirsin dedi. Embriyolari dondurup rahim dinlendirmeyi tavsiye etti.
Rahim hazirlama nasil bir islem bahseder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?