2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Ay hadi hayırlısı canım takipteyim güzel haberlerini bekliyorum,, toplam kaç gün sürmüş oluyo takip transfer arası canım?
Sağol canım benim inşallah güzel haberler veririm sizlere 19.günde transfer olacağım canım 3 Kasım Regl olmuştum ilaçlara başladım 15 kasım ilk kontrol oldu . 21 kasım transfer

Valla bu sefer yok gibi daha sakinim . Şimdi izin konusunda kararsızlık yaşıyorum. Dr kalsa gerek yok ne yapacağımı bilemedim
Bence transferden sonra 3 gün de olsa izin al canım riske atma dinlen tabiki sürekli yatma ama dikkat etmekte fayda var birde kabak çekirdeği ve ananas tüket faydası olduğu söyleniyo kuzum

Merhabaa. Ben kasim ayinda basladim tedaviye. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ancak cok sistim. Yavas yuruyebilyorum fln. Simdi kontrolden ciktim. Cok sayida yumurtam var. Zayif oldugum icin de cok hissediyormusum. Bu sekilde hamile kalirsan zorlanirsin dedi. Embriyolari dondurup rahim dinlendirmeyi tavsiye etti.
Rahim hazirlama nasil bir islem bahseder misiniz

Bence transferden sonra 3 gün de olsa izin al canım riske atma dinlen tabiki sürekli yatma ama dikkat etmekte fayda var birde kabak çekirdeği ve ananas tüket faydası olduğu söyleniyo kuzum
Ben de oyle dusunuyorum hatta iznim de var sonuc alana kadar gitmesemmi diye dusunuyorum tamam canim tavsiyene uyacagim deneyelim bakalim

Kesinlikle gercekten onu tanıdığımız için şanslı hissediyoruz
Evet canım çağlar bey gerçekten mükemmel bi insan arkadaş gibi doktordan ziyade,bende onu tanıdığım için çok mutluyum iyiki tanımışım diyorum her seferinde inşallah bu kez ikimizinde yüzünü güldürecek ben inanıyorum zaten çok başarılı bi cerrah

Canım bana direk tedaviden sonra transfer yapıldı o konuyu çok bilmiyorum ama yumurtalar aşırı uyarıldığı için sanırım ara vermek gerekiyo ve doktor transferden önce rahim kendine gelsin diye dinlendiriyo onlara canını sıkma sen sabret önemli olan kaliteli embriyolarının olması

Merhaba kızlar :) ben 12 kasımda Opu oldum. 1. Gün 21 tane embriyomuz oldu. 3. Gün 17 tane embriyomuz oldu. 5. Günde 9 tane embriyomuz kaldı fakat bunlardan 5 tanesi dondurulabilecek kalitede olduğu için 5 tane embriyomuz bugün donduruldu. Bu rakam iyi bi rakam mı bilemiyorum. Çünkü kıyaslayacak kadar etrafımda tüp bebek yaptıran kişi yok. Bugün adet oldum. Rahim dinlendirme sürecim başladı. Aralık ayındaki adet ile ilaç tedavisi başlayacak transfer için. Umarım hakkımızda hayırlısı olur evlatlarımıza kavuşuruz :)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza,öncelikle sayılara takılmıyoruz tamam mı onu unut önemli olan kaliteli embriyolarının olması,benimde ilk tedavimde bitane transfer oldu 2 tane donduruldu başkada kalmadı ama aylarca yumurta toplamayı bekleyen arkadaşları duyunca çok şükür diyorum,beş güzel rakam sen pozitif ol yeterki ve gerisi Allahın izniyle olur (kucağımızı boş bırakmaz inşallah)

Gayet iyi bence sayın benimde 5. güne 9 embriyom geldi 5 tanesi iyi kalitedeydi pgt yapıldı çok şükür 4 tanesi sağlıklı geldi şimdi adet olmayı bekliyorum

ohss diye bi sendrom var o ihtimale karşı donduruyorlar yumurtaları pco hastasıysanız bu risk daha fazla. hiç endişe etmeyin. adet olunca hemen başlıyorlar zaten veya bir ay sonra başlıyorlar. ve dinlenmiş rahime tutunma oranı daha fazzla bol protein ve meyve tüketin avakado ceviz süt yumurta vs... umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…