- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
ilk ikisinde surgu verdiler sonra hasta bezinde cozum buldum transferden sonra yataga alirlarken hemen baglayiveriyorum geldikce gonderiyorumTransferden sonra naptın canım hemen lavaboya çıktın mı o durumlarda , ayy hiç sorma çok zorlandığım bi konu bana sonda takıldı o bi dert,zaten altma işiycek kadar sıkıştım o başka dert hele o vaziyette hemşirenin karnıma bastırması işkenceee
Valla ben 3.te de ayarlayamadim5 kere transfer oldum su ciş olayini bi ayarlayamadimaz icsem de cok icsemde patlicak gibi oldum. Nedir bu papatyamdan cektigim
İlk denemem ve üç tane dondurulmuş blastım var inş.tutar Vakit yaklaştıkça kendimi bu düşünceden alamıyorum.Benim için de dua edin kızlar.Kaçıncı deneme canım? Kaç tane dondurulmuşun var
Ben sıkıntılıyım bu konuda geldi mı hiç tutamam ne yapacağımı bilemiyorumValla ben 3.te de ayarlayamadim
Karnına neden bastırdı canım?Transferden sonra naptın canım hemen lavaboya çıktın mı o durumlarda , ayy hiç sorma çok zorlandığım bi konu bana sonda takıldı o bi dert,zaten altma işiycek kadar sıkıştım o başka dert hele o vaziyette hemşirenin karnıma bastırması işkenceee
Ayy inşallah canım dualarım hepimiz için inşallah Allah hepimize nasip edicek ben inanıyorumİlk denemem ve üç tane dondurulmuş blastım var inş.tutar Vakit yaklaştıkça kendimi bu düşünceden alamıyorum.Benim için de dua edin kızlar.
Canım ultrasonla görüp embriyoyu transfer ettikleri içinKarnına neden bastırdı canım?
Canım valla bana sonda taktılar transfer bitene kadar patlıycam sandım zor dayandım sonrası odaya çıkınca sürgüye yaptım 5dk arayla belki 4-5 kere yaptımBen sıkıntılıyım bu konuda geldi mı hiç tutamam ne yapacağımı bilemiyorum
Valla transfer esnasında kaçırırım diye korkuyorum sonda da istemem Senin transfer sonucun belli oldu mı?Canım valla bana sonda taktılar transfer bitene kadar patlıycam sandım zor dayandım sonrası odaya çıkınca sürgüye yaptım 5dk arayla belki 4-5 kere yaptım
Ben dondurulmuş transferi aralık sonunda olucam canım ilk tedavimde tuttu ama gelişmedi kalp atışları durdu kürtaj oldum,, hayırlısı olsun bu kez inanıyorum olucağına pes etmedimValla transfer esnasında kaçırırım diye korkuyorum sonda da istemem Senin transfer sonucun belli oldu mı?
Valla mecburen tutuluyor ben baya bekleyip yaptim surgu getiriyorlar ilk seferde sonra da kalktim zatenBen sıkıntılıyım bu konuda geldi mı hiç tutamam ne yapacağımı bilemiyorum
İnşallah bu transferde olur ve herşey yolunda gider Yeni yıla dolu gireriz inş.Ben dondurulmuş transferi aralık sonunda olucam canım ilk tedavimde tuttu ama gelişmedi kalp atışları durdu kürtaj oldum,, hayırlısı olsun bu kez inanıyorum olucağına pes etmedim
İnşallah canım hepimiz için dualarımİnşallah bu transferde olur ve herşey yolunda gider Yeni yıla dolu gireriz inş.
Transferin en zor tarafı bu çiş olayı zatenValla mecburen tutuluyor ben baya bekleyip yaptim surgu getiriyorlar ilk seferde sonra da kalktim zaten
Aynen beklemek bile daha stressizTransferin en zor tarafı bu çiş olayı zaten
Nasıl gidiyo kuzu ağrın falan varmıAynen beklemek bile daha stressiz
Yok canim arada batmalar oluyor sadece onun disinda bir sey yokNasıl gidiyo kuzu ağrın falan varmı
Bobicik tatlım senin dün test günündü galiba sonuç nedir ?görürsün görürsün inşallah, umarım güzel haberi veririm
Canım senin bugün transferiyin üçüncü günü galiba hadi inşallah güzel haber alırsınValla mecburen tutuluyor ben baya bekleyip yaptim surgu getiriyorlar ilk seferde sonra da kalktim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?