2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

ilk ikisinde surgu verdiler sonra hasta bezinde cozum buldum transferden sonra yataga alirlarken hemen baglayiveriyorum geldikce gonderiyorum
Devlet hastanesinde bir gece yatiriyorlar sabah transfer olup aksam 5 e kadar kalkmadigimi bilirim yanimda yatanlar ikide bi kalkiyolardi ben uyudum oyle

Karnına neden bastırdı canım?

Canım valla bana sonda taktılar transfer bitene kadar patlıycam sandım zor dayandım sonrası odaya çıkınca sürgüye yaptım 5dk arayla belki 4-5 kere yaptım
Valla transfer esnasında kaçırırım diye korkuyorum sonda da istemem Senin transfer sonucun belli oldu mı?

Valla transfer esnasında kaçırırım diye korkuyorum sonda da istemem Senin transfer sonucun belli oldu mı?
Ben dondurulmuş transferi aralık sonunda olucam canım ilk tedavimde tuttu ama gelişmedi kalp atışları durdu kürtaj oldum,, hayırlısı olsun bu kez inanıyorum olucağına pes etmedim

Kızlar dün doktora gittim rahim dinlendirme sürecinden sonra ilk kontrolümdü ama doktor rahimin arka kısmında adenimiyozist var sende tutunmayı bu etkiliyor dedi ilaçlarla baskılayacaklarmış ancak bu şekilde olursa olacakmış çok moralim bozuldu yaaa varmı aranızda bu sorunu yaşayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…