2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Merhaba yarın 2 deneme tüp bebek. 5.gün. 1 tane emriyo trnasfer olucam.
Tek tutan varmı
Merhaba canım hayırlısı olur inşallah burda henüz sonuç alan yok bazı arkadaşlarımız beklemede en kısa zamanda sonuçlarını paylaşıcaklar inşallah pozitifi görücekler dilerim hepimize rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip edicek ben inanıyorum

Kuzum tuvalete kalkmak ile falan hiç alakası yok ben ilk 2 transfer de 2 3 saat sonra kalktım tuvalete sonuç negatifti son transferde transferden 5 dakika sonra odamı değiştirdiler 20 dakika sonra tuvalete girdim sonuç pozitif idi hatta çok güzel bir degerle 11.gün 488 di herşey yolunda iken 11.haftada kalbi durdu bebeğimin 3 hafta önce kürtaj oldum şimdi adet olmayı bekliyorum 3 tane donmus embriyo var onlarla deniyecez Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yani transfer sonrası kendini sıkmaya gerek yok olacaksa olacak canım

Canm çok geçmiş olsun aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum sadece anlamadığım tek şey tüp bebekte pozitifi gören %80 kadın düşük yaşıyo bu neden oluyo bilmiyorum bi sonra ki tedavim tutsada sanırım hemen sevinemicem bişey olur korkusunu hep yaşıycaz sanırım valla çok zor rabbim yardımcımız olsun canım

@Esrarengsiz1016 kuzuuuu yarın test günün heyecan varmı napıyosun herhangi bi belirti varmı ay ben bile heyecanlıyım sonucunu çook merak ediyorum bize güzel haber ver inşallaaaaaahhhhhhh
Yok canım heyecan sadece biraz stres var. Sadece regl agrilarim fazla bi de ter basiyor aniden kisa kollu disari cikasim var elim ayagim yaniyor geceleri.

Slm guxel anne adaylari pazartesi transfer oldum 2.denememiz dondurulmuslarla bu sefer pozitifi goruruz ins suanlik hicbisey hissetmiyorum 4.gunum bugun sakin stresz olmaya calisiyorum gercekten cok zor bi surec istanbul ankara mekik dokudum ins rabbim emeklerimizi karsiliksz birakmaz ilk deneme negatif sonuclanmisti tupte sivi birikmesi vardi sonrasinda laparaskopi oldum bir ay ara verip transferi gerceklestirdik ben anestezili istedim cok kasiyorum kendimi drumuda germemek icin cokta rahat oldu ins guzel haberler aliriz hep beraber saglicakla kalin

Yok canım heyecan sadece biraz stres var. Sadece regl agrilarim fazla bi de ter basiyor aniden kisa kollu disari cikasim var elim ayagim yaniyor geceleri.
Amann dur stres yok demiştik agrılar yanıltabilir onlara takılma benimde mesela ufak bi sivilce çıkmıştı dedim tamam adet olucam ama pozitifti :) takılma bunlara sabah erkenden kanmı aldırıyosun evde testmi yapıyosun napıyosan yap vee bize güzel haberi geciktirmeden ver valla ben senden heyecanlıyım canım

Slm canım hoşgeldin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu sefer pozitif olur Allahın izniyle,, bişey ilgimi çekti anestezili oldum demişin normalde transfere sıkışık giriliyo o nasıl oldu (kadamda deli sorular) ben uyanık halimle altıma işicektim bacım sen nasıl uyudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…