2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canim ins yha pozitifi goruruz gece 12den sonra yemeyi icmeyi kesiyosun transferde haliyle mesanenin dolu olmasi gerekiyo oyizden sondayla su verip sisirip sonrasinda bir kismini bosaltiyolarms bende uyandigimda skisktim yanimda hemsire hnm vardi sohbet ettik kafamin dagilmasi icin 45dk sonra wcye kaldirdi skisarak girenler nasil dayaniyo vallahi zor tutmak

Sabah gidicem kuzu evde yapmam yaniltici oluyor negatif cikar simdi moralim bozulur. O dandik testlere guvenemiyorum nedense. Alir almaz yazarim sonucu

Sana da büyük geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın böyle acılar ilk ve son kaybımız olsun inşallah peki sen kaç haftalıkken kaybettin sebebi arastirildi mı evet malesef çok görüyorum çoğunlukla kaybedenleri malesef canım bu defa pozitif alsakta her kontrolde yüreğim ağzımda gideceğim senin kaçıncı deneme olacak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin

İlk anestezili ilk defa duydum ve garip geliyo ben su içip gittim çok sıkışık değilim diye sonda takıldı ve ciddi zor tuttum uyurken nasıl bekler o idrar orda

Sağol canım ilk denememdi tuttu ama sonrasında gelişimi zayıfladı 6.haftada kaldı 9 olması gerekirken gelişmedi sonrada kürtaj oldum,ikinci deneme nasipse yılbaşında olucak olan adetle başlıycaz 2 dondurulmuşum var Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa bakalım nasip, tekrar pozitif olsada uzun bi zaman sevinemicem öyle oluyo cidden ama inşallah dediğin gibi son kaybımız olur inşallah canım,genetik yaptırdık ama bişey çıkmadı canım sebebini bilemiyoruz ya senin?

Canım benim de 4.denemede tuttu 8 haftalıkken kalp atışlarını dinledik herşey yolundaydi sonra 11.haftada rutin kontrole gittim 9.haftada kalmış bebeğim kürtajla alındı genetiğe gönderdik daha sonuç gelmedi Dr 1o Aralıktan sonra sonuç gelir diyor adetim sonuçtan önce gelirse sonraki adetle basliyacaz sonuçtan sonra adet olursam ilk adetle basliyacaz 3 tane orta kaliteli 5.gün embriyosu dondurmusruk onları transfer edecez Rabbim bu defa sağlıkla nasip etsin inşallah

Aramizda 1gun var benim 5.gunm valla kuzum ben test gunu gidip yaptiricm Allah takdiri erkenden sende yapma bnce moral bozuklugu olusmasin yani bazen erken cikmayabiliyo

Kızlar Merhaba! Nasılsınız nasıl gidiyor bugun 4.günüm zaman geçmek bilmiyor kafamda deli sorular.test yapan hapmayı düşünen var mı
Merhaba canım aramızdan bi arkadaşımızın bugün test günü inşallah güzel haber vermesini bekliyoruz hayırlısı inşallah,sende relax ol canım keyfine bak hemen geçicek yeterki sende güzel haber ver inşallah

Aramizda 1gun var benim 5.gunm valla kuzum ben test gunu gidip yaptiricm Allah takdiri erkenden sende yapma bnce moral bozuklugu olusmasin yani bazen erken cikmayabiliyo
Evet bencede gününde yapın dayanıyosunuz ki dayanıyosunuz iki gün daha bekleyin nolcak sanki Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahhhhh

Canım doktor kürtajdan sonra bi süre ara verelim demedimi biraz acele olmuyomu benim doktor 2 ay hatta 3 ay bekleyelim demişti oyüzden merak ettim

Canım doktor kürtajdan sonra bi süre ara verelim demedimi biraz acele olmuyomu benim doktor 2 ay hatta 3 ay bekleyelim demişti oyüzden merak ettim
Yok kuzum aksine hemen başlayalım dedi vücut gebeliğe alışmışken ara vermeyelim dedi kürtaj esnasinda da rahme çizik atmış şansı arttırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…