2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canım doktor kürtajdan sonra bi süre ara verelim demedimi biraz acele olmuyomu benim doktor 2 ay hatta 3 ay bekleyelim demişti oyüzden merak ettim
Milyaay benimde ilk tüp bebegım tutmustu kızlar malesef kalp atısları durdugu için bende kürtaj olmak zorunda kaldım en az 3 ay beklemelisin demişti bana da rahim anca toparlanır demişti.onun pesıne 2 asılama 2 negatif tüp bebek 1 tüp bebektede transfer bile olamadan embrıyoların gelısımı durdu. yanı bu 5.tüp bebek tedavım rabbım inş busefer yüzümüzü güldürsün kayıp çok zor oyuzden hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah

Ben normalde test için acele etmeyecegım ama bana serum tedavısıde verdı doktor haftaya salı taktırırsın dedı.bagısıklık baskılama ıcın ilk serumu hastane hastabe gezdım en son bı acıl zar zor taktı kımse ne oldugunu bılmıyor.bıdakı sefere takmayız dedı.3 saat suruyor bıde.serumun kendısınıde bulmak zor eger negatıfse bıdaha onunla ugrasıp stres olmak ıstemıyorum onun ıcın doyorum 7.gun yapsam az da olsa bı deger varsa serımu taktırayım.gecen tedabıde 8.gun 0.1 cıkmıstı doktor tekrar test yap bıle demedı malesef negatıf dedı

Amin canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün benim 3.denemede transfer olmamıştı 4.de tuttu ama işte nasip 3 tane donmuş orta kaliteli embriyo var onları transfer edcez benim de 5.deneme olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Canım hepimize çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın yüzümüzü güldürsün kimseye imrendirmesin bizlerede evlat nasip etsin inşallah,senin tüp bebek tedavisinden sonra aşıla yaptırmanı çok anlayamadım niye öyle bişey yaptınız ki?

Canım ben bır asılama pesınden hemen tup bebek yaptırdım kaybettım sonra bırdaha yaptrdım tup bebek tutmadı.rapor cıkartayım oyle devam edeyım dedım neoalacagı bellı olmuyor enazından maddı anlamda yüküm hafifler dedım rapor ıcın 2 aşılama sart dedıler 2 aşılama oldum pesıne raporumu aldım bahcecıye gttım 3.deneme ıcın 5.gun 6 embrıyo 6.gubu bekleyelım blastokıst olmadı dedıler 6.gun hepsının gelısımı durdu.tekrar 4.tedavı ıcın yumurta toplandı 4 tane enbrıyo 5.gun donduruldu ıkı tana 4bb 2 tane 3bb ılk ıkı transfer edıldı negatıf son 2 de yenı transfer edıldı ıste orta kalıte benımkıde.eger buda negatıf olursa elımde bırseyde kalmayacak

Rabbim uğraşlarımızın mükafatını vericek ben inanıyorum canım ya etrafa bakıyorum millet okadar kolay hamile kalıp doğuruyoki biz pozitifi görsek bile iş bitmiyo gerçekten zor şeyler yaşıyoruz çok zor ama karanlığın da aydınlığı var olucak biliyorum hepimiz anneliği tadıcaz

Pembepanterr Milyaay kızlar buarada ben histeroskopi oldum 2 ay önceki transferimden önce rahme çizik atıldı negatif olunca doktor hsg gekrarlayalım dedı bu tedavıden öncede hsg öektirdim ileri boyutta değil ama hidrosalpenks varmıs muhtemelen kürtaja bağlı dedı.tüplere işlem yapmadılar ama normalde ilerlemiş olsa bağlıyolar tüpleri embriyonun tutmasını engelliyormuş.şimdi oda kafamı kurcalıyor.test günleriniz nezaman

Evet bencede inşallah çok amin.bazen heralde benim olmayacak diyorum neden zorluyorum diyorum bazen inanıyorum bende anne olacagım dıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olaun inş bu sınavı geçmemizi nasıp etsın

Kuzum ben daha transfer olmadım kürtaj olalı 26 gün oldu ama adetim gelmedi adet olunca transfer için rahmi hazırlayacak Dr bakalım inşallah sen pozitif al peşinden biz gelecez inşallah senin pozitif olursa bana umut olacaksın çünkü benimkiler de orta kaliteli Rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün aminnnn

Canım ben daha yaptırmadım normalde 2 gün sonra falan adet olucam başlıycaktık ama sağlık sorunlarından dolayı ertelemek zorunda kaldım aralık sonu yılbaşında ki adetle nasipse başlıycaz 2 adet dondurulmuş kaliteli embriyom var hayırlısı bakalım

Açık konuşmak gerekirse benimde öyle düşündüğüm zamanlar oluyo ben yerimde sayarken çevremdekiler level atlıyo gibi hissediyorum eskiden çocuk dediğim insanlar anne baba oldukça biraz o düşünce beynimi kaplamıyo değil ama sonra diyorum ki pes etmek yok umutsuzluğa kapılmak yok Allah okadar merhametli ki niye benim gözümde koysun diyorum pozitif olmaya çalışıyorum ki sonuçta pozitif olsun ama zormuş yaa gerçekten zor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Anladım canım rabbim güç kuvvet versın inş hemen bebegının yerını dolduracak evlat versın sana.çok zor kaybetmek.3 taneyi mi transfer edecek pekı.işk gebeliğinmiydı

Canim benimde sol tupte vardi sivi birukmesi oncesinde histereskopi oldum polip vardi temizlendi nevyazikki leke hic kesmedi yeniden aytintili hsg cektirdim sol tupum sosis gibi sismis drum gosterdi kesinlikle alinmasi gerekiyor dedi bazilari bagliyo yada farkli metot uyguluyo gebelik olussa bile tupun patlama ihtimali var herzamndedi eninde sonunda bu tupun alinmasi grekecek dedi hocamizi hic sorgulamdm direk kabul ettim zaten ilk denemeyi yaptik negatif sonuclanmisti eylulde oldum opesrasyonu 4 minik kesik vardi bir gece yattim cok sukur sikinti yasamdm ne agrim ne sizim oldu bu birazda operasyonu yapan drda bagli cunku cok incelik isteyen bi ameliyat dikislerim estetikti zaten olmasa bile hic problem degil kistlerim vardi onlarida temizlems sonra 1 ay ara verip rahimi dinlendirdik ve bu ay dondurulmuslarim transfer oldu ins bu sefer yuzumuz guler demek istedigim tedavini mutlaka ol bastan olaydim belkide saglikli 2 embriyom benimle olacakti merak ettilerin olursa cnm yazarim

Anladım canım rabbim güç kuvvet versın inş hemen bebegının yerını dolduracak evlat versın sana.çok zor kaybetmek.3 taneyi mi transfer edecek pekı.işk gebeliğinmiydı
Allah razı olsun canım benim hepimize nasip etsin inşallah evet ilk gebeligimdi 11.haftada kürtaj oldum 3 taneyi transfer edecek dedi hadi senden güzel haberler bekliyorum inşallah

Allah razı olsun canım benim hepimize nasip etsin inşallah evet ilk gebeligimdi 11.haftada kürtaj oldum 3 taneyi transfer edecek dedi hadi senden güzel haberler bekliyorum inşallah
İnşallah canım dua et inş hayırlısıysa tabıkı busfer yuzumüz güler.hikayemiz çok benzıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…