2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canım senın cıkolata kıstı falanmı vardı benım kürtaja bagglı dedıler farkedınce hemen önemlı olan bu trabsfer ermeyecegım dedı ama tek basıma değil diğer arkdaşlarada soracağım dedı ona göre işlem yapıp sonraya trabsfer yapabılırım dedı.sonuc ıtıbarıyle genel karar şuan işlem yapacak kadar ileri boyutta değil gebelıği etkilemez kararı verdiler.hayırlısı bakalım neolcak

Evet tatlim cikolata kistimde vardi fakat ilk denememde banada aynisi solendi transfer edilmeyecek kdr sis degil vs sonuc negatif ve saglikli 1kalite embriyolarimda olece gittiler birazda nasip kismet isi ama eger ciddi boyutta hidrosalpenks varsa drunla konus hocam benim acelem.yok tupumun tedavisi yapilsin ondan sonra transfrrim gerceklestirilsin de ben diyemedim hata ettik cok buyuk hemde benimle tedaviye baslayan ark vardi merkezde tanistik neyse transfer falan olacak ben cok heyecanliyim ona dondum niye bolesin hayirdir dedim.ee ben tutmayacagini biliyorum dedi neden peki dedim sol tupten surekli sivi akiyo sence tutunurmu dedi onada transferi gerceklestirdi drumz ayniydi belkide sansmi denemek istedi acaba drumda prof 40yilini vermis hocaya birseyi sorgulayamiyorsuno konuyu bi arastrin kuzum

Benımde aklıma takılan o ılk tedavıde tutuyo sonra uzerıne 2 şer embrıyo dan 3 tedavı daha oluyo ve negatıf.kınılk tutan bebegımde 2.gün embrıyosuydu gek embrıyoydu.ben doktora sordum oda tek karar vermeyecegım embrıyolar bısa gtmesın falan dedı benım hsg cektrdıgım yerde raporda bıle yazmıyodu temız gorunuyordu doktor fılme baktı suphelendı.ıstarla sordum ama yok işleme gerek yok şimdilik dedı

Negatif olursa eğer başka bir doktora daha göstereyim diye düşündüm.inş pozıtıf olurda hiç gerek kalmaz

Ins cnm yhabu sefer yuzlerimiz gulerde tek ikiz farketnez saglikla gelsinlerde baska dondurulmusumda kalmadi kac gundur agliyorum korku heyecan Allah buyuk

Bir iki drla daha gorus olmazsa hidrosalpenks onemli bir rahatszlik cunku sehir olarak nerde tedavi gorusuyosun cnm

Yaa canım nekadar üzülme desekte şuan senın ıcın bırsey ıfade etmeyecek enazından umudumuz var bır gun olacak inş rabbim tatdıracak o duyguyu.demekki hayırlısı vaktı zamanı şimdi değilmiş
Yapacak bir sey yok canim sabredip bekleyecegiz umudumuzu kaybetmek yok.

Mustafa bahceciyi cok iyi diye duymustum bende istdayim fakat dr ankda sehir disina gitmekte cok yoruyo insani cnm ama senin drda iyidir bahceci grubuda cok iyi diyolar yuzlerimiz guler bu sefer ins

İnşallah canım dua et inş hayırlısıysa tabıkı busfer yuzumüz güler.hikayemiz çok benzıyor
Dualarımdasın kuzum Rabbim yüzümüzü güldürsüm inşallah evet hikayemiz çok benziyor sonumuz güzel olsun inşallah

Valla ben kendimden umutlu degildim acikcasi. Zamani degilmis ne yapalim sabredicez Allahtan umit kesilmez.
Canım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu arada kaçıncı denemenki o kadar umutsuzsun umutsuz olma canım umutsuzluk şeytandandır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Canım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu arada kaçıncı denemenki o kadar umutsuzsun umutsuz olma canım umutsuzluk şeytandandır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Hayırlısı ne diyelim zamanı değilmiş Benim ilk tedavim sayılır ben dondurulmuşlarımı kullandım 3 kere transfer oldum. Umutsuzluğum tek tedavinin embriolarini kullandigim icin de 2 deneme de tutmayinca 3 te tutmaz diye dusundum. Yoksa pes etmek yok tabiki devam umudum her zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…