- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım senın cıkolata kıstı falanmı vardı benım kürtaja bagglı dedıler farkedınce hemen önemlı olan bu trabsfer ermeyecegım dedı ama tek basıma değil diğer arkdaşlarada soracağım dedı ona göre işlem yapıp sonraya trabsfer yapabılırım dedı.sonuc ıtıbarıyle genel karar şuan işlem yapacak kadar ileri boyutta değil gebelıği etkilemez kararı verdiler.hayırlısı bakalım neolcakCanim benimde sol tupte vardi sivi birukmesi oncesinde histereskopi oldum polip vardi temizlendi nevyazikki leke hic kesmedi yeniden aytintili hsg cektirdim sol tupum sosis gibi sismis drum gosterdi kesinlikle alinmasi gerekiyor dedi bazilari bagliyo yada farkli metot uyguluyo gebelik olussa bile tupun patlama ihtimali var herzamndedi eninde sonunda bu tupun alinmasi grekecek dedi hocamizi hic sorgulamdm direk kabul ettim zaten ilk denemeyi yaptik negatif sonuclanmisti eylulde oldum opesrasyonu 4 minik kesik vardi bir gece yattim cok sukur sikinti yasamdm ne agrim ne sizim oldu bu birazda operasyonu yapan drda bagli cunku cok incelik isteyen bi ameliyat dikislerim estetikti zaten olmasa bile hic problem degil kistlerim vardi onlarida temizlems sonra 1 ay ara verip rahimi dinlendirdik ve bu ay dondurulmuslarim transfer oldu ins bu sefer yuzumuz guler demek istedigim tedavini mutlaka ol bastan olaydim belkide saglikli 2 embriyom benimle olacakti merak ettilerin olursa cnm yazarim
Canım senın cıkolata kıstı falanmı vardı benım kürtaja bagglı dedıler farkedınce hemen önemlı olan bu trabsfer ermeyecegım dedı ama tek basıma değil diğer arkdaşlarada soracağım dedı ona göre işlem yapıp sonraya trabsfer yapabılırım dedı.sonuc ıtıbarıyle genel karar şuan işlem yapacak kadar ileri boyutta değil gebelıği etkilemez kararı verdiler.hayırlısı bakalım neolcak
Benımde aklıma takılan o ılk tedavıde tutuyo sonra uzerıne 2 şer embrıyo dan 3 tedavı daha oluyo ve negatıf.kınılk tutan bebegımde 2.gün embrıyosuydu gek embrıyoydu.ben doktora sordum oda tek karar vermeyecegım embrıyolar bısa gtmesın falan dedı benım hsg cektrdıgım yerde raporda bıle yazmıyodu temız gorunuyordu doktor fılme baktı suphelendı.ıstarla sordum ama yok işleme gerek yok şimdilik dedıEvet tatlim cikolata kistimde vardi fakat ilk denememde banada aynisi solendi transfer edilmeyecek kdr sis degil vs sonuc negatif ve saglikli 1kalite embriyolarimda olece gittiler birazda nasip kismet isi ama eger ciddi boyutta hidrosalpenks varsa drunla konus hocam benim acelem.yok tupumun tedavisi yapilsin ondan sonra transfrrim gerceklestirilsin de ben diyemedim hata ettik cok buyuk hemde benimle tedaviye baslayan ark vardi merkezde tanistik neyse transfer falan olacak ben cok heyecanliyim ona dondum niye bolesin hayirdir dedim.ee ben tutmayacagini biliyorum dedi neden peki dedim sol tupten surekli sivi akiyo sence tutunurmu dedi onada transferi gerceklestirdi drumz ayniydi belkide sansmi denemek istedi acaba drumda prof 40yilini vermis hocaya birseyi sorgulayamiyorsuno konuyu bi arastrin kuzum
Negatif olursa eğer başka bir doktora daha göstereyim diye düşündüm.inş pozıtıf olurda hiç gerek kalmazEvet tatlim cikolata kistimde vardi fakat ilk denememde banada aynisi solendi transfer edilmeyecek kdr sis degil vs sonuc negatif ve saglikli 1kalite embriyolarimda olece gittiler birazda nasip kismet isi ama eger ciddi boyutta hidrosalpenks varsa drunla konus hocam benim acelem.yok tupumun tedavisi yapilsin ondan sonra transfrrim gerceklestirilsin de ben diyemedim hata ettik cok buyuk hemde benimle tedaviye baslayan ark vardi merkezde tanistik neyse transfer falan olacak ben cok heyecanliyim ona dondum niye bolesin hayirdir dedim.ee ben tutmayacagini biliyorum dedi neden peki dedim sol tupten surekli sivi akiyo sence tutunurmu dedi onada transferi gerceklestirdi drumz ayniydi belkide sansmi denemek istedi acaba drumda prof 40yilini vermis hocaya birseyi sorgulayamiyorsuno konuyu bi arastrin kuzum
Negatif olursa eğer başka bir doktora daha göstereyim diye düşündüm.inş pozıtıf olurda hiç gerek kalmaz
Benımde aklıma takılan o ılk tedavıde tutuyo sonra uzerıne 2 şer embrıyo dan 3 tedavı daha oluyo ve negatıf.kınılk tutan bebegımde 2.gün embrıyosuydu gek embrıyoydu.ben doktora sordum oda tek karar vermeyecegım embrıyolar bısa gtmesın falan dedı benım hsg cektrdıgım yerde raporda bıle yazmıyodu temız gorunuyordu doktor fılme baktı suphelendı.ıstarla sordum ama yok işleme gerek yok şimdilik dedı
Yapacak bir sey yok canim sabredip bekleyecegiz umudumuzu kaybetmek yok.Yaa canım nekadar üzülme desekte şuan senın ıcın bırsey ıfade etmeyecek enazından umudumuz var bır gun olacak inş rabbim tatdıracak o duyguyu.demekki hayırlısı vaktı zamanı şimdi değilmiş
Valla ben kendimden umutlu degildim acikcasi. Zamani degilmis ne yapalim sabredicez Allahtan umit kesilmez.Yapma beeeeçok umutluydum senden canım üzülme olurmu vardır rabbimin bi bildiği
Ben bahcecı umutta cem çelik doktorunBir iki drla daha gorus olmazsa hidrosalpenks onemli bir rahatszlik cunku sehir olarak nerde tedavi gorusuyosun cnm
Ben bahcecı umutta cem çelik doktorun
Amın inşallah canımMustafa bahceciyi cok iyi diye duymustum bende istdayim fakat dr ankda sehir disina gitmekte cok yoruyo insani cnm ama senin drda iyidir bahceci grubuda cok iyi diyolar yuzlerimiz guler bu sefer ins
Dualarımdasın kuzum Rabbim yüzümüzü güldürsüm inşallah evet hikayemiz çok benziyor sonumuz güzel olsun inşallahİnşallah canım dua et inş hayırlısıysa tabıkı busfer yuzumüz güler.hikayemiz çok benzıyor
Canım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu arada kaçıncı denemenki o kadar umutsuzsun umutsuz olma canım umutsuzluk şeytandandır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünValla ben kendimden umutlu degildim acikcasi. Zamani degilmis ne yapalim sabredicez Allahtan umit kesilmez.
Çok üzüldüm cnm ama yapacak bişey yok umudumuzu kaybetmicez inşallah bidahaki sefere olacak Allahın izniyleÜzgünüm kızlar güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı
Hayırlısı ne diyelim zamanı değilmiş Benim ilk tedavim sayılır ben dondurulmuşlarımı kullandım 3 kere transfer oldum. Umutsuzluğum tek tedavinin embriolarini kullandigim icin de 2 deneme de tutmayinca 3 te tutmaz diye dusundum. Yoksa pes etmek yok tabiki devam umudum her zaman var.Canım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu arada kaçıncı denemenki o kadar umutsuzsun umutsuz olma canım umutsuzluk şeytandandır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Tabiki her zaman elbet olacak bir günÇok üzüldüm cnm ama yapacak bişey yok umudumuzu kaybetmicez inşallah bidahaki sefere olacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?