2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar çok şiddetli ağrım var neden böyle oldu anlamadım üç gündür gece 12 dedimi şiddetli yumurtalıklarım ağrıyo neyapıcağımı şaşırdım yumurtalıklarım aşırı uyarılmaya bağlı ohss sendromu geçirmiştim ama 1,5 ay rahim dinlendirildi tam kendimi toparlamışken şimdi transfer için rahim hazırlamaya başladık ama bu ağrılar olduğu müddetçe ne olacak bilemiyorum pazartesi kontrolüm var doktorumla konuşucam ama benim moral sıfır

Kızlar bugun transferimin 5.günü sabah aşırı bel ve adet agrısıyla uyandı.agrıyodu hafıf arada ilk günden berı ama bu resmen adet olacak gbi.transferin son günleri olsa adet oluyorum derdim.inş erken olmuyodur

Kuzum benim 3.günden itibaren başladı sancı bide kadiklarda sürekli ağrı oluyordu inşallah bu defa gelir minnoşun gelirde senle kalır bide 5.günden sonra ateş basması oluyordu ateşimde çıkıyordu hadi güzel haberler inşallahhhh canımmmm

İnşallah canım amin 7.gün kan vericem büyük ihtimal ugakta olsa bi değer çıkarsa ona göre serumumu taktıracagım.yarın 6.günüm

İnşallah canım amin 7.gün kan vericem büyük ihtimal ugakta olsa bi değer çıkarsa ona göre serumumu taktıracagım.yarın 6.günüm
Canım bağışıklık ile ilgili taktıracağın serumun adı nedir. Test mi yaptırdın yoksa önlem amaçlı mi takılıyor? Bir de transfer günü takıldı mı?

Canım bağışıklık ile ilgili taktıracağın serumun adı nedir. Test mi yaptırdın yoksa önlem amaçlı mi takılıyor? Bir de transfer günü takıldı mı?
Smoflipid canım intralipid diğer adıda.benım otıumum hastalıgım var bagısıklık sıstemınden kaynaklı bı hastalık yanı sjögren sendromu.bır kaybım oldugu ıcın dıgerlerıde negatıf oldugu ıcın önlem amaclı vucut embrıyoyu bebegı duslıyormu dıye takılıyor transferden bır gun once taktrdım ben sımdı salı gunu yıne taktrmam gerek bende bakayım eger negatıf se hıc taktrmayım dıyorum cunku serumu bulmakda skıntı taktırmakta 3 saat suruyor bıde

İlk kez duyuyorum bu hastalığı teşhisi nasıl koyuldu canım?

Kuzum evet ufakta olsa çıkar ama bir arkadaş vardı 8.gün 10 çıkmıştı değeri 10 gün 60ti yani 7.gün yapsa belki hiç cikmayacakti cikmazsada taktir kuzum çoğu gitti azı kaldı hayırlı haberler inşallah

İlk kez duyuyorum bu hastalığı teşhisi nasıl koyuldu canım?
Tekrarlayam başarısız denemelerde öneriliyor ben 4mdenemede taktirdim pozitif idi ancak 11 haftada kaybettim tekrar pozitif olursa 3ay kullandiracak dr

Kızlar çok kötü oldum ya gece titreyerek kalktım atesım çıktı dişlerim birbirine vuruyodu resmen hiç uyuyamadım sonra soğuk sopuk terleyip ateşi attım

Kızlar çok kötü oldum ya gece titreyerek kalktım atesım çıktı dişlerim birbirine vuruyodu resmen hiç uyuyamadım sonra soğuk sopuk terleyip ateşi attım
oldu bu iş oldu hadi gözünaydın

arkadaşlar merhaba ayın 21 de yumurtalar toplandı progesteron hormonu yüksek çıkınca transferim ertelendi. 1 aralık ta ağrılarım çok olduğu için acile gittim küçük yumurtalar büyüdüğü için ağrı yapıyormuş ve akşamına adet oldum 1 hafta önce geldi adetim. doktorumla görüştüm transferimi tekrar erteledi yumurtaların büyüklüğünden dolayı. şimdi ben gelecek ay normal adet olurmuyum yoksa değişiklik gösterebilirmi normalde 27 günde bir olurum

Merhaba canım hoşgeldin bende sivaslıyım bu arada tedavini nerde oluyosun doktorun kim canım

Valla bir sure dusunemiyorum negatifi gorunce doktorum da bir sey diyemedi. Adet olunca gel konusalim dedi bakalim ne diyecek. Yine en az 2 ay ara vermem gerekiyor zaten. Sıfırdan baslamak benim icin kabus gibi ilaclar igneler aklima gelince.
Bende dondurulmuşla transfer olduktan sonra eğer negatif olursa malesef sil baştan başlıycam oyüzden seni çok iyi anlıyorum canım iğneler tedavi insanı çok yıpratıyo haklısın bi süre kafanı dinle ama zaman çok kısa hemen geçiyo çokta ara vermeden başla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…