2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar resmen sinirlerim zıpladı çok nankör insanlar var bi sayfada konu var bütün mızmızlanan bebek sahibi kadınlar birikmiş kadın 13 aylık çocuğuma bağırıyorum dediği için biraz yorum yaptım hoop hepsi üzerime yürüdüler benim yokmuş anlayamazmışım

Ya var ya ben de bu lafı diyenlere ayar oluyorum (Sen anlamazsın ) ve (olunca anlarsın dışarıdan söylemesi kolay oluyor ) bir de (olunca seni de görücez)
Hiç moralini bozma kuzum boş insanlar için .

Merhaba dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl ilerliyor, adetin 2. Günü muayene için çağırdılar sonra ne zaman gitmem gerekiyor hangi ilaçları kullaniyorsunuz transfer hangi güne denk geliyor biraz bilgi verir misiniz

Estrofom ve vitamin hapı verir bir hafta sonra kontrole çağırır rahmin durumuna göre adetin 16 ile 22.günleri arasında transfer yapılır

Kuzum banın kalkmış çok üzüldüm yazistiklarını okudum malesef herkesin bizi anlamasını bekleyemeyiz yaşamayan bilmez bu zorluğu hatta soracak olursan millete göre hiç sıkıntı yapılacak bir şey degil ben bebeğimi 11 haftalık kaybetmeme rağmen geçmiş olsuna gelen komşumuz bu kadar üzülme başkası olur zaten bebek bile değildi yani o kadar sıkıntı edecek bir durum yok dedi düşünebiliyor musun bebek bile değilmiş hatta bunu söyleyen kadın 10 sene sonra tüp bebek ile evlat sahibi olabilmiş biri şimdiye kadar aklıma gelince cinlerim tepeme çıkıyor benim canım canımın en kıymetli parçası için bebek bile değildi diyor o yüzden kimsenin beni anlamasını beklemiyorum destek olmasın kimse tamam da köstekte olmasalar keşke

Kızlar çok kötü oldum ya gece titreyerek kalktım atesım çıktı dişlerim birbirine vuruyodu resmen hiç uyuyamadım sonra soğuk sopuk terleyip ateşi attım
Nasılsın canım test yaptın mı

Ne kadar mıy mıy insanlar var ya biraz ağır konuştum hepsi üzerime yürüdüler verip veriştirince banlandım ama gerçekten çok sinirlendim kızın biri sende onu anlayacak kapasite yok diyo ya erteleyecekmişim çocuk konusunu neymiş psikolojim bozukmuş utanmıyorda nasıl çatladım sinirden elime geçse o an o kadın napardım bilmiyorum anlamıyolar canım bizi halbuki yani sadece şükretmesini söylemeye çalıştım yazık değilmi küçücük bebeğe bağırıyolar aklım almıyo yaa sonrada yine suçlu ben oldum neymiş bekara avrat boşaması kolay olurmuş falanmış filanmış amann naparsa yapsınlar şunlara yorum niye yazıyosam zaten,,

Bende bu hafta gidecektim hastaneye reglim gecti 5 gun ama idrae testi negatif cok umutlanmustim

Canım evet dün yaptım 0 çıktı ya malesef doktor 3 gün sonra tekrarla dedı ama cıksa cıkardı zaten olmadı malesef
offf ya çok üzüldüm inan ki Rabbim hakkında hayırlısınıversin inşallah tez zamanda çok bekletmeden kucaklarimizi doldursun

Okudum hepsini ve çok üzüldüm çocuğuna bakması için yardımcı olmayan annesinden nefret ediyor ve sana psikolojin bozulmuş diyorlar insanlar çok ilginç neyse dedikodu yapmıyım da sen de bi daha bulaşma böyle insanlara ben okuyunca benim bile sinirlerim zıpladı parcalayasım geldi seni düşünemiyorum bile boşver kim ne yaparsa yapsın bize moral lazım iyi ol kendine ve bebeğine odaklan

Aslında yazmak istediğim okadar çok şey vardı ki banlanmayım diye yazmadım ama banlandım keşke yazsaydım ilginç insanlar yorum yapmayalım naparsa yapsınlar canım dediğin gibi bize moral lazım sinirimizi bozmayalım Allah büyük güzel şeyler olucak inşallahh

Ben de bir köşede yerimi alayım dondurulmuş embriyo transferim olacak bugün ilk randevum vardı ilaçlara başlıyorum.. hayırlısını diliyorum busefer inşallah olumlu sonuç alırız
Hoşgeldin canım kaçıncı denemen? İnşallah bu sefer bebişine kavuşursun (amin) hadi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…