- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bence hemen acilde kan ver gebelik varsa progestan kullanman lazım. Çok net çıkmıştı niye oldu şimdi yaBenim kanamam başladı arkadaşlar
Canım hayırlısı olsun. Benim de geçen ay aynı senin gibi kahve rengi su gibi bir akıntım gelmişti. Sonra adet kanamasına döndü. Ben de günde üç fitil kullanıyordum ama fayda etmemiş. Bence kan verip progesteronuna baktır. Düşükse doktorundan iğne reçete etmesini iste.Pembe kahverengi karışık lavaboya gittikçe geliyor adet günüm pazartesi
Hosbulsum benim 3.denemem olacak baya alışkınim sürece hepimiz icin güzel şeyler olsun siz ne aşamadasınız?Hoşgeldin canım kaçıncı denemen? İnşallah bu sefer bebişine kavuşursun (amin) hadi bismillah
Hayırlısı olsun hakkınızda inş bebeğiniz sizinledir, 2 olumsuz tecrübem olduğu için testinizi görünce sevinmek için çok erken diye geçirdim içimden ilk denememde 9.gunde silik çizgi olmasına rağmen sonuç negatif ikincide cizgilerde vardi hemde koyu koyu kan testimde 200kusur çıktı fakat iki gun sonra çok az yükseldi ve devam etmedi şimdi 3.transfer için bekliyorum..Demedi ama kan verdim bir saat sonra çıkıcak sonuç
Sonuç çıktı mı güzel haberler ile gel inşallahDemedi ama kan verdim bir saat sonra çıkıcak sonuç
Çıktı canım 52.66 Dr çok iyi dedi iğneyle devam edicem bundan sonraSonuç çıktı mı güzel haberler ile gel inşallah
Ayy çok sevindim inşallah artarak devam eder. Erken önlem almak en doğrusu. İyi ki test yapmışsın.Çıktı canım 52.66 Dr çok iyi dedi iğneyle devam edicem bundan sonra
Evet canım Allah razı olsun inşallah dileyen herkese nasip olurAyy çok sevindim inşallah artarak devam eder. Erken önlem almak en doğrusu. İyi ki test yapmışsın.
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün bugün düşük önleyici iğne yapıldı mı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇıktı canım 52.66 Dr çok iyi dedi iğneyle devam edicem bundan sonra
bende bu gun ilk kontrole gittim basladik hayirlisiyla. İnsallah guzel olur herseyBen de bir köşede yerimi alayım dondurulmuş embriyo transferim olacak bugün ilk randevum vardı ilaçlara başlıyorum.. hayırlısını diliyorum busefer inşallah olumlu sonuç alırız
Çok teşekkür ederim Dr onu yapmamı istemiyor progestan iğneyle devam edicem bugün 7. Günümdü böyle kanamaları olması normal dediHayırlı olsun canım kaçıncı gün bugün düşük önleyici iğne yapıldı mı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beraberiz ne güzel inşallah güzel olacakbende bu gun ilk kontrole gittim basladik hayirlisiyla. İnsallah guzel olur hersey
Canım silik çizgi çok belli ama 7.gün çok erken biraz daha bekle 3-4 gün sonra tekrarla testiArkadaşlar bugün 7. Günüm sizce durum ne
Çok güzel artarak devam etsin insallahÇıktı canım 52.66 Dr çok iyi dedi iğneyle devam edicem bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?