2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Kullanıyorum canım fitil olarak Dr umu aradım iğneye döndürdü eşimi ikna edemiyorum test için yaa çok korkuyorum

Pembe kahverengi karışık lavaboya gittikçe geliyor adet günüm pazartesi
Canım hayırlısı olsun. Benim de geçen ay aynı senin gibi kahve rengi su gibi bir akıntım gelmişti. Sonra adet kanamasına döndü. Ben de günde üç fitil kullanıyordum ama fayda etmemiş. Bence kan verip progesteronuna baktır. Düşükse doktorundan iğne reçete etmesini iste.
Benim progesteronum düştüğü için ve yurtdışında olduğum için (reçetesiz iğne alamıyorsun) kimyasal gebelik deyip geçtiler. Şimdiki aklım olsa ortalığı yıkardım. Sen ihmal etme, her sey guzel olacak inş.

Demedi ama kan verdim bir saat sonra çıkıcak sonuç
Hayırlısı olsun hakkınızda inş bebeğiniz sizinledir, 2 olumsuz tecrübem olduğu için testinizi görünce sevinmek için çok erken diye geçirdim içimden ilk denememde 9.gunde silik çizgi olmasına rağmen sonuç negatif ikincide cizgilerde vardi hemde koyu koyu kan testimde 200kusur çıktı fakat iki gun sonra çok az yükseldi ve devam etmedi şimdi 3.transfer için bekliyorum..

Merhaba kızlar benim de ilk tüp bebek denemem 12 kasımda negatif oldu 16 kasımda adet oldum 10 gün sürdü 1 hafta temiz kaldım şimdi tekrar adet oldum 2. Tüp bebegi deneyecektik normal zamanında adet olsaydım. Doktorum bu adeti kabul etmez diye düşünmüştüm ama yarın gel dedi galiba tedaviye başlayacagız. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Benim sormak istedigim 1 ay da 2 defa adet olan oldu mu? Benim durumum normal mi ve tedaviye başlamalı mıyim?

Çıktı canım 52.66 Dr çok iyi dedi iğneyle devam edicem bundan sonra
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün bugün düşük önleyici iğne yapıldı mı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım kaçıncı gün bugün düşük önleyici iğne yapıldı mı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Dr onu yapmamı istemiyor progestan iğneyle devam edicem bugün 7. Günümdü böyle kanamaları olması normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…