- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Kan verdim canım 52.66 çıktı test günüm de tekrar yapıcamCanım silik çizgi çok belli ama 7.gün çok erken biraz daha bekle 3-4 gün sonra tekrarla testi
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimÇok güzel artarak devam etsin insallah
Canım ben 1 kez tedavi oldum tuttu ama sonradan gelişi zayıfladı kürtaj oldum 2 tane dondurulmuşum var 2.denemem olucak nasip olursa yılbaşında başlıycaz adetleHosbulsum benim 3.denemem olacak baya alışkınim sürece hepimiz icin güzel şeyler olsun siz ne aşamadasınız?
Canım kanamam başladı yazmışın durum ne şuan? Allah yardımcın olsun inşallah bi sorun olmazAmin canım inşallah çok teşekkür ederim
Gunde 3 tane estrofem kullanmaya basladim baska bisi vermedi. Sen neler kullaniyosun cnm. İkinci kontrol ne zaman sali cagirdi beniBeraberiz ne güzel inşallah güzel olacak
Lavaboya gittikçe peçeteye geliyor ağrım sızım hiç yok pembe kahve karışıkCanım kanamam başladı yazmışın durum ne şuan? Allah yardımcın olsun inşallah bi sorun olmaz
Progwstan zaten düşük önleyici iğne cnmÇok teşekkür ederim Dr onu yapmamı istemiyor progestan iğneyle devam edicem bugün 7. Günümdü böyle kanamaları olması normal dedi
Ben günde bir ile başladım ayin onunda 2ye çıkıyor birkaç gün sonra 3e şimdi hatırlayamadım hangi gün 3 olacak.ayin 10 undan itibaren 5gun prednol prowomen ve omepa kullanıyorum ayin 15 inde çağırdı beni saniyorum 21 22 si gibi de transfer olacakGunde 3 tane estrofem kullanmaya basladim baska bisi vermedi. Sen neler kullaniyosun cnm. İkinci kontrol ne zaman sali cagirdi beni
anladim cnmm insallah hayirli sonuclarimiz olurrBen günde bir ile başladım ayin onunda 2ye çıkıyor birkaç gün sonra 3e şimdi hatırlayamadım hangi gün 3 olacak.ayin 10 undan itibaren 5gun prednol prowomen ve omepa kullanıyorum ayin 15 inde çağırdı beni saniyorum 21 22 si gibi de transfer olacak
Merhaba canım büyük ihtimalle estrofem crinone jel coraspin clexane iğne bunları kullanırsın ama doktordan doktora farklılık gösterebiliyo ilaçlar,muayeneye görede zaten doktor ayarlayıp çağırırMerhaba dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl ilerliyor, adetin 2. Günü muayene için çağırdılar sonra ne zaman gitmem gerekiyor hangi ilaçları kullaniyorsunuz transfer hangi güne denk geliyor biraz bilgi verir misiniz
Şuan ne durumdasın canım doktora gittin mi kanaman devam ediyomu?Lavaboya gittikçe peçeteye geliyor ağrım sızım hiç yok pembe kahve karışık
İyiyim çok teşekkür ederim Dr çağırmadı henüz bugün sekizinci günüm asıl test günüm pazar tekrar kan vericem sanırım o zaman çağırır kanan bitti progestan iğneyle devam ediyorumŞuan ne durumdasın canım doktora gittin mi kanaman devam ediyomu?
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım bilirim neler hissettiğini çook iyi anlıyorum benimde kanamam olmuştu ama benimki adet rengindeydi sonrada kaybettim, ama seninki hem çok erken oldu hemde kahverengi pembemsi olduğu için yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut stres yapma herşey güzel olucak inşallahİyiyim çok teşekkür ederim Dr çağırmadı henüz bugün sekizinci günüm asıl test günüm pazar tekrar kan vericem sanırım o zaman çağırır kanan bitti progestan iğneyle devam ediyorum
Benimde ole oldu malesef 7.gun adet kanamasi gibi oldu sonra kahveye cevirdi sabah gidip kan verdi tabi negatif kanamayla vucuttan atildilar demekki cok zor getcekten rabbm kimseye yasatmasin hayirlisiyla nasip etsinİnşallah bi sıkıntı olmaz canım bilirim neler hissettiğini çook iyi anlıyorum benimde kanamam olmuştu ama benimki adet rengindeydi sonrada kaybettim, ama seninki hem çok erken oldu hemde kahverengi pembemsi olduğu için yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut stres yapma herşey güzel olucak inşallah
Kimyasal gebelik yaşamışsın canım hepimize çok geçmiş olsun güzel düşünelim güzel olsun tam gaz pest etmeden devam ediyoruz kucağımıza alana kadar yola devamBenimde ole oldu malesef 7.gun adet kanamasi gibi oldu sonra kahveye cevirdi sabah gidip kan verdi tabi negatif kanamayla vucuttan atildilar demekki cok zor getcekten rabbm kimseye yasatmasin hayirlisiyla nasip etsin
Varsayımlarla stres yapana kadar kontrole gitsene canım boşuna kendini üzüyosun kendi doktorunu boşver başka bi doktora gidip muayene ol hemde acilKızlar bana yorum yaparmısınız 1 numaralı 7.gün 2 numaralı 9. Günüm yedinci gün lekelerim olmuştu ya düşseydi 9.gün pozitif çıkmazdı dimi bulantılarım da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?