- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hormon ultason sonuçların normal miMerhaba dün adet oldum 7 Aralık transfer tahmini hangi güne denk geliyor,birde kaç günde bir muayene oluyor, birde aklıma bişey takıldı şimdi vücudumuz Doğal olarak bu ay yumurta üretecek o yumurta embriyo transferinde yerinde mi olacak biraz sacma bir soru ama aklima takildi
Bir önceki tedavide yapılanlar normaldiHormon ultason sonuçların normal mi
Adetin ikinci üçüncü günü hormon ultrason yapılıp transfer için ilaç başlanıyor.bugün muayene olmadın mıBir önceki tedavide yapılanlar normaldi
Yok pzt muayeneAdetin ikinci üçüncü günü hormon ultrason yapılıp transfer için ilaç başlanıyor.bugün muayene olmadın mı
Sonucuna göre hareket edilecek belki doğal siklus denilen ilaçsız transfer yapılır yada hormon ultrason sonucuna göre endometrium kalınlaştırmak için ilaç başlanır ama herşey yolundaysa sende ben gibi 20-25 i gibi transfer olursun. Bende dün adet oldum bugün ilaç başlandı 20 sinde kontrol normalse herşey crinone jel progestan ampul eklenip transfer olcamYok pzt muayene
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunSelamlar, ben d ebugün transfer oldum. Allah herkesin yüzünü güldürsün :)
Ne ilacina basladiniz şimdiSonucuna göre hareket edilecek belki doğal siklus denilen ilaçsız transfer yapılır yada hormon ultrason sonucuna göre endometrium kalınlaştırmak için ilaç başlanır ama herşey yolundaysa sende ben gibi 20-25 i gibi transfer olursun. Bende dün adet oldum bugün ilaç başlandı 20 sinde kontrol normalse herşey crinone jel progestan ampul eklenip transfer olcam
Cyclo progynova günde üç tane ( estrofem) kullandıran doktorlarda var. Gebelik olursada 12. Haftaya kadar devam edilecekNe ilacina basladiniz şimdi
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun
Geçer canım stres yapma sonuç güzel olsun yeterki sabret senAllah razı olsun. Bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah canım kaçıncı denemen? ayın kaçında olucakBenimde bu ay dondurulmus transferim olucak ins
Asilama oldu daha once tup bebekte ilk denemem.regli olmayi bekliyorum transfer oncesi bir sure ilac kullanicam.buay sonu transfer olur insalllah
Allah hayirli sonuclar almayi nasip eder insallah guzel haberlerini aliriz hersey gonlunce olsuncanım aynı yollardan geçmişiz :) benim de dün transferim yapıldı. inşallah ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız :)
Cnm ins hersey yolundadir test yaptirdnmi tekrarKızlar bana yorum yaparmısınız 1 numaralı 7.gün 2 numaralı 9. Günüm yedinci gün lekelerim olmuştu ya düşseydi 9.gün pozitif çıkmazdı dimi bulantılarım da devam ediyor
Yaptırdım çok şükür 121.99 çıktı drum gayet iyi dedi iki hafta sonra ultrasona çağırdıCnm ins hersey yolundadir test yaptirdnmi tekrar
Ayy cok sevindm tatlim yha saglikla kucagina almak nasip olur ins dikkat et kndineYaptırdım çok şükür 121.99 çıktı drum gayet iyi dedi iki hafta sonra ultrasona çağırdı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede herkes bu duyguyu yaşasınAyy cok sevindm tatlim yha saglikla kucagina almak nasip olur ins dikkat et kndine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?