2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canım tedavin hayırlı olsun geçen yıl konuşmuştuk seninle benbdebtüp bebek sürecindeyim ilk transferim negatif oldu maalesef.. Senin ilk mi dondurulmuş transferin
Canım senin kaç yumurtan toplanmıştı ben de hafif pkoyum ama yumurta sayım az oluyor amh yüksek olmasına rağmen

Canım senin kaç yumurtan toplanmıştı ben de hafif pkoyum ama yumurta sayım az oluyor amh yüksek olmasına rağmen
Benden 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tane 5.gün embriyosu dondurdular. Yumurta geliştirmek için hangi ilacı hangi dozda kullamdın canım çok mu düşüktü dozu

Benden 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tane 5.gün embriyosu dondurdular. Yumurta geliştirmek için hangi ilacı hangi dozda kullamdın canım çok mu düşüktü dozu
İlk tedavide 20 yumurta toplandı 16 sı boş çıktı şimdi iğnelerin 8. Günündeyim 4 yumurta gelişmiş arkadan gelen olabilir diye devam ediyoruz gonalf 150 ile başladım bugüne kadar bugün menagon eklendi pazartesi kontrol var moralim yerlerde

Canım aslında moralini bozma çünkü fazla yumurta gelişince de iyi birşey değil içi dolu ve kaliteli olsun ama az olsun.. Sen moralini yüksek tut merak etme

Canım aslında moralini bozma çünkü fazla yumurta gelişince de iyi birşey değil içi dolu ve kaliteli olsun ama az olsun.. Sen moralini yüksek tut merak etme
Öyle canım biliyorum ama hem sayı az hem de kalitesiz olurum diye korkuyorum bir tane hayırlı sağlıklı çocuğum olsun yeter diyorum fazlasında gözümün yok ama o da olmuyor

Öyle canım biliyorum ama hem sayı az hem de kalitesiz olurum diye korkuyorum bir tane hayırlı sağlıklı çocuğum olsun yeter diyorum fazlasında gözümün yok ama o da olmuyor
Canım inan olacaksa tek yumurtan kalsa bile o döllenir ve olur ama bu sayıya bağlı değil bak benim o kadar yumurtam oldu güzel embriyolarım oldu amaa tutmadı kısmet işte.. Bize düşen sabretmek lütfen güçlü ol hayırlısı olur inşallah

Ya evet olmadığını yeni gördüm senin canım hayırlısı değilmiş demekten başka çare yok ama tesellin dondurulmuşların var iyi ki dediğin çok doğru nasipte varsa bir tane bile yetiyor tevekkül etmek gerek bu hormonlar iğneler beni çok etkiliyor artık biraz da ondan böyleyim anlaşılan

Kızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi
ben estrofem coraspirin ve tedavinin başından beri kullandığım folic kullandım 1 hafta sonra gittiğimde farklı iğne ilaç haplar verildi 1 hafta sonra transfer oldu

Evet canım insan çok duygusal ve hassas oluyor bu dönemde inşallah güzel haberlerini alırız burdan

ben yine de anestezi konusunda ısrarcı olacagim sanırım. işlem esnasında kendimi kasarsam daha kötü etkiler diye korkuyorum. teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)
Anestezilik bir durum yok canım.. Ben 2 kez transfer oldum hatta 2.de konuştuk ettik 2 dakika max. 3 dakika suruyo. Ben ilkinde cok su içmişim sonda ile bosalttılar yattım yerden. 2. Gidisımde az su içtim az az. Misss. İşlem sırasına kadar yudum yudum daha ıctım. Gerekiyorsa sısenı yanına al içersin. Gayet ıyı gectı. Normal muayene ye gidiyorsun ya hanı alttan bısey sokuyorlar ya inan ondan kat kat daha az hıcbırsey hissetmiyorsun.. Yanı sen transfer İcin anestezi istiyorsan muayene İcin gıttıgınde kesin istemen lazım.. Umarım ikna edici olmus tur.

teşekkür ederim yorumunuz için. ben ultrasonla vajinal muayene olabiliyorum ama spekulum denen transferde takılan aletle hiç muayene olmadım. Bir de onu açıyorlar falan. acıdan ziyade o sırada gerilirim ters bir hareket yaparım bu da kötü etkiler transferi diye korkuyorum. durum bu yani

Canım onun adını bile bilmiyorum 2 kez transfer oldum hıc anlamıyosun onu da muayene olurken cok anlasılıyor ama transfer anı rahat ol ınankı hemen gecıyo

İnsallahhhh canım. 1. Negatif olmustu İnsallahhhh bu sefer pozitifi gorurum erken test yapmak da istemiyorum
İnşallah benimde taze transferde tutmadı şimdi dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bencede yapma kafan daha çok karışıyor endişe hiç bitmiyor gününü bekle hep pozitif düşün

burada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi

burada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi
Yok canım niye şansın az olsun bende bi tane transfer olmuştum ilkinde 5. Gün tutmuştu. Ay sonu transfer olcam yine tek olcak. Öyle düşünme tek olsun bizim olsun. Sağlıklı olan tek transfer çoğul gebelik tüp bebekte başarı sayılmıyor. Düşük erken doğum riski oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…