- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yerleştirilen embriyo sayısına Dr hastanın yaşına göre karar veriyor bu benim üçüncü denemem olduğu için iki tane koydular bir öncekinden ağladım sızladım ama tek koyuldu onun için hiç kendini üzme hep olumlu düşün iyi olsunburada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi
Cok sagol canımm İnsallahhhh bakalım 1. Deneme 3. Gün embriyosu ıdı. Simdi 5. Gun dondurulmus. Aslında transfer gununu saymazsak 7. Gun bugun.İnşallah benimde taze transferde tutmadı şimdi dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bencede yapma kafan daha çok karışıyor endişe hiç bitmiyor gününü bekle hep pozitif düşün
Ayy İnsallahhhh canım İnsallahhhh Siz böyle yazınca daha mutlu oluyorumHayırlı olsuninsallah güzel haberler alırsın.. zor ve sancılı bir süreçti benim için rabbim yar ve yardımcınız olsun minnoslarin ve sizin
Bende ayni sadece estrofem kullaniyorum cnm digerleri transfere karar verildikten sonra baslancakmisKızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi
Benimde progeateron yuksekligi yuzunden dondurulmus olcaksizin neden dondurulmuş olacak transfer, benim progesteron yüksek çıktığı için erteledi. Bir tane besinci gün embriyosu transfer edilecek.
cozuldukten sonra tekrar dondurulmuyor canim hepsi tutcak diye bisey yok kolay degil oyle. Ben istiyorum 3 tane olsun ama kabul etmiyorlar. 6.tedavimdeyim ikiser kondu ama hic tutmadiKızlar benim 3 tane dondurmuşlar aynı yerde 5. Gun embriyosu 3 ude cözulmus. 29 yasına yeni girdim ilki de 2 tane kondu simdi 3 koycaktılar. Yok dedim. Oldu da tuttu 3 tane nasıl olur. 29 yas yanı. Bende diyordum 2 si simdi yaparlar tutarsa 2 3 yıl sonra 3. Olanı da yaptırırım Bosa gitti Yanı olumsuz olursa Allah korusun sıl bastan
Canım benimde 2 dondurulmuşum var ikisini birlikte dondurmuşlar ama ben çözdürüp tek transfer istiycem çünkü çoğul gebelik istemiyorum nasipse zaten tek embriyoylada tutar nasip değilse beş tane transfer edilse ne yazar ben öyle düşünüyorum açıkcasıKızlar benim 3 tane dondurmuşlar aynı yerde 5. Gun embriyosu 3 ude cözulmus. 29 yasına yeni girdim ilki de 2 tane kondu simdi 3 koycaktılar. Yok dedim. Oldu da tuttu 3 tane nasıl olur. 29 yas yanı. Bende diyordum 2 si simdi yaparlar tutarsa 2 3 yıl sonra 3. Olanı da yaptırırım Bosa gitti Yanı olumsuz olursa Allah korusun sıl bastan
Başlangıçta estrofem veriliyor bir sonraki kontrolde iğne,jel ve ilave tabletlerle devam ediliyor ama kişiden kişiye ilaçlar değişebiliyorKızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi
İnş pozitif sonuç bekliyoruzBugün transfer gerçekleşti. Çözülen üç embriyodan 2 si 4AA kalitedeymiş. 1 i transfer oldu. Diğeri de tekrar diğer 8 tanesiyle birlikte tekrar dondurıldu. 26 Aralık test tarihim.
İnşalar inşallahİnş pozitif sonuç bekliyoruz
Bende ayni sadece estrofem kullaniyorum cnm digerleri transfere karar verildikten sonra baslancakmis
Benimde progeateron yuksekligi yuzunden dondurulmus olcak
cozuldukten sonra tekrar dondurulmuyor canim hepsi tutcak diye bisey yok kolay degil oyle. Ben istiyorum 3 tane olsun ama kabul etmiyorlar. 6.tedavimdeyim ikiser kondu ama hic tutmadi
Hayırlı olsun canım çözülen embriyoların 2si tekrarmı donduruldu öyle oluyomuymuş?Bugün transfer gerçekleşti. Çözülen üç embriyodan 2 si 4AA kalitedeymiş. 1 i transfer oldu. Diğeri de tekrar diğer 8 tanesiyle birlikte tekrar dondurıldu. 26 Aralık test tarihim.
Canım nasıp bu. Inankı. Kiminde 1 tane yumurta cıkıyo donduruluyo transfer oluyo ve hamıle kiminde 18 yumurta cıkıyo 5. Gune 2 tane kalıyo Sayının HİCBİR onemı yok. Allahım nasıp eder insallahburada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi
Ahh canım Rabbım tez zamanda sana da bize de nasip etsin insallah. Samsun d yaptırıyorum ben.. 3 u aynı yerdeymıs 3 unu cozmusler.. En azından 1 hakkım daha olurdu diye 27 ekimde olumsuz sonucu aldım 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. İslem sırasında sordum kac tane diye 2 dediler Bu sefer 3 deyınce. Nasıl yani oldum. 1 hakkım daha olurdu en azından ama hayırlısı İnsallahhhh tutarlar bebısler Cok zor bir sureç ilki negatif olunca suan transfer harıc 7.gun kan VS tahlil yaptıramıyorum korkuyorumBende ayni sadece estrofem kullaniyorum cnm digerleri transfere karar verildikten sonra baslancakmis
Benimde progeateron yuksekligi yuzunden dondurulmus olcak
cozuldukten sonra tekrar dondurulmuyor canim hepsi tutcak diye bisey yok kolay degil oyle. Ben istiyorum 3 tane olsun ama kabul etmiyorlar. 6.tedavimdeyim ikiser kondu ama hic tutmadi
Canım yeniden dondurulma olayı yok Benımde suan 3 tane 5. Gun embriyosu vardı 3 unu aynı yere koymuşlar ve cozerken 3 unu cozmusler 2 si transfer edildi biri malesef bosa gitti. Yazık oldu yani Ya 3 unu koyacaklar ya 1 ı ziyan olacaktı. Oldu. Uzuldum ama.. Hayırlısı simdi 20 Aralık test gunum bekliyorumHayırlı olsun canım çözülen embriyoların 2si tekrarmı donduruldu öyle oluyomuymuş?
Canım nasıp bu. Inankı. Kiminde 1 tane yumurta cıkıyo donduruluyo transfer oluyo ve hamıle kiminde 18 yumurta cıkıyo 5. Gune 2 tane kalıyo Sayının HİCBİR onemı yok. Allahım nasıp eder insallah
Canım çözülen embriyo aynı kalitede ise kalitesi düşmediyse tekrar dondurulabilir demişti Dr um çöpe atmayız demişti eğer aynı kalitede çözülmüşse yazık olmuş atmaları hayırlısı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanım yeniden dondurulma olayı yok Benımde suan 3 tane 5. Gun embriyosu vardı 3 unu aynı yere koymuşlar ve cozerken 3 unu cozmusler 2 si transfer edildi biri malesef bosa gitti. Yazık oldu yani Ya 3 unu koyacaklar ya 1 ı ziyan olacaktı. Oldu. Uzuldum ama.. Hayırlısı simdi 20 Aralık test gunum bekliyorum
Canım bende olmuyo diye biliyorum ama arkadaş öyle bişey yazmış benmi yanlış anladım acaba , çünkü benimde ikisi birlikte dondurulmuş ben tek embriyo transferi istiyorum diğeri boşuna gidicek diye üzülüyorum birde tutmazsa sanırım çok pişman olucamCanım yeniden dondurulma olayı yok Benımde suan 3 tane 5. Gun embriyosu vardı 3 unu aynı yere koymuşlar ve cozerken 3 unu cozmusler 2 si transfer edildi biri malesef bosa gitti. Yazık oldu yani Ya 3 unu koyacaklar ya 1 ı ziyan olacaktı. Oldu. Uzuldum ama.. Hayırlısı simdi 20 Aralık test gunum bekliyorum
3 tane çözülmüştü. 1 tanesi yeterli gelişmemiş. Kalan iki tanesinden biri transfer oldu, diğeri donduruldu. Kalitesi iyi olduğunda tekrar dondurulma Oluyormuş. Hiçbir sorun olmuyor dedi.Hayırlı olsun canım çözülen embriyoların 2si tekrarmı donduruldu öyle oluyomuymuş?
Ayy buna çok sevindim inşallah benimkide tekrar dondurulur 5.gün embriyosu a kalite demişti embriyolog inşallah çöpe gitmez inşallah inşallah çok amin3 tane çözülmüştü. 1 tanesi yeterli gelişmemiş. Kalan iki tanesinden biri transfer oldu, diğeri donduruldu. Kalitesi iyi olduğunda tekrar dondurulma Oluyormuş. Hiçbir sorun olmuyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?