2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

burada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi
Yerleştirilen embriyo sayısına Dr hastanın yaşına göre karar veriyor bu benim üçüncü denemem olduğu için iki tane koydular bir öncekinden ağladım sızladım ama tek koyuldu onun için hiç kendini üzme hep olumlu düşün iyi olsun

İnşallah benimde taze transferde tutmadı şimdi dondurulmuşlarla pozitifi gördüm bencede yapma kafan daha çok karışıyor endişe hiç bitmiyor gününü bekle hep pozitif düşün
Cok sagol canımm İnsallahhhh bakalım 1. Deneme 3. Gün embriyosu ıdı. Simdi 5. Gun dondurulmus. Aslında transfer gununu saymazsak 7. Gun bugun.
Ama ilkinde olumsuz aldım ıçin korkuyorum teste falan. Ama Bi yandan da az erken yapsam diyorum. 5. Gun embriyosu erken belli oluyomus diye

Kızlar benim 3 tane dondurmuşlar aynı yerde 5. Gun embriyosu 3 ude cözulmus. 29 yasına yeni girdim ilki de 2 tane kondu simdi 3 koycaktılar. Yok dedim. Oldu da tuttu 3 tane nasıl olur. 29 yas yanı. Bende diyordum 2 si simdi yaparlar tutarsa 2 3 yıl sonra 3. Olanı da yaptırırım Bosa gitti Yanı olumsuz olursa Allah korusun sıl bastan

Kızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi
Bende ayni sadece estrofem kullaniyorum cnm digerleri transfere karar verildikten sonra baslancakmis
sizin neden dondurulmuş olacak transfer, benim progesteron yüksek çıktığı için erteledi. Bir tane besinci gün embriyosu transfer edilecek.
Benimde progeateron yuksekligi yuzunden dondurulmus olcak
cozuldukten sonra tekrar dondurulmuyor canim hepsi tutcak diye bisey yok kolay degil oyle. Ben istiyorum 3 tane olsun ama kabul etmiyorlar. 6.tedavimdeyim ikiser kondu ama hic tutmadi

Canım benimde 2 dondurulmuşum var ikisini birlikte dondurmuşlar ama ben çözdürüp tek transfer istiycem çünkü çoğul gebelik istemiyorum nasipse zaten tek embriyoylada tutar nasip değilse beş tane transfer edilse ne yazar ben öyle düşünüyorum açıkcası

Kızlar bende bu ay dondurulmus transferi olucam. Bugun adetin ikinci gunuydu kontrole gittim sadece estrofem verdi. Normal mi kimisi progestan jel falan kullanmis. Sizce nasil olmaliydi herhangi test falan yapilmadi
Başlangıçta estrofem veriliyor bir sonraki kontrolde iğne,jel ve ilave tabletlerle devam ediliyor ama kişiden kişiye ilaçlar değişebiliyor

kaç çıkmıştı progesteron, benim 1.5 çıktı ertelendi. geçen hafta adetliyken kan aldılar, normale düşmüş bu ay transferi yapabiliriz dediler. on güne kadar olacak inşallah bekliyorum. sizin ne zaman transfer?

burada gördüğüm kadarıyla genelde 5. gün embriyosu 2 tane transfer edilmis. benim sadece bir tane embriyo var 5. gun ama oldukca iyi kalitede dediler. ne dersiniz sansim az mi
Canım nasıp bu. Inankı. Kiminde 1 tane yumurta cıkıyo donduruluyo transfer oluyo ve hamıle kiminde 18 yumurta cıkıyo 5. Gune 2 tane kalıyo Sayının HİCBİR onemı yok. Allahım nasıp eder insallah

Ahh canım Rabbım tez zamanda sana da bize de nasip etsin insallah. Samsun d yaptırıyorum ben.. 3 u aynı yerdeymıs 3 unu cozmusler.. En azından 1 hakkım daha olurdu diye 27 ekimde olumsuz sonucu aldım 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. İslem sırasında sordum kac tane diye 2 dediler Bu sefer 3 deyınce. Nasıl yani oldum. 1 hakkım daha olurdu en azından ama hayırlısı İnsallahhhh tutarlar bebısler Cok zor bir sureç ilki negatif olunca suan transfer harıc 7.gun kan VS tahlil yaptıramıyorum korkuyorum

Hayırlı olsun canım çözülen embriyoların 2si tekrarmı donduruldu öyle oluyomuymuş?
Canım yeniden dondurulma olayı yok Benımde suan 3 tane 5. Gun embriyosu vardı 3 unu aynı yere koymuşlar ve cozerken 3 unu cozmusler 2 si transfer edildi biri malesef bosa gitti. Yazık oldu yani Ya 3 unu koyacaklar ya 1 ı ziyan olacaktı. Oldu. Uzuldum ama.. Hayırlısı simdi 20 Aralık test gunum bekliyorum

Canım nasıp bu. Inankı. Kiminde 1 tane yumurta cıkıyo donduruluyo transfer oluyo ve hamıle kiminde 18 yumurta cıkıyo 5. Gune 2 tane kalıyo Sayının HİCBİR onemı yok. Allahım nasıp eder insallah

çok sağol canım inşallah hepimize nasip olur. benden beş yumurta toplandı, biri boş çıktı, üç tanesi döllendi ve doktor risk alıp 5. güne kadar beklememizi istedi. çünkü sperm DNAsi iyi değilse yumurta besinci güne zaten gelemiyormus, bunu görmek istedi. iyi ki de bekledik üç yumurtadan bir tanesi besinci güne geldi şükür. onu da dondurdular yakında transfer edecekler. bakalım hayırlısı :)

Canım çözülen embriyo aynı kalitede ise kalitesi düşmediyse tekrar dondurulabilir demişti Dr um çöpe atmayız demişti eğer aynı kalitede çözülmüşse yazık olmuş atmaları hayırlısı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Canım bende olmuyo diye biliyorum ama arkadaş öyle bişey yazmış benmi yanlış anladım acaba , çünkü benimde ikisi birlikte dondurulmuş ben tek embriyo transferi istiyorum diğeri boşuna gidicek diye üzülüyorum birde tutmazsa sanırım çok pişman olucam

Hayırlı olsun canım çözülen embriyoların 2si tekrarmı donduruldu öyle oluyomuymuş?
3 tane çözülmüştü. 1 tanesi yeterli gelişmemiş. Kalan iki tanesinden biri transfer oldu, diğeri donduruldu. Kalitesi iyi olduğunda tekrar dondurulma Oluyormuş. Hiçbir sorun olmuyor dedi.

3 tane çözülmüştü. 1 tanesi yeterli gelişmemiş. Kalan iki tanesinden biri transfer oldu, diğeri donduruldu. Kalitesi iyi olduğunda tekrar dondurulma Oluyormuş. Hiçbir sorun olmuyor dedi.
Ayy buna çok sevindim inşallah benimkide tekrar dondurulur 5.gün embriyosu a kalite demişti embriyolog inşallah çöpe gitmez inşallah inşallah çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…