- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İnşallah dondurulur senin ki de. Herşeye sil baştan başlamak çok zor. Gerçi inşallah gerek de kalmaz. Yavrularımızı kucaklarımıza alırızAyy buna çok sevindim inşallah benimkide tekrar dondurulur 5.gün embriyosu a kalite demişti embriyolog inşallah çöpe gitmez inşallah inşallah çok amin
İnşallah canım yaa rabbim kimsenin gözünde koymasın herkese anneliği tattırsın inşallahİnşallah dondurulur senin ki de. Herşeye sil baştan başlamak çok zor. Gerçi inşallah gerek de kalmaz. Yavrularımızı kucaklarımıza alırız
Birinde 5 kusur birinde 7 kusur birinde 11 birinde 90 gibi bi degerle transferimi yapmislar allaha havale ettim emeklerimi bosa harcadilar maddi manevi coktuk.kaç çıkmıştı progesteron, benim 1.5 çıktı ertelendi. geçen hafta adetliyken kan aldılar, normale düşmüş bu ay transferi yapabiliriz dediler. on güne kadar olacak inşallah bekliyorum. sizin ne zaman transfer?
Benim 4 tane birden donduruldu cnm bakalim nolcak cozulceklermi sorun olcak mi. İnsallah oyle bisi yasamamAhh canım Rabbım tez zamanda sana da bize de nasip etsin insallah. Samsun d yaptırıyorum ben.. 3 u aynı yerdeymıs 3 unu cozmusler.. En azından 1 hakkım daha olurdu diye 27 ekimde olumsuz sonucu aldım 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. İslem sırasında sordum kac tane diye 2 dediler Bu sefer 3 deyınce. Nasıl yani oldum. 1 hakkım daha olurdu en azından ama hayırlısı İnsallahhhh tutarlar bebısler Cok zor bir sureç ilki negatif olunca suan transfer harıc 7.gun kan VS tahlil yaptıramıyorum korkuyorum
Birinde 5 kusur birinde 7 kusur birinde 11 birinde 90 gibi bi degerle transferimi yapmislar allaha havale ettim emeklerimi bosa harcadilar maddi manevi coktuk.
Degistirdim canim baskente gidiyorum gogsen hoca farketti durumu.gerçekten inanılmaz bir durumsiz sonradan öğrendiniz o zaman bunu, değiştirdiniz mi merkezi ?
1,5 in altinda olmasi lazim canim. Uzerinde transfer yapilmamasi gerekiyormus. Rqhim kendini kapatiyormus.Sağlıklı olan değer kaç kihilal1907 ?
En iyisi canım Bende 10 yumurta dan 8 dollendı 2 tanesini 3. Gün transfer ı yaptılar hemen. Pesıne 6 taneyi 5.. Güne gitsin diye beklediler. Bendeki 2 tane tutmadı. Bu sureci bekleyup yapsalar sanki daha iyi olurdu. Ama olsun nasıp degılmıs Geri kalan 6 taneden 3 tanesi 5. Gune gitti Bunlarla yenoden transfer oldum. 3 unu aynı yere koydukları İcin beraber cozmusler ve 1 tanesi bosa gitti. Hayırlısı ya insallah bu ikisi tutar bebıslerimçok sağol canım inşallah hepimize nasip olur. benden beş yumurta toplandı, biri boş çıktı, üç tanesi döllendi ve doktor risk alıp 5. güne kadar beklememizi istedi. çünkü sperm DNAsi iyi değilse yumurta besinci güne zaten gelemiyormus, bunu görmek istedi. iyi ki de bekledik üç yumurtadan bir tanesi besinci güne geldi şükür. onu da dondurdular yakında transfer edecekler. bakalım hayırlısı :)
Allah Allah. Ee benim 3 tane aynı yere dondurmuşlar beraber cozmusler az daha 3 unu transfer edeceklerdi yok dedim 1 ı bosa gider dondurulmuyor dediler. Yanı bu ikisi tutmazsa sıfırdan baslarsın dediler nasıp dedım . Acaba 3. Gun ile 5. Gun fark eder mi3 tane çözülmüştü. 1 tanesi yeterli gelişmemiş. Kalan iki tanesinden biri transfer oldu, diğeri donduruldu. Kalitesi iyi olduğunda tekrar dondurulma Oluyormuş. Hiçbir sorun olmuyor dedi.
Kaliteli dediler canım.. İnsallah pozitif cıkarsa bısey demem ama negatif olursa neler yapabileceğim konusunda fikrim yok Sakın kalmam cunku 3 u aynı yerde 29 una yeni gırmıs biriyim. 3 tane transfer etmeye kalk. Biri. Bosa gitsin. Kolay degil bu isler Igneler ılaclar. Pesıne 5. Gune gelmeleri.Canım çözülen embriyo aynı kalitede ise kalitesi düşmediyse tekrar dondurulabilir demişti Dr um çöpe atmayız demişti eğer aynı kalitede çözülmüşse yazık olmuş atmaları hayırlısı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benimkiler 3.gün embriyosuydu. 5.güne getirip tekrar dondurdular. Fark eder mi bilmiyorum ama dondurulabildiğini ve hiçbir sorun olmadığı söylediler. Zaten 8 tane de 3.gün dondurulmuş embriyomuz varAllah Allah. Ee benim 3 tane aynı yere dondurmuşlar beraber cozmusler az daha 3 unu transfer edeceklerdi yok dedim 1 ı bosa gider dondurulmuyor dediler. Yanı bu ikisi tutmazsa sıfırdan baslarsın dediler nasıp dedım . Acaba 3. Gun ile 5. Gun fark eder mi
29 yaş İçin 3 tane yasak değil mi? Hatta 2 bile koymuyorlar. Neden öyle birşey yapıyorlar kiKaliteli dediler canım.. İnsallah pozitif cıkarsa bısey demem ama negatif olursa neler yapabileceğim konusunda fikrim yok Sakın kalmam cunku 3 u aynı yerde 29 una yeni gırmıs biriyim. 3 tane transfer etmeye kalk. Biri. Bosa gitsin. Kolay degil bu isler Igneler ılaclar. Pesıne 5. Gune gelmeleri.
Valla koyuyorlar canım. Bilmiyordum 3 taneyi cozmusler. Dedım oldu da tuttu. 3üz yanı. Hem gelısım sıkıntı hem sonrası VS vs zor yanı.. Bende 30 yas alti oyle biliyorum ama herkese 2 koyuyorlar. Kendileri karar verıyo29 yaş İçin 3 tane yasak değil mi? Hatta 2 bile koymuyorlar. Neden öyle birşey yapıyorlar ki
Çok şaşırdım. Olursa da Allah rızkını verir ama beraberinde de sıkıntıları olur. Umarım hayırlısı olur. Gerçi benim ilk denemem de 2 tane koymuşlardı. Sebebi de ikisinin gelişimi çok iyi değildi. Biri tutmazsa diğeri tutar diye. Ama sonuç negatifti. Bu sefer de direk tek konulacaktı.Ben sordum da istemedim 2 koydu. İlk denememde de esim benı 2 ye ikna etti. Ben 1 tane istiyordum . Zaten 2 tane hazırladık demısler Dı.
Valla hayırlısı canım ne diyelim.Çok şaşırdım. Olursa da Allah rızkını verir ama beraberinde de sıkıntıları olur. Umarım hayırlısı olur. Gerçi benim ilk denemem de 2 tane koymuşlardı. Sebebi de ikisinin gelişimi çok iyi değildi. Biri tutmazsa diğeri tutar diye. Ama sonuç negatifti. Bu sefer de direk tek konulacaktı.
Samsun’da hangi hastanede tedavi gördünüz merak ettim Üç tane koymak isteyen yeriValla koyuyorlar canım. Bilmiyordum 3 taneyi cozmusler. Dedım oldu da tuttu. 3üz yanı. Hem gelısım sıkıntı hem sonrası VS vs zor yanı.. Bende 30 yas alti oyle biliyorum ama herkese 2 koyuyorlar. Kendileri karar verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?