2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Kızlar nabersiniz yokmu test yaptıran yada tedaviye başlayan? Nasılsınız huhu hamişler sizinki nasıl gidiyo?
Stresli bekleyiş devam. Bugün transferden sonraki 2.gün. Biraz kasık ve bel ağrım var. Bu ağrılar iyi mi kötü mü bilemiyorum. Sen nasılsın?
Sizlerde transfer sonraki hisleriniz nelerdi?

Stresli bekleyiş devam. Bugün transferden sonraki 2.gün. Biraz kasık ve bel ağrım var. Bu ağrılar iyi mi kötü mü bilemiyorum. Sen nasılsın?
Sizlerde transfer sonraki hisleriniz nelerdi?
Merhaba hayirli olsun insallah tutunur minigin sana canim 2 gün pek birsey yoktu sadece istah açıklığı ve ıdrara sık çıkmadan başka 3 4 günler kasik agrilarim fazlaydı bu arada kaçıncı gün emriyosu ?

Kızlar nabersiniz yokmu test yaptıran yada tedaviye başlayan? Nasılsınız huhu hamişler sizinki nasıl gidiyo?
Vallahi canim nasıl gitsin ;( 17 güne geldik çok şükür. 2 gündür birsey hissetmiyorum resmen psikolojim bozuldu diyebilirim iğne vurulucam akşam kan da vermek istiyorum ALLAHIM sen büyüksün sabir ve hayirli evlatlar nasip et bizim gibi uğraşan ve bekleyen herkese

Amin inşallah hepimizinki bizlere tutunur inşallah. 5.gün embriyosu. Ben her zaman idrara çok çıktığım İçin benim değişik bir durum sayılmıyor idrara çok çıkmak.

Sakin ol canım Allah büyük hiç bi sıkıntı olmayacak inşallah stres yapma rahat ol inan herşey güzel olucak

Vallahi sabrina hayran kaldım maşallah canim Ben 7 gün kısa koşa test yaptırmıştı m güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ilk deneme de bende öyle yaptım.. 2 tane test aldım. Kan testi de 11. Gun yaptım. İdrari 7 de 9 da yapmıstım cıkmamıstı. O yuzden korkuyorum.sabretmeye calisiyorum İnsallahhhh bu sefer tutmuştur ya

Canım ilk deneme de bende öyle yaptım.. 2 tane test aldım. Kan testi de 11. Gun yaptım. İdrari 7 de 9 da yapmıstım cıkmamıstı. O yuzden korkuyorum.sabretmeye calisiyorum İnsallahhhh bu sefer tutmuştur ya
Kötü düşünme insallah ALLAHIM sesimizi duysun nerde varsa kimseyi boş çevirmesini dualarini sen birsey hissetmiyormusun 1 inciten nazaran ? Değişim yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…