- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Stresli bekleyiş devam. Bugün transferden sonraki 2.gün. Biraz kasık ve bel ağrım var. Bu ağrılar iyi mi kötü mü bilemiyorum. Sen nasılsın?Kızlar nabersiniz yokmu test yaptıran yada tedaviye başlayan? Nasılsınız huhu hamişler sizinki nasıl gidiyo?
Merhaba hayirli olsun insallah tutunur minigin sana canim 2 gün pek birsey yoktu sadece istah açıklığı ve ıdrara sık çıkmadan başka 3 4 günler kasik agrilarim fazlaydı bu arada kaçıncı gün emriyosu ?Stresli bekleyiş devam. Bugün transferden sonraki 2.gün. Biraz kasık ve bel ağrım var. Bu ağrılar iyi mi kötü mü bilemiyorum. Sen nasılsın?
Sizlerde transfer sonraki hisleriniz nelerdi?
Vallahi canim nasıl gitsin ;( 17 güne geldik çok şükür. 2 gündür birsey hissetmiyorum resmen psikolojim bozuldu diyebilirimKızlar nabersiniz yokmu test yaptıran yada tedaviye başlayan? Nasılsınız huhu hamişler sizinki nasıl gidiyo?
Amin inşallah hepimizinki bizlere tutunur inşallah. 5.gün embriyosu. Ben her zaman idrara çok çıktığım İçin benim değişik bir durum sayılmıyor idrara çok çıkmak.Merhaba hayirli olsun insallah tutunur minigin sana canim 2 gün pek birsey yoktu sadece istah açıklığı ve ıdrara sık çıkmadan başka 3 4 günler kasik agrilarim fazlaydı bu arada kaçıncı gün emriyosu ?
Sakin ol canım Allah büyük hiç bi sıkıntı olmayacak inşallah stres yapma rahat ol inan herşey güzel olucakVallahi canim nasıl gitsin ;( 17 güne geldik çok şükür. 2 gündür birsey hissetmiyorum resmen psikolojim bozuldu diyebilirimiğne vurulucam akşam kan da vermek istiyorum ALLAHIM sen büyüksün sabir ve hayirli evlatlar nasip et bizim gibi uğraşan ve bekleyen herkese
Çok şükür şimdilik bizde beklemekteyiz canım bu işte korku hiç bitmiyorKızlar nabersiniz yokmu test yaptıran yada tedaviye başlayan? Nasılsınız huhu hamişler sizinki nasıl gidiyo?
Aynen Bugün 18 gün birsey hissetmiyorum dedim esimde sağolsun hemen test yaptırdık 5550 çıktı kalp sesini duysaydik hayırlısıyla insallah.Çok şükür şimdilik bizde beklemekteyiz canım bu işte korku hiç bitmiyor
Canım öyle oluyomuş hemen hıssedılmıyomus ahh bende bi test sonucu alsam hayırlısı ile ah ahAynen Bugün 18 gün birsey hissetmiyorum dedim esimde sağolsun hemen test yaptırdık 5550 çıktı kalp sesini duysaydik hayırlısıyla insallah.
İki gun kalmis test falan yapmayacakmisin cnmCanım öyle oluyomuş hemen hıssedılmıyomus ahh bende bi test sonucu alsam hayırlısı ile ah ah
Vallahi sabrina hayran kaldım maşallah canim Ben 7 gün kısa koşa test yaptırmıştı m güzel haberlerini bekliyoruzCanım öyle oluyomuş hemen hıssedılmıyomus ahh bende bi test sonucu alsam hayırlısı ile ah ah
Canım ilk deneme de bende öyle yaptım.. 2 tane test aldım. Kan testi de 11. Gun yaptım. İdrari 7 de 9 da yapmıstım cıkmamıstı. O yuzden korkuyorum.sabretmeye calisiyorum İnsallahhhh bu sefer tutmuştur yaVallahi sabrina hayran kaldım maşallah canim Ben 7 gün kısa koşa test yaptırmıştı m güzel haberlerini bekliyoruz
Kötü düşünme insallah ALLAHIM sesimizi duysun nerde varsa kimseyi boş çevirmesini dualarini sen birsey hissetmiyormusun 1 inciten nazaran ? Değişim yok mu ?Canım ilk deneme de bende öyle yaptım.. 2 tane test aldım. Kan testi de 11. Gun yaptım. İdrari 7 de 9 da yapmıstım cıkmamıstı. O yuzden korkuyorum.sabretmeye calisiyorum İnsallahhhh bu sefer tutmuştur ya
Doktorunuz la görüştünüz mu ??Kızlar bende bu sabah kalktım kanamam olmuş sanırım adet oldum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Çok üzgünüm
Kızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Görüştüm gel bi test yapalım dedi eşimi bekliorum gidicem 8.günüm bugünDoktorunuz la görüştünüz mu ??
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almak nasip etsinKızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Ayyy çok sevindim. Sağlıcakla kucağına almak da nasip olsunKızlarrrrr hamileyimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?