- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Kaçıncı gününDü? Umarım adet olmamışsındır.Kızlar bende bu sabah kalktım kanamam olmuş sanırım adet oldum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Çok üzgünüm
:) sen bu msjı yazdıktan hemen sonra testmi yaptın :) dayanamadın mı kızzzz :) 20 aralık diyodun :) ay çok güldüm şimdi ama mutluluktan olumlu sonuç almana da çok mutlu oldum :) nasıl öğrendin anlat hele :)Kötü düşünme insallah ALLAHIM sesimizi duysun nerde varsa kimseyi boş çevirmesini dualarini sen birsey hissetmiyormusun 1 inciten nazaran ? Değişim yok mu ?
Allah razı olsun canımmm çok sukur. Darısı bu yolda olan tum arkadaslara insallahHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almak nasip etsin
Aminn canım inankı bende çok sevindim ne kadar agladım Rabbım isteyen herkese nasip etsin İnsallahhhh. 2. Denemede nasıp oldu cok sukurAyyy çok sevindim. Sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun
Canım 1. Den tek fark asırı ıstah acılması. Onun dısında birde yatma istegı cok ayakta kalmak istememe İlkinde 6. Gun ise baslamıstım.Kötü düşünme insallah ALLAHIM sesimizi duysun nerde varsa kimseyi boş çevirmesini dualarini sen birsey hissetmiyormusun 1 inciten nazaran ? Değişim yok mu ?
Valla dayanamadım. Birde esime supriz olsun cok istiyordum. Bu 5 gun embriyosu 9. Gun cıkar biliyorum ama 2. Deneme korkuyordum Cok sukur rabbıme cokk. Inankı cok korkuyordum. İlkinde 2 tane ıdrar testi aldım. 7. Gun yaptım falan dedim erken 3. Gun embriyosu ıdı sonra moral bozmak yok demıstıö ama simdi cesaret edemedım:) sen bu msjı yazdıktan hemen sonra testmi yaptın :) dayanamadın mı kızzzz :) 20 aralık diyodun :) ay çok güldüm şimdi ama mutluluktan olumlu sonuç almana da çok mutlu oldum :) nasıl öğrendin anlat hele :)smsnbbk yanlışlıkla diğer arkadaşı cevaplamışım :)
değerin kaç çıktı peki? bugün 10 yıllık özlem çeken bir arkadaşımında değeri 200 çıkmış 4-5. denemesiydi sanırım. :) ve kendiminde genetik testim olumlu çıktı değerler normal çıktı nasıl güzel bir gün varya 3 mutlu haberi birden aldım :) ilki sendin :) bende 2. transferimi kimseye söylemeyip herkese sürpriz yapmak istiyorum :)Valla dayanamadım. Birde esime supriz olsun cok istiyordum. Bu 5 gun embriyosu 9. Gun cıkar biliyorum ama 2. Deneme korkuyordum Cok sukur rabbıme cokk. Inankı cok korkuyordum. İlkinde 2 tane ıdrar testi aldım. 7. Gun yaptım falan dedim erken 3. Gun embriyosu ıdı sonra moral bozmak yok demıstıö ama simdi cesaret edemedım
Canım tahlil önemli değilki önemli olan usg kalp atımı önemli,ben bebeğimi kaybettiğimde kan tahlilim 5000 çıkmıştı oyüzden önemsemiyorun artık kan tahlili olayını,biraz rahat ol hamileliğin tadını çıkar zaten zaman su gibi geçiyo aklına kötü şeyler getirme doktorun ne diyo kalp atışlarını ne zaman dinliyceksinizAynen Bugün 18 gün birsey hissetmiyorum dedim esimde sağolsun hemen test yaptırdık 5550 çıktı kalp sesini duysaydik hayırlısıyla insallah.
CanımmmKızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Ederim tabi canım ediyorum da Rabbım inşallah size de nasip etsin. Bu 2. Deneme benim. Ne olur belirti aramayın kendinizi uzmeyın. RABBIM nasıp edınce olcak İnsallahhhhCanımmmçooook sevindim çok şükür Allah’ım ne güzel haberler alıyoruz 4 oldu inşallah hızla sayımız artıcak rabbim bi sorun bi sıkıntı olmadan hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımm dua et bizlerede olurmu
Canım aynen soyleme ama yat dinlen. Bizimde genetik ıyı cıkmısto ilk denemeye olur demıslerdı. Erkek faktor sebebi ama 3. Gun embriyosu 2 tane transfer yapıldı tutmadı Sımdı ondan geri kalan 4 yumurtadan 3 tanesi 5. Gune gitti ve tuttu. Cok sukur.. Ananas alamadım burada yok yasadım yerde arada bıme gelıyo zaten Kendımız kesemezdık mıgtos da kesip veriyorlardı bende kivi yedım 2 3 tane her gun. Etki etti mi bilmem ama kivi cok guzel wc ye cıkartıyo bunu fark ettim. Onun dısında yattım ilkinde kimseye demedim yıllık izin kullandım Bu sefer herkes duysun umrumda degil dedım. 10 gun rapor aldım.değerin kaç çıktı peki? bugün 10 yıllık özlem çeken bir arkadaşımında değeri 200 çıkmış 4-5. denemesiydi sanırım. :) ve kendiminde genetik testim olumlu çıktı değerler normal çıktı nasıl güzel bir gün varya 3 mutlu haberi birden aldım :) ilki sendin :) bende 2. transferimi kimseye söylemeyip herkese sürpriz yapmak istiyorum :)
Değerin çok güzel katlayarak devam etsin inşaallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah, ben de ilkinde yattım 2. Sinde 3 günden sonra çalışayım dedim ama ozaman ne olur bilemem tabi, sen 10 gün yattın mı sürekli? Benim işim çok rahat hiç yorucu değil kividem başka ekstra birşey yedin mi , birde benim şlk transferden olumsuz sonuötan sonra kabızlık başkadı ve çok kötü bağsur oldum hala geçmedi düşün, ilaç kullanıyorum bitkisel ce tıbbi ama yok geçmiyor korkuyorum kabızlık yok artık ama bağsurdan çok zorlanıyorum transfere kadar geçmesini umuyorum çünkü ozamanlar kabızlık çok olacak, kabız olmamamız için verdikleri toz ilaçta bir işe yaramamıştı kayısıda yaramamıştıCanım aynen soyleme ama yat dinlen. Bizimde genetik ıyı cıkmısto ilk denemeye olur demıslerdı. Erkek faktor sebebi ama 3. Gun embriyosu 2 tane transfer yapıldı tutmadı Sımdı ondan geri kalan 4 yumurtadan 3 tanesi 5. Gune gitti ve tuttu. Cok sukur.. Ananas alamadım burada yok yasadım yerde arada bıme gelıyo zaten Kendımız kesemezdık mıgtos da kesip veriyorlardı bende kivi yedım 2 3 tane her gun. Etki etti mi bilmem ama kivi cok guzel wc ye cıkartıyo bunu fark ettim. Onun dısında yattım ilkinde kimseye demedim yıllık izin kullandım Bu sefer herkes duysun umrumda degil dedım. 10 gun rapor aldım.
250 degerın cıktı 9. Gun
Canım bende normal hayatta 2 gunde bir cıkarım wc ye. Çok korkuyordum sen dedım gibi kivi ye O kadar rahat cıkıyo sun ki. Zaten transfer sonrası ishal yada kabız olmaman lazım Bende korkuyodum.. 2. Günden sonra normale don diyorlar valla hep evde yattım. Kalktım dolastım yattım. Wc ye kalktım. Balkona cıktım yine yattım orgu ordum. 10 gun dur evdeyim.. Bosver. Bu sefer yat Dınlen. Is her zaman ıs ama bu emek bundan dolayı gitmesin canım Zaten merkez 10 gun rapor veriyoDeğerin çok güzel katlayarak devam etsin inşaallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaallah, ben de ilkinde yattım 2. Sinde 3 günden sonra çalışayım dedim ama ozaman ne olur bilemem tabi, sen 10 gün yattın mı sürekli? Benim işim çok rahat hiç yorucu değil kividem başka ekstra birşey yedin mi , birde benim şlk transferden olumsuz sonuötan sonra kabızlık başkadı ve çok kötü bağsur oldum hala geçmedi düşün, ilaç kullanıyorum bitkisel ce tıbbi ama yok geçmiyor korkuyorum kabızlık yok artık ama bağsurdan çok zorlanıyorum transfere kadar geçmesini umuyorum çünkü ozamanlar kabızlık çok olacak, kabız olmamamız için verdikleri toz ilaçta bir işe yaramamıştı kayısıda yaramamıştı
Örgü dedin deCanım bende normal hayatta 2 gunde bir cıkarım wc ye. Çok korkuyordum sen dedım gibi kivi ye O kadar rahat cıkıyo sun ki. Zaten transfer sonrası ishal yada kabız olmaman lazım Bende korkuyodum.. 2. Günden sonra normale don diyorlar valla hep evde yattım. Kalktım dolastım yattım. Wc ye kalktım. Balkona cıktım yine yattım orgu ordum. 10 gun dur evdeyim.. Bosver. Bu sefer yat Dınlen. Is her zaman ıs ama bu emek bundan dolayı gitmesin canım Zaten merkez 10 gun rapor veriyo
Hayırlı olsun. Allah önce keseyi sonra kalp atışını 9 ay sonrada kucagına almayı nasip etsin:) bizimde erkek faktörü bize de dua ediniz 27 aralık transfer. eşinizin değerleri nasıldı sıkıntı degilse yazar mısınız?Kızlarrrrr hamileyimmmmmmm
Canım aynen soyleme ama yat dinlen. Bizimde genetik ıyı cıkmısto ilk denemeye olur demıslerdı. Erkek faktor sebebi ama 3. Gun embriyosu 2 tane transfer yapıldı tutmadı Sımdı ondan geri kalan 4 yumurtadan 3 tanesi 5. Gune gitti ve tuttu. Cok sukur.. Ananas alamadım burada yok yasadım yerde arada bıme gelıyo zaten Kendımız kesemezdık mıgtos da kesip veriyorlardı bende kivi yedım 2 3 tane her gun. Etki etti mi bilmem ama kivi cok guzel wc ye cıkartıyo bunu fark ettim. Onun dısında yattım ilkinde kimseye demedim yıllık izin kullandım Bu sefer herkes duysun umrumda degil dedım. 10 gun rapor aldım.
250 degerın cıktı 9. Gun
Canım öncelikle tesekkurler Benim 2. Deneme de oldu sukur. O iğneyi ilkinde de kullandım sımdı yine kullanıyorum. İlk 6 gun falan agrıyo ama alısıyosun sonra. Saglık kurumunda vuruluyor. Tek tavsiyem cok guzel bastır ov. Benim artık agrımıyo. 3 gun oncekı biraz agrıdı ama. İlk vurulurken anlamıyosun zaten Yarım saat sonra falan baslıyo. 1 liraboyutunda yuvarlak top top olmustu. Suan baya alıyım. İlkinde yatamıyodum agrıdan 3 dajka ovarkadaşlar benim de transfer günüm haftaya pazartesi. çok heyecanlıyım :) doktor bana progestan iğne verdi, bugünden itibaren gebelik testi yapılana kadar her gün yaptiracaksin dedi. jel yada fitil vermedi. bu iğne okuduğum kadarıyla baya ağrı yapip yakiyomus, çok fazla geldi bana her gün yapılacak olması. size de verildi mi ?
Bende onun fil olanını kullandım crinone jelarkadaşlar benim de transfer günüm haftaya pazartesi. çok heyecanlıyım :) doktor bana progestan iğne verdi, bugünden itibaren gebelik testi yapılana kadar her gün yaptiracaksin dedi. jel yada fitil vermedi. bu iğne okuduğum kadarıyla baya ağrı yapip yakiyomus, çok fazla geldi bana her gün yapılacak olması. size de verildi mi ?
Canim 20 sinde keseye bakilacak 1 hafta sonra da insallah kalp atışını dinlemeye gidicezCanım tahlil önemli değilki önemli olan usg kalp atımı önemli,ben bebeğimi kaybettiğimde kan tahlilim 5000 çıkmıştı oyüzden önemsemiyorun artık kan tahlili olayını,biraz rahat ol hamileliğin tadını çıkar zaten zaman su gibi geçiyo aklına kötü şeyler getirme doktorun ne diyo kalp atışlarını ne zaman dinliyceksiniz
İnşallah sorunsuz sıkıntısız gidip o dünyanın en güzel sesini miniğinin pıtpıtlarını duyucaksın annesiBende onun fil olanını kullandım crinone jel
Canim 20 sinde keseye bakilacak 1 hafta sonra da insallah kalp atışını dinlemeye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?