- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bi adetin ikinci yada üçüncü günü bakılıyor bide estrofem kullanımından iki hafta sonra transfere karar vermek için genelde 1 in altında olması tercih ediliyor. Ben yarın sabah baktırcam 1 in altındaysa progesteron başlayıp haftaya transfer edilecek yüksekse de muhtemelen lucrin başlanıp bidahaki aya kalacakarkadaşlar bende estrfofem kullanmaya başladım progesteron testi yaptırdım ama değerim kaç olmalı ki transfer yapılabilsin.
1,5 un altına transfer yapılabiliyor ama tercih edilen 1 in altı. 1,2 ile benim transfer ertelenmişti. Muhtemel seninki 0,7-0,8 gibi birşey çıkacakadetin 2.günü başladım o günde test yaptırdım 1 in altında 0,216 şuan maximum kaç gerekiyor acaba
bir öncekinde başladıktan 2 hafta sonra gittiğimde test sonucu düşük olduğu için 3 gün sonra tekrar gitmiştim onda da ilk testimin sonucu benzer durumda idi.
hımm 0,2 lerden 0,7 lere gelmesi gerek yani.Anladım şimdi1,5 un altına transfer yapılabiliyor ama tercih edilen 1 in altı. 1,2 ile benim transfer ertelenmişti. Muhtemel seninki 0,7-0,8 gibi birşey çıkacak
Rica ederim hayırlısı olsunhımm 0,2 lerden 0,7 lere gelmesi gerek yani.Anladım şimdi
bilgi için teşekkürler.
Hadi hayırlısı canımTransfere son beş gün 25 i salı
Teşekkür ederim adetin 2. Günüyle planlanan transfer arası 18 gün. Ama geçen transfer 20. Gündü bikaç gün oynayabiliyor. Adet ne zaman olacaksın düzenliyse bellidirHadi hayırlısı canımAdetin 2.günüyle transfer arası toplam kaç gün sürmüş oluyo canım,ahh benim adette yaklaşıyo sanırım heceyanlanmaya başlıyorum
Bazen bir iki gün oynuyo ama takvime göre tam yılbaşında 31 aralık adet görünüyo canım ozaman ortalama 15-20 ocak gibi transfer olur sanırımTeşekkür ederim adetin 2. Günüyle planlanan transfer arası 18 gün. Ama geçen transfer 20. Gündü bikaç gün oynayabiliyor. Adet ne zaman olacaksın düzenliyse bellidir
Evet 20 sini bulabilir. Hayırlısıyla Allah zorluk vermesin 2019 da herkes hamile kalsın sağlıklı bebişler doğursunBazen bir iki gün oynuyo ama takvime göre tam yılbaşında 31 aralık adet görünüyo canım ozaman ortalama 15-20 ocak gibi transfer olur sanırımkısmetse tabiki
Aminn canım inşallah hepimiz burdan güzel haberi veririzEvet 20 sini bulabilir. Hayırlısıyla Allah zorluk vermesin 2019 da herkes hamile kalsın sağlıklı bebişler doğursun
Bana fitil ve igne verdi ikisini birden kullanmaya baslicam yarinn. Malesef agri yapiyor igne. Hemsirelerin ellerinde isitip oyle vurmalari lazim. 3-5 gun sonra alisiyorsun agri pek olmuyor dayanmaya calisiyoruz hepkızlar ben iki gundur bu progestan igneden yaptiriyorum ama aşırı ağrı yapıyor. nerdeyse yuruyemeyecek durumdayim. doktorum ilaçlarla ilgili konularda cok kati. ne derse mutlaka kullanmaliyim. hemsireyi aradim degistiremez miyiz diye bu igne bunu yapabilir biraz dayanacaksin dedi. ama dayanilacak gibi degil. ne yapicam sasirdim. siz progesteronu nasil aldınız, jel mi iğne mi
Ben de 4 gündür karından vuruluyorum malesef çok ağrı yapıyor daha önce kalcadan vuruldum o da çok agrimisti yurudukce canım yanıyordu. Ne kadar daha kullanacaksınız peki?biraz daha dayanmaya gayret edin bebeğiniz icinkızlar ben iki gundur bu progestan igneden yaptiriyorum ama aşırı ağrı yapıyor. nerdeyse yuruyemeyecek durumdayim. doktorum ilaçlarla ilgili konularda cok kati. ne derse mutlaka kullanmaliyim. hemsireyi aradim degistiremez miyiz diye bu igne bunu yapabilir biraz dayanacaksin dedi. ama dayanilacak gibi degil. ne yapicam sasirdim. siz progesteronu nasil aldınız, jel mi iğne mi
Canım progestan 50 mi yaptırdığın iğne?kızlar ben iki gundur bu progestan igneden yaptiriyorum ama aşırı ağrı yapıyor. nerdeyse yuruyemeyecek durumdayim. doktorum ilaçlarla ilgili konularda cok kati. ne derse mutlaka kullanmaliyim. hemsireyi aradim degistiremez miyiz diye bu igne bunu yapabilir biraz dayanacaksin dedi. ama dayanilacak gibi degil. ne yapicam sasirdim. siz progesteronu nasil aldınız, jel mi iğne mi
Canım progestan 50 mi yaptırdığın iğne?
Bende bugün jel artı iğneye başladım öncekinde de 12. Haftaya kadar devam ettim hele kanama olduğu dönem jel uygulanamadığı için iğne hergün oldu bitiktim. Fakat iğne için evden çıkmadan önce ılık duş dönüşte bol alkollü pamuk tampon hafifletiyor. İnsan gece yatamiyor sonraki dönemler beze beze oluyor o yüzden tedbir alkızlar ben iki gundur bu progestan igneden yaptiriyorum ama aşırı ağrı yapıyor. nerdeyse yuruyemeyecek durumdayim. doktorum ilaçlarla ilgili konularda cok kati. ne derse mutlaka kullanmaliyim. hemsireyi aradim degistiremez miyiz diye bu igne bunu yapabilir biraz dayanacaksin dedi. ama dayanilacak gibi degil. ne yapicam sasirdim. siz progesteronu nasil aldınız, jel mi iğne mi
Ben de 4 gündür karından vuruluyorum malesef çok ağrı yapıyor daha önce kalcadan vuruldum o da çok agrimisti yurudukce canım yanıyordu. Ne kadar daha kullanacaksınız peki?biraz daha dayanmaya gayret edin bebeğiniz icin
Bende bugün jel artı iğneye başladım öncekinde de 12. Haftaya kadar devam ettim hele kanama olduğu dönem jel uygulanamadığı için iğne hergün oldu bitiktim. Fakat iğne için evden çıkmadan önce ılık duş dönüşte bol alkollü pamuk tampon hafifletiyor. İnsan gece yatamiyor sonraki dönemler beze beze oluyor o yüzden tedbir al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?