2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

transfer pazartesi gunu. transferden sonra da gebelik testine kadar dedi. aslinda muadili varmis, jel yada fitil kullanan da cok. neden illa iğne anlamiyorum
Emilimin en fazla olduğu yöntem iğne çünkü. Jel akabiliyor ki ben jel artı iğne kullanıyorum. Ağızdan alınansa sadece % 40-50 emiliyor. Yapan kişide önemli yavaş enjekte edilecek ve olabildiğince dışa yapılacak. Benim yaptığım hastalar müptela oluyordu sürekli bana yaptırıyordu. Bende yaptırırken hemşire seçiyorum

transfer pazartesi gunu. transferden sonra da gebelik testine kadar dedi. aslinda muadili varmis, jel yada fitil kullanan da cok. neden illa iğne anlamiyorum
Benim transfere kadar igne transfer sonrası hiç igne vermedi bana jelden devam ettim bu 3.transferim olacak yine jel ile devam edeceğiz , gerçekten yürürken yatarken çok ağrı oluyor doktorunuzn vardır bir bildiği allah yardımcınız olsun

Jel olarak kullanıyorum iğne hiç denemedi doktorum yani bir bildiği vardır dicem ama ? Zorluyor ise neden jel vermiyor anlamadim.

Jel olarak kullanıyorum iğne hiç denemedi doktorum yani bir bildiği vardır dicem ama ? Zorluyor ise neden jel vermiyor anlamadim.

ben de anlamadim maalesef. hamilesiniz su an da değil mi, hayirli olsun. demek ki iğne şart değil degil tutunmasi icin. en kötü transferden sonra israr edicem jel vermesi icin. uc gun daha dayanmam lazim igneye

İnşallah benim de transferden sonra jele geçer. sağolun allah hepimizin yardimcisi olsun.

canim seninle arka arkaya transfer olucaz. İnşallah hayirli haberler aliriz :) sen hemsiresin herhalde. bu iğnenin dışa yapılması gerek demissin. dıştan kastin derine degil yuzeyden mi?

canim seninle arka arkaya transfer olucaz. İnşallah hayirli haberler aliriz :) sen hemsiresin herhalde. bu iğnenin dışa yapılması gerek demissin. dıştan kastin derine degil yuzeyden mi?
Evet canım senden bi gün sonrayım Allahın izniyle. Yüzeye değil kalçanın olabildiğince kaslı dış kısmına. İç kısım yanlış değil ama kas dokuyla birlikte fazla yağ doku var zayıflarda bile o yüzden hem acıyo hemde beze yapıyor. Ben ilkinde üç ay yaptırdım ve zayıfım 50 kiloyum. İlk iğneler hem mosmor etti hemde beze yaptı arkadaşları uyardım dıştakilerde bi sıkıntı olmadı

sonradan alisiliyor öyleyse değil mi? çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.

sonradan alisiliyor öyleyse değil mi? çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
Nelere alışmadık ki evet ilk zamanlar kadar olmasa da ağrı devam ediyor alışıyorsun. Bu tedavi baştan sona enjeksiyonlu zaten. Rica ederim inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alıp sağlıkla devam ettirirsin. Takipteyim kendine bi uğraş bul transfer sonrası günler geçmek bilmiyor

İnşallah hepimiz alıriz güzel sonuçlar. on gün kadar rapor alicam. dizi film bir şekilde zaman geçiririm diye düşünüyorum ama ilk denemem olduğu için zamanin ne kadar zor geçeceğini su an tahmin edemiyorum. gerçi ben iğne ağrısıyla uğraşırken vakit geciverir belki :))
sen neler yapmayı planlıyosun

progestan 50 ama iki ampul birden oluyor. 100 mg yani. her gun
Ayy hemde iki ampül bana doktor sadece 1 tane hemşireye yaptırttı başka yok demişti sadece 1 kere ben ona bile dayanamadım çok kötü ağrı yapıyo resmen oturamıyodum seni hiç düşünemiyorum bile neden jel yada fitil tarzı bişey vermemiş onu anlayamadım canım çeken bilir çok iğrenç bi iğne yaaa

kizlar hangi gun transfer olcaksiniz. Allah izin verirse problem cikmazsa benim carsamba olucak

Açıköğretim okuyorum ders çalışcam anca öyle geçer ama bence en zor kısmı beklemek. Geçen defa 6. Günde dayanamadım idrarda baktım pozitif görünce rahatladım ama o altı gün bile çok zordu rapor alcam bende çünkü hiperaktivite var zaptolmadığım söyleniyor.

İğneye bende transferden 5 gün önce başladım hala devam ediyorum günde bir kere ama iki ampul ilk zamanlar ağrım çok kötüydü zamanla alışıyorsun ben alkollü pamukla ovalıyorum o iyi geliyor ağrım çok yok ama bezeler çok onun için iğne yapmaya yer kalmadı ama bunada şükür diyorum o yavrulara herşey değer

Canım senin bu yazına ve gelen yorumlara bakınca bunalıma girdim resmen. Bugün kontrol vardı iğne başlıcaz dedi ağladım istemiyorum diye hahaha oda fitil yapalım dedi etkili olmazsa diye eşim istemedi onu da doktorum Farklı bi iğne verdi pahalı ama daha tesirli dedi. Türkiye’ye yeni geldi bu iğne dedi. Biraz önce vuruldum gerçekten gonal-f gibi acıtmadı.

Gonal f acıtmazki zaten bahsi geçen progestan yada progynex amp ve yapılırken değil sonradan ağrı beze yürüyüş bozukluğu yapabiliyor . Muadil yada başka bi yöntem uygulandıysa şanslınız çünkü bütün doktor yada merkezler bu kadar esnek değil. Ben bunu uygun gördüm yaptırın diyip kestirip atıyor . Hayırlısı olsun

Evet progestanı kastetmiştim gonal-f gibi acıtmıyor diye. Muadil bi iğne verdi supkutan olduğu içinde beze yapmaz dedi. Gerçekten dünden beri o kadar dua ettim ki çok şükür. Amin cümlemiz için hayırlarla bebişlerimiz olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…