2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Transfer ne zaman. İlacın prolutex gibi bir şey mi

çok iyi olmuş valla. iğne progesteron içerikli değil mi, ismi nedir acaba?

Bir de arkadaşın dediği gibi bu iğne vurulduğu an değil, sonradan ağrı yapıyor. iğneyi olmuşsunuz sanırım, sonrasında ağrı olup olmadığını yazarsanız çok sevinirim. benim doktorum da hiç esnek değil ilaç konusunda ama sizinki hiç ağrı yapmıyorsa bir şekilde onu alırım.

nesmertoglu ilacın adı prolutex evde eşim kolumdan yapıyor. transferim inşallah perşembe günü ... ilacı vururken hiç hissedilmiyor dediğiniz gibi sonra şişme ağrı olacak mı diye kendimi dinledim vurulan yerde çok hafif ağrı var ama önemsemedim çünkü doktorum bugün diğer iğne için bi hastasının aradığını ve felç olduğunu iddia ederek acile gittiklerini söyledi. B breakingdown iğnenin adını yazdım progesteron yazıyor üstünde de 2.iğnemi de oldum bi sıkıntım yok zaten doktorum beze yapmaz rahat kullanırsın ve etkili bi iğne demişti sizinde doktorunuza teklif etmenizi tavsiye ederim zaten kendiniz değiştirmeye kalkmazsınız herhalde çünkü her doktorun tedavisi kendine özgü umarım emeklerimize değer

Son düzenleme:
Prolutexi biliyorum yeni bi ilaç değil aslında göbekten koldan veya bacağa deri altı uygulanabiliyor. Ben tutarsa 3 ay progestan ampüle devam. Hayırlısıyla olsun transferin

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen

Çok güzel gibi görünüyor. Doktorun ne düşünüyor?
Benimde bugün 7.günde 32 çıktı.

Çok güzel yükselmiş canım hayırlı olsun

Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhh

Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…