2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhh

Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhh

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var şuan hastanedeyim kanamam başladı ve çok yogun tüp bebekle hamileydim daha kese ve kalp atışı görmeden başladı bıgün gördüm kese ve kap atışını ama kanama ve düşük riski var ne olur dua edin bana

Allah yardımcın olsun. İnşallah biran önce geçer. Dualarımızdasın.

Rabbim size bağışlasın inşallah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de maalesef sil baştan stoklar bitti :)
Öncelik kromozom analizi ve trombofili paneli yapılacakmış. Ona göre tedavi belirlenecek sanırım.
tatlım sevket yılmaz genetik bolumunde yaptır 3 ay da sonuc geliyor
onlarda bir sey yoksa emriyonunun bölünmesinde sorun var 5. güne gitmiyor diyorlar ALLAH YARDIMICIMIZ OLSUN SENİN KİLER KACINCI GÜN DÜ

Çok geçmiş canım Allah yardımcın olsun doktorun progestan iğne falan verdimi kötü düşünme bak kese ve kalp atışını duymuşsun bu çok güzel bişey doktor ne yorum yaptı?

Kızlar aranızda yılbaşında adetle başlayacak olanlar varmı??
Yılbaşındanbir hafta sonra adet olacağım ve donmus transferi için hazırlıklara başlayacağız hayırlısı ile inşallah
Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hemen hemen aynıyız canım 1 hafta var aramızda inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi güzel haberi veririz yeni yıl bizede uğur getirir inşallah canım ben heyecanlanmaya başladım sanırım

Olmadı kızlar kaybettim bebeğimi ve çok kötüyüm allahım çok zor bir sınav
Kuzucum rabbim yardımcımız olsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda ikiz nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin evet çok zor bir sınavdan geçiyoruz rabbim yolumuzu ve sınavımızı kolaylaştırsın nasıl olsa hamile kalabiliyorsun senin gibi hamile kalanların çocuk sahibi olması daha kolaymış bir doktordan öyle duymuştum çok geçmiş olsun tatlım

Kuzummm sabır diliyorum Rabbimden Rabbim bol bol sabır versin o kadar zor ki bende Kasım ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ama yine de çok şükür diyorum az da olsa kisada sürse çok şükür bize o mutluluğu yaşattı tek tesellim o Rabbim inşallah bir dahaki sefere sağlıkla kucağına alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip eder zor çok zor o
Ölüm gibi zor ama alışıyor insan zamanla acısı geçer mi bilmem ama zamanla azalıyor dualarımdasın canım Rabbim sabırlar versin diyecek kelime bulamıyorum ama acını en derinden hissediyorum

Hemen hemen aynıyız canım 1 hafta var aramızda inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi güzel haberi veririz yeni yıl bizede uğur getirir inşallah canım ben heyecanlanmaya başladım sanırım
Kuzucum Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alabilelim şimdi nerde hamile görsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip et diye dua ediyorum ve Rabbim bizede hayırlısı ile nasip et diye ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun cnm

Aminnn canım aminnnnnnnn inşallah Allah emeklerimizi ziyan ettirmesin gözümüzde bırakmasın bu sefer tutarda artık hamilelikle ilgili konuşuruz inşallah Allah büyük canım yaa olucak ben inanıyorum

Yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım çok geçmiş olsun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş hayırlısı böyleymiş vardır Rabbimin bi bildiği sen iyi ol tekrar olur önemli olan senin iyi olman,üzülme diyemem sana üzüleceksin elbette ama kendini yıpratma olurmu herşeyin bi saati dakikası var zamanı gelmemiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…