- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhhArkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen
Maşallah canım çok iyi yükseliyo inşallah böyle devam eder bi hamile daha kazandık çok şükür darısı bana ve bekleyen arkadaşlara olmayanlara inşallahhhArkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen
Allah yardımcın olsun. İnşallah biran önce geçer. Dualarımızdasın.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var şuan hastanedeyim kanamam başladı ve çok yogun tüp bebekle hamileydim daha kese ve kalp atışı görmeden başladı bıgün gördüm kese ve kap atışını ama kanama ve düşük riski var ne olur dua edin bana
Rabbim size bağışlasın inşallah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinKızlar dualarınıza ihtiyacım var şuan hastanedeyim kanamam başladı ve çok yogun tüp bebekle hamileydim daha kese ve kalp atışı görmeden başladı bıgün gördüm kese ve kap atışını ama kanama ve düşük riski var ne olur dua edin bana
tatlım sevket yılmaz genetik bolumunde yaptır 3 ay da sonuc geliyorBenim de maalesef sil baştan stoklar bitti :)
Öncelik kromozom analizi ve trombofili paneli yapılacakmış. Ona göre tedavi belirlenecek sanırım.
Hadi hayırlısı canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallahbugün transferimi oldum kızlar. test günüm 3 ocak. bir adet 5. gün embriyosu. hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
Çok geçmiş canım Allah yardımcın olsun doktorun progestan iğne falan verdimi kötü düşünme bak kese ve kalp atışını duymuşsun bu çok güzel bişey doktor ne yorum yaptı?Kızlar dualarınıza ihtiyacım var şuan hastanedeyim kanamam başladı ve çok yogun tüp bebekle hamileydim daha kese ve kalp atışı görmeden başladı bıgün gördüm kese ve kap atışını ama kanama ve düşük riski var ne olur dua edin bana
Hayırlı olsun canım seninde pozitif haberini alırız inşallah sırayla hadi bakalımbugün transferimi oldum kızlar. test günüm 3 ocak. bir adet 5. gün embriyosu. hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)
Yılbaşındanbir hafta sonra adet olacağım ve donmus transferi için hazırlıklara başlayacağız hayırlısı ile inşallahKızlar aranızda yılbaşında adetle başlayacak olanlar varmı??
Hemen hemen aynıyız canım 1 hafta var aramızda inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi güzel haberi veririz yeni yıl bizede uğur getirir inşallah canım ben heyecanlanmaya başladım sanırımYılbaşındanbir hafta sonra adet olacağım ve donmus transferi için hazırlıklara başlayacağız hayırlısı ile inşallah
Rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kuzucum rabbim yardımcımız olsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda ikiz nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin evet çok zor bir sınavdan geçiyoruz rabbim yolumuzu ve sınavımızı kolaylaştırsın nasıl olsa hamile kalabiliyorsun senin gibi hamile kalanların çocuk sahibi olması daha kolaymış bir doktordan öyle duymuştum çok geçmiş olsun tatlımOlmadı kızlar kaybettim bebeğimi ve çok kötüyüm allahım çok zor bir sınav
Kuzummm sabır diliyorum Rabbimden Rabbim bol bol sabır versin o kadar zor ki bende Kasım ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ama yine de çok şükür diyorum az da olsa kisada sürse çok şükür bize o mutluluğu yaşattı tek tesellim o Rabbim inşallah bir dahaki sefere sağlıkla kucağına alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip eder zor çok zor oOlmadı kızlar kaybettim bebeğimi ve çok kötüyüm allahım çok zor bir sınav
Kuzucum Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alabilelim şimdi nerde hamile görsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip et diye dua ediyorum ve Rabbim bizede hayırlısı ile nasip et diye ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun cnmHemen hemen aynıyız canım 1 hafta var aramızda inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi güzel haberi veririz yeni yıl bizede uğur getirir inşallah canım ben heyecanlanmaya başladım sanırım
Aminnn canım aminnnnnnnn inşallah Allah emeklerimizi ziyan ettirmesin gözümüzde bırakmasın bu sefer tutarda artık hamilelikle ilgili konuşuruz inşallah Allah büyük canım yaa olucak ben inanıyorumKuzucum Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alabilelim şimdi nerde hamile görsem Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip et diye dua ediyorum ve Rabbim bizede hayırlısı ile nasip et diye ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun cnm
Yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım çok geçmiş olsun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş hayırlısı böyleymiş vardır Rabbimin bi bildiği sen iyi ol tekrar olur önemli olan senin iyi olman,üzülme diyemem sana üzüleceksin elbette ama kendini yıpratma olurmuOlmadı kızlar kaybettim bebeğimi ve çok kötüyüm allahım çok zor bir sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?