2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Canım benim allah razı olsun sizlerden ben çok acı çektim dün buhün ve sonraki günler çünki cidden çok zormuş çok doktorumla konuştuk Ocak ayında tekrar yeniden başlicam benim Türkiye’de çok zamanım Yok yurt dışında yaşıyorum ve bu acıyı kaldırması çok zormuş allah razı olsun sizden inşallah rabbim hepinizin kucağına bebeklerinizi nasip eder dualarımdasınız

Allah razı olsun canım benim çok sağol

Amin canım amin cidden zor yenisi için başlicam Ocak’ta eşimin desteğiyle inşallah rabbim hepimizi kucağına nasip eder ama bu acı unutulmaz

Selamunaleyküm kızlar, bende dün dondurulmuş embriyo transfer işlemlerine başladım. 10 gün sonra kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah. Güzel haberler duyalımmmm
Aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza,hadi bismillah diyelim canım hayırlı olur inşallah güzel haberler verirsin inşallah

Arkadaşlar birde birşey sormak istiyorum, doktorum bana simdi estrofem, folbilol, coraspin verdi.. 10 gün sonra kontrol dedi.. Ondan sonra nasipse tabi başka ek ilaçlar oluyor mu ? Kontrolde mi transfer günü belirleniyor ?

R

Rabbim inşallah en kısa sürede sizdede nasip eder canım hep dualarımdasınız benim bugün ilk kontrolüm vardı çok şükür hem kese hem kalp atışını gördük
Allah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olur derler bizde güzel haberi inşallah veririz,,,maşallah canım çok sevindim sonuna kadar sıkıntı olmadan rahat geçirip doğumunu yaparsın inşallah kuzum

Amin canım amin cidden zor yenisi için başlicam Ocak’ta eşimin desteğiyle inşallah rabbim hepimizi kucağına nasip eder ama bu acı unutulmaz
Unutulmaz elbette Rabbim bir daha yaşatmasın öyle acıları benim de 3 tane donmuş embriyo var Ocak adeti ile başlayacak tedavi normalde Aralık adeti ile başlayacaktık ama kürtaj oldu diye rahim tam iyilesmemus dedi Dr o yüzden Ocak ayına kaldi inşallah Rabbim bu defa yüzümüze güler de sağlıkla kucağımıza alırız acımız kanayan yaramız diner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…