- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah. Kaçıncı gün embriyosu? Neden transferi anestezi ile oldunuz?Arkadaşlar transferimi oldum anesteziden uyandım inşallah bufa yüzüm güler.hepimiz günü Güler. Rabbim yüzümüze baksın son sınavlarımız olsun inşallah
Teşekkür ederim.5. Gün dondurulmuş embriyoydu. Vajinismus geçmişim var hala spekulüm taktıramıyorum o yüzden anestezi altında oluyo.Bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah. Kaçıncı gün embriyosu? Neden transferi anestezi ile oldunuz?
Hayırlı olsun canım inşallah sende güzel haberi verirsin dinlenmene beslenmene dikkat etArkadaşlar transferimi oldum anesteziden uyandım inşallah bufa yüzüm güler.hepimiz günü Güler. Rabbim yüzümüze baksın son sınavlarımız olsun inşallah
Teşekkür ederim senin içinde süreç yaklaşıyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alıp sağlıkla devam ettirip doğuralımHayırlı olsun canım inşallah sende güzel haberi verirsin dinlenmene beslenmene dikkat et
Canım benim allah razı olsun sizlerden ben çok acı çektim dün buhün ve sonraki günler çünki cidden çok zormuş çok doktorumla konuştuk Ocak ayında tekrar yeniden başlicam benim Türkiye’de çok zamanım Yok yurt dışında yaşıyorum ve bu acıyı kaldırması çok zormuş allah razı olsun sizden inşallah rabbim hepinizin kucağına bebeklerinizi nasip eder dualarımdasınızKuzucum rabbim yardımcımız olsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda ikiz nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin evet çok zor bir sınavdan geçiyoruz rabbim yolumuzu ve sınavımızı kolaylaştırsın nasıl olsa hamile kalabiliyorsun senin gibi hamile kalanların çocuk sahibi olması daha kolaymış bir doktordan öyle duymuştum çok geçmiş olsun tatlım
Allah razı olsun canım benim çok sağolYaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım çok geçmiş olsun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş hayırlısı böyleymiş vardır Rabbimin bi bildiği sen iyi ol tekrar olur önemli olan senin iyi olman,üzülme diyemem sana üzüleceksin elbette ama kendini yıpratma olurmuherşeyin bi saati dakikası var zamanı gelmemiş demekki
Amin canım amin cidden zor yenisi için başlicam Ocak’ta eşimin desteğiyle inşallah rabbim hepimizi kucağına nasip eder ama bu acı unutulmazKuzummm sabır diliyorum Rabbimden Rabbim bol bol sabır versin o kadar zor ki bende Kasım ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu ama yine de çok şükür diyorum az da olsa kisada sürse çok şükür bize o mutluluğu yaşattı tek tesellim o Rabbim inşallah bir dahaki sefere sağlıkla kucağına alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip eder zor çok zor o
Ölüm gibi zor ama alışıyor insan zamanla acısı geçer mi bilmem ama zamanla azalıyor dualarımdasın canım Rabbim sabırlar versin diyecek kelime bulamıyorum ama acını en derinden hissediyorum
Aminnn inşallah canım dualarım hepimiz için imşallah miniklerimizi kucağımıza alıcaz Allah'ın izniyleTeşekkür ederim senin içinde süreç yaklaşıyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alıp sağlıkla devam ettirip doğuralım
Aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza,hadi bismillah diyelim canım hayırlı olur inşallah güzel haberler verirsin inşallahSelamunaleyküm kızlar, bende dün dondurulmuş embriyo transfer işlemlerine başladım. 10 gün sonra kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah. Güzel haberler duyalımmmm
Aleyküm selam canım hoşgeldin aramıza,hadi bismillah diyelim canım hayırlı olur inşallah güzel haberler verirsin inşallah
Teşekkür ederim cevabınız için, peki bir iğne duymuştum oda rahim kalınlığına göre mi veriliyor acaba ?
progestan iğnesinden bahsediyorsun sanirim. o rahim kalinligiyla ilgili degil, transferden önce ve sonra rutin veriliyor, tutunmaya yardimci olması için.
Rabbim inşallah en kısa sürede sizdede nasip eder canım hep dualarımdasınız benim bugün ilk kontrolüm vardı çok şükür hem kese hem kalp atışını gördükHamile arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo takipleriniz?
Allah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olur derler bizde güzel haberi inşallah veririz,,,maşallah canım çok sevindim sonuna kadar sıkıntı olmadan rahat geçirip doğumunu yaparsın inşallah kuzumR
Rabbim inşallah en kısa sürede sizdede nasip eder canım hep dualarımdasınız benim bugün ilk kontrolüm vardı çok şükür hem kese hem kalp atışını gördük
Unutulmaz elbette Rabbim bir daha yaşatmasın öyle acıları benim de 3 tane donmuş embriyo var Ocak adeti ile başlayacak tedavi normalde Aralık adeti ile başlayacaktık ama kürtaj oldu diye rahim tam iyilesmemus dedi Dr o yüzden Ocak ayına kaldi inşallah Rabbim bu defa yüzümüze güler de sağlıkla kucağımıza alırız acımız kanayan yaramız dinerAmin canım amin cidden zor yenisi için başlicam Ocak’ta eşimin desteğiyle inşallah rabbim hepimizi kucağına nasip eder ama bu acı unutulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?