2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Estrofem, crione jel. Çoraptın, omega, birde tiroid ilacı. Hafta da bir de pruloton iğne. Şimdilik bunlara devam.
Başka bir doktora gitsen de bizi haberdar et, ilaçlarını tekrar düzenliycez dediler.

Hayırlı olsun arkadaşım.. Rabbim tamamına erdirip sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllah.. Darısı başımıza birşey sormak istiyorum tiroid ilacı kullanıyorum dedin ya.. Benim tshım çook önceden 4lerdeydi o zaman baska doktor 2,5 olması lazım hamile kalabilmen için dedi. Baska doktora gittim ilaç almak için oda 4 çıktığı halde sınırı geçmediği için ilaç vermedi bu sefer fazla çalışır dedi. Gayet iyi dedi. Simdi transfer günü bekliyorum. Acaba doktoruma söylesemiydim ? Engel olurmu öyle birşey olduğu zaman

Eğer doktorun ilaç kullan dediyse kullanmalısın. Benimde 2.38 di. Sınıra yakın olduğu İçin ilaca başladık. Tüp bebek tedavisine başladığım günden beri kullanıyorum euthyrox diye bir ilaç. Normalde pek önemsemeyebilir ama hamilelikte önemli. Düşük riskini arttırıyor. Doktoruna söyle eğer gerekli görürse kullan diyecektir. Ben 9 ay boyunca kullanacakmışım.

troid önemli canım benimde 4 lerdeydi iptal ettik endokrin dr una gittim bu değerle transfer olma dedi bana dozunu arttırdı 1 ay sonra test yapıldı sınırın altına düşmüştü dengelemek içindoz ayarlaması yaptık ama şuan için sorun yok transfer olabilirsin gebelik oluşursa 4 hafta sonra gel kana bakalım gerekirse gene dozu artırırız önemli bir hormon olduğunu söyledi.ayrıca troid hormonu 4 haftada bir ölçülmesi gerçek değeri verirmiş.bende haftada 2 kez falan ölçüm yaptırmıştım ama yanlışmış

Çok sağolun cevap için, ben tüpbebek tedavisine baska doktorda başladım. Oda önceki tahlillerimi gördü birşey demedi. Sonradan tsh, hgb de birşey yapmadı. Önceki tahlillerime göre başladık. Yumurta toplandıktan sonra bazı sebeplerden dolayı 1 sene ara verdim zaten 1 embriyom var, geçtiğimiz günlerde transfer işlemi için başladık. Simdi siz öyle yazınca aklıma geldi tekrardan en iyisi kontrole gittiğimde bir sorayım

Dahiliye endokrine yönlendiriyor ya, gittiğimde söylesemde vermedi ilaç. Bu sefer fazla çalışır dedi ama simdi aklıma takıldı. Transfer işlemine başladık, ama şüphe oluştu içimde

Bence tekrar kan değerlerine baktır ona göre git. Çünkü doktora direk gitsen senden kan vermeni isteyecek. En azından hazırlıklı olursun.

Doğru söylüyorsun, öyle yapayım bende en iyisi nasipse. Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip eylesin inşAllah.. İnsan herşeyi takıntı haline getiriyor bu dönemde

Herkese merhaba.
Bende aralık ayı transfer olanlardanım.6. gün embriyosu, blastokist transferi...
Bu gün 6. Günün doktorum progesteron tahlili istedi ve sonucu 38 çıktı.
Bu ne demek oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen.

transfer olan arkadaşlar, nasıl gidiyo? neler yapıyorsunuz? ben pazartesi transfer oldum. vakit hiç geçmiyo nasıl olacak bilmiyorum :) sizce kaçıncı gün idrarda bakiyim
Salıda ben oldum geçmiyor ki zaman. İl dışındayım eşimde yok yanımda burda dolanıp duruyorum :) geçen defa 6. Günde idrar testim pozitifti yine dayanamayıp 6. Günde yaparım test depoladım eve

Salıda ben oldum geçmiyor ki zaman. İl dışındayım eşimde yok yanımda burda dolanıp duruyorum :) geçen defa 6. Günde idrar testim pozitifti yine dayanamayıp 6. Günde yaparım test depoladım eve

çıkıyo yani 6. günde. belki ben de cesaretimi toplarsam yaparim. bir de nezle oldum aksilik, surekli hapsiriyorum. bi sıkıntı olmaz insallah. yanlis hatirlamiyorsam senin de tek embriyo transfer edilmişti degil mi?

çıkıyo yani 6. günde. belki ben de cesaretimi toplarsam yaparim. bir de nezle oldum aksilik, surekli hapsiriyorum. bi sıkıntı olmaz insallah. yanlis hatirlamiyorsam senin de tek embriyo transfer edilmişti degil mi?
Ben geçen transferde Temmuz ortasında öksürük hapşırık mahvolmuştum ishal oldum filan bi sıkıntı olmamıştı.6. Günde burdan arkadaşların gazına geldim akşam 18 gibi yaptım pozitifti resmi hala duruyor ekliyim bak istersen . Erken gebelik testi değil normal testti.evet bi tane beşinci gün

Eklentiler

• 99408EE9-A3DB-4F8E-873A-6DCC9FC966DC.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30

baya da belirgin çıkmış. İnşallah bu sefer de nasip olur ikimize de. bu arada ignelere devam ediyorum. doktor dayanamayacak gibiysen fitil kullan dedi, yazdı hatta. ama göze alamadım. biraz alışmış gibiydim ki dün yapılan igneden sonra kalcam mosmor oldu. durum fena yani İnşallah bunların karşılığını verir Allahım.

İnşallah pozitif görür ve sağlıkla doğururuz. Ben iğneye ek vajinal jelde kullanıyorum. Al birini vur ötekine iğne yüzünden oturmak, yürümek,uyumak eziyet. Jelde tahriş kaşıntı hatta gebelikte mantar bile yapabiliyor. Ama katlanıyoruz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…