- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ohh maşallah canım inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerlerBütün test günümdü. 240 çıktı. 17 ün sonra kontrole çağırdı. Kese ve kalp atışı İçin . O zamana kadar ilaçlar ve iğneye devammış.
Eğer doktorun ilaç kullan dediyse kullanmalısın. Benimde 2.38 di. Sınıra yakın olduğu İçin ilaca başladık. Tüp bebek tedavisine başladığım günden beri kullanıyorum euthyrox diye bir ilaç. Normalde pek önemsemeyebilir ama hamilelikte önemli. Düşük riskini arttırıyor. Doktoruna söyle eğer gerekli görürse kullan diyecektir. Ben 9 ay boyunca kullanacakmışım.Hayırlı olsun arkadaşım.. Rabbim tamamına erdirip sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllah.. Darısı başımızabirşey sormak istiyorum tiroid ilacı kullanıyorum dedin ya.. Benim tshım çook önceden 4lerdeydi o zaman baska doktor 2,5 olması lazım hamile kalabilmen için dedi. Baska doktora gittim ilaç almak için oda 4 çıktığı halde sınırı geçmediği için ilaç vermedi bu sefer fazla çalışır dedi. Gayet iyi dedi. Simdi transfer günü bekliyorum. Acaba doktoruma söylesemiydim ? Engel olurmu öyle birşey olduğu zaman
ben özelde endokrin e gittim devlette öyle olabilir ama bu durumu söylersen belki farklı olabilir.
Salıda ben oldum geçmiyor ki zaman. İl dışındayım eşimde yok yanımda burda dolanıp duruyorum :) geçen defa 6. Günde idrar testim pozitifti yine dayanamayıp 6. Günde yaparım test depoladım evetransfer olan arkadaşlar, nasıl gidiyo? neler yapıyorsunuz? ben pazartesi transfer oldum. vakit hiç geçmiyo nasıl olacak bilmiyorum :) sizce kaçıncı gün idrarda bakiyim
Salıda ben oldum geçmiyor ki zaman. İl dışındayım eşimde yok yanımda burda dolanıp duruyorum :) geçen defa 6. Günde idrar testim pozitifti yine dayanamayıp 6. Günde yaparım test depoladım eve
Ben geçen transferde Temmuz ortasında öksürük hapşırık mahvolmuştum ishal oldum filan bi sıkıntı olmamıştı.6. Günde burdan arkadaşların gazına geldim akşam 18 gibi yaptım pozitifti resmi hala duruyor ekliyim bak istersen . Erken gebelik testi değil normal testti.evet bi tane beşinci günçıkıyo yani 6. günde. belki ben de cesaretimi toplarsam yaparim. bir de nezle oldum aksilik, surekli hapsiriyorum. bi sıkıntı olmaz insallah. yanlis hatirlamiyorsam senin de tek embriyo transfer edilmişti degil mi?
Eki Görüntüle 2219599
Ben geçen transferde Temmuz ortasında öksürük hapşırık mahvolmuştum ishal oldum filan bi sıkıntı olmamıştı.6. Günde burdan arkadaşların gazına geldim akşam 18 gibi yaptım pozitifti resmi hala duruyor ekliyim bak istersen . Erken gebelik testi değil normal testti.evet bi tane beşinci gün
İnşallah pozitif görür ve sağlıkla doğururuz. Ben iğneye ek vajinal jelde kullanıyorum. Al birini vur ötekine iğne yüzünden oturmak, yürümek,uyumak eziyet. Jelde tahriş kaşıntı hatta gebelikte mantar bile yapabiliyor. Ama katlanıyoruz mecburen.baya da belirgin çıkmış. İnşallah bu sefer de nasip olur ikimize de. bu arada ignelere devam ediyorum. doktor dayanamayacak gibiysen fitil kullan dedi, yazdı hatta. ama göze alamadım. biraz alışmış gibiydim ki dün yapılan igneden sonra kalcam mosmor oldu. durum fena yaniİnşallah bunların karşılığını verir Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?