2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Öyle düşünme, inşallah iyi olur. Bebişin sana tutunur, bırakmaz seni inşallah. Ne oldu neden kötü geçti?

transfer olan arkadaşlar, nasıl gidiyo? neler yapıyorsunuz? ben pazartesi transfer oldum. vakit hiç geçmiyo nasıl olacak bilmiyorum :) sizce kaçıncı gün idrarda bakiyim

Canım benim 7.gün öyle çıkmıştı önceki transferde Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah

Öyle düşünme, inşallah iyi olur. Bebişin sana tutunur, bırakmaz seni inşallah. Ne oldu neden kötü geçti?
Amin inşallah. Teşekkür ederim. Rahim agzı dar olunca katater zor girdi idrara da sıkışıklık az diye meseneye serum verdiler birazda canım yandı çok gerildim yani hepsi üst üste gelince.

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Rahim agzı dar olunca katater zor girdi idrara da sıkışıklık az diye meseneye serum verdiler birazda canım yandı çok gerildim yani hepsi üst üste gelince.
Koldan sedasyon istrseydinz ben ikisindede almstim cok rahat geciyo bi nevi uyuyup uyaniyosun bndede darlik problemi vardi bu kdr gerilmeye ne gerek var

Birşey sorucam kızlar. Bugün aile hekimine ilaçları yazdırmaya gittim. crinone jeli vermedi. Onu kadın Doğum uzmanına yazdırın dedi. O şekilde alan oldu mu? Sigorta ne kadarını karşılıyor acaba? Normal alırsam 109 tl imiş. Ben ilk alırken 3 kutu almıştım. Hiç fiyatını sormamıştım.

Kadın doğumcu yazınca 20 küsür bi farkı var. Rapor çıkarttırırsan aile hekimi yazabiliyor. 3x1 diye yazınca üç kutu alınabiliyor

İnşallah hayirlisiyla oda olur bi bayanla ayni gün ya da 1 gün ara ile transferleirmiz olacakti da dedim o sizseniz benimde belki olmuştur 2 ocak test günüm umutla bekliyorum inş hala benimledirler

transfer olan arkadaşlar, nasıl gidiyo? neler yapıyorsunuz? ben pazartesi transfer oldum. vakit hiç geçmiyo nasıl olacak bilmiyorum :) sizce kaçıncı gün idrarda bakiyim
Ben de dun transfer oldumm hicbisey hissetmiyorum geziniyorum oyle evin icinde senin nasil gidiyo bisiler hissediyor musunn

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Rapor İçin uğraşılıyor mu çok. 4 aya kadar kullanırsam , her seferinde bu kadar para vermek istemem.
Yok uğraşılmıyor özellerde çıkarıyor 10 dk lık bi işlem. Evet 12. Haftaya kadar kullanılıyor ve 2x1 kullanınca 1 kutu bi haftada bitiyor.

Mrblar, özelde doktor rapor yazıp o sekil mi aile hekiminden yazioz oyle mi tam anlayamadım, benimde bitmek üzere jel
Her seferinde kadın doğumcuya yazdıramam yada almışken üç dört kutu alayım az ödeyeyim diyorsan evet özel yada devlet hastanesindeki bi kadın doğum uzmanına rapor çıkart( bu arada özelde işlem daha kısa sürüyor) sonra aile hekimine bittikçe yazdır. Kolaylık ve ekonomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…