- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Öyle düşünme, inşallah iyi olur. Bebişin sana tutunur, bırakmaz seni inşallah. Ne oldu neden kötü geçti?İyi akşamlar kızlar ben de bugün transfer oldum şuan için hiç bişey hissetmiyorum. Transferim biraz zor oldu benim de moral sıfıra düştü artık hakkımızda hayırlısı
Bekleyip görecegiz nasipte varsa.
Amin inşallah. Teşekkür ederim. Rahim agzı dar olunca katater zor girdi idrara da sıkışıklık az diye meseneye serum verdiler birazda canım yandı çok gerildim yani hepsi üst üste gelince.Öyle düşünme, inşallah iyi olur. Bebişin sana tutunur, bırakmaz seni inşallah. Ne oldu neden kötü geçti?
Koldan sedasyon istrseydinz ben ikisindede almstim cok rahat geciyo bi nevi uyuyup uyaniyosun bndede darlik problemi vardi bu kdr gerilmeye ne gerek varAmin inşallah. Teşekkür ederim. Rahim agzı dar olunca katater zor girdi idrara da sıkışıklık az diye meseneye serum verdiler birazda canım yandı çok gerildim yani hepsi üst üste gelince.
Benim transfer 15 aralıktı. Şimdi de doktor için gün sayıyorum. Kese ve kalp atışı İçin.burcuburcuuu hayırlı olsun gebeliginiz rabbim kucaginiza almayı nasip etsin. Sizin transferiniz ne zamandi ben 21 aralık da oldum sizinle mi yakın zamandaydi acaba
Kadın doğumcu yazınca 20 küsür bi farkı var. Rapor çıkarttırırsan aile hekimi yazabiliyor. 3x1 diye yazınca üç kutu alınabiliyorBirşey sorucam kızlar. Bugün aile hekimine ilaçları yazdırmaya gittim. crinone jeli vermedi. Onu kadın Doğum uzmanına yazdırın dedi. O şekilde alan oldu mu? Sigorta ne kadarını karşılıyor acaba? Normal alırsam 109 tl imiş. Ben ilk alırken 3 kutu almıştım. Hiç fiyatını sormamıştım.
Teşekkür ederim canım. Rapor İçin uğraşılıyor mu çok. 4 aya kadar kullanırsam , her seferinde bu kadar para vermek istemem.Kadın doğumcu yazınca 20 küsür bi farkı var. Rapor çıkarttırırsan aile hekimi yazabiliyor. 3x1 diye yazınca üç kutu alınabiliyor
Ben de dun transfer oldumm hicbisey hissetmiyorum geziniyorum oyle evin icinde senin nasil gidiyo bisiler hissediyor musunntransfer olan arkadaşlar, nasıl gidiyo? neler yapıyorsunuz? ben pazartesi transfer oldum. vakit hiç geçmiyo nasıl olacak bilmiyorum :) sizce kaçıncı gün idrarda bakiyim
Yok uğraşılmıyor özellerde çıkarıyor 10 dk lık bi işlem. Evet 12. Haftaya kadar kullanılıyor ve 2x1 kullanınca 1 kutu bi haftada bitiyor.Teşekkür ederim canım. Rapor İçin uğraşılıyor mu çok. 4 aya kadar kullanırsam , her seferinde bu kadar para vermek istemem.
Haklısın. Elimde 1 haftalık var. Önümüzdeki haftaiçi halletmem lazım. Teşekkür ederim.Yok uğraşılmıyor özellerde çıkarıyor 10 dk lık bi işlem. Evet 12. Haftaya kadar kullanılıyor ve 2x1 kullanınca 1 kutu bi haftada bitiyor.
Rica ederimHaklısın. Elimde 1 haftalık var. Önümüzdeki haftaiçi halletmem lazım. Teşekkür ederim.
Ben de dun transfer oldumm hicbisey hissetmiyorum geziniyorum oyle evin icinde senin nasil gidiyo bisiler hissediyor musunn
Eki Görüntüle 2219647
Canım benim 7.gün öyle çıkmıştı önceki transferde Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatları nasip etsin inşallah
Mrblar, özelde doktor rapor yazıp o sekil mi aile hekiminden yazioz oyle mi tam anlayamadım, benimde bitmek üzere jelYok uğraşılmıyor özellerde çıkarıyor 10 dk lık bi işlem. Evet 12. Haftaya kadar kullanılıyor ve 2x1 kullanınca 1 kutu bi haftada bitiyor.
Her seferinde kadın doğumcuya yazdıramam yada almışken üç dört kutu alayım az ödeyeyim diyorsan evet özel yada devlet hastanesindeki bi kadın doğum uzmanına rapor çıkart( bu arada özelde işlem daha kısa sürüyor) sonra aile hekimine bittikçe yazdır. Kolaylık ve ekonomikMrblar, özelde doktor rapor yazıp o sekil mi aile hekiminden yazioz oyle mi tam anlayamadım, benimde bitmek üzere jel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?