- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım beninde onuncu günüm hiçbir belirli aramayın diyor doktorlar henüz hcg değerlerimiz çok yükselmediği için anlayamıyoruz. Bende sadece akıntı var bir on gün içinde en fazla dört beş kere kaşığımda batma oldu başka da bişi yok yarın test yapıcam inş pozitifi görürüm de size de umut olurOhoo bayagi ilerletmissin sen be zaman yapicaksin testi
Hayirli pozitif sonucun olur insallah canimCanım beninde onuncu günüm hiçbir belirli aramayın diyor doktorlar henüz hcg değerlerimiz çok yükselmediği için anlayamıyoruz. Bende sadece akıntı var bir on gün içinde en fazla dört beş kere kaşığımda batma oldu başka da bişi yok yarın test yapıcam inş pozitifi görürüm de size de umut olur
Ben 6. Gündeyim. Dünden beri normal idrar testlerim pozitif vermeye başladıKizlarr zaman gecmiyor 5.gunum hicbisey hissetmiyorumm sizler napiyosunuzz
Rabbim bu defa kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzummm allahım bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallahBen 6. Gündeyim. Dünden beri normal idrar testlerim pozitif vermeye başladı
Çok teşekkür ederim Allah hepimiz hakkında hayırlısı versin canım çok sağolRabbim bu defa kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzummm allahım bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah
Hangi ilaçlara başlattı canım
Ben 10.gün test yapmıştım çıkmıştı evde test varsa bence yap 5.gün embriyosuymuş zaten canımBeşinci gün embriyosu canım benimki
Ne kusuru canım olurmu öyle şeyKusuruma bakma yazdığını yeni gördüm. Bana estrofem, folbilol, coraspin başlattı. Nasip olursa cuma günü randevum var
5.gün embriyosuysa bence evde test varsa yap çıkar canımBenim10.gün ben de çok birsey hissetmiyorum test günü yaklaştıkça korkuyorum
Canım çıkmaz diye korktum yapmadım hiç test yarım inşallah kanda yaptıracağımBen 10.gün test yapmıştım çıkmıştı evde test varsa bence yap 5.gün embriyosuymuş zaten canım
Ne kusuru canım olurmu öyle şeyherşeyin hayırlısı olur inşallah canım
Çarşamba test günümOhoo bayagi ilerletmissin sen be zaman yapicaksin testi
Benim geçen transferimde olumlu oldu çok sevindim sonra kan testinde degerim cok az yükseldi ve kimyasal oldu çok üzüldüm suan kan testi yapasim bile yok korkuyorum..ya olmazsa ya yukselmezse5.gün embriyosuysa bence evde test varsa yap çıkar canım
Yarın inşallah güzel haberi verirsin canım hakkında hayırlısı olsunCanım çıkmaz diye korktum yapmadım hiç test yarım inşallah kanda yaptıracağım
Hoşgeldin canım aramıza,adetin ne zamandı?iyi aksamlar herkeze bende dondurulmus embriyolarla denememe basladim ins. Cumartesi gunu kont. Var bakalim ne olucak
Korkma canım herşey kader kısmet nasibi varsa gelicek zaten merak etme rabbim çook büyükBenim geçen transferimde olumlu oldu çok sevindim sonra kan testinde degerim cok az yükseldi ve kimyasal oldu çok üzüldüm suan kan testi yapasim bile yok korkuyorum..ya olmazsa ya yukselmezse
Tesekkur ederim herkeze boll şans diliyorum 25 aralikda 2. Gunumdu ve basladik suan gunde 2 kez estrofem kullaniyorum cumartesi kont. Var bakalimHoşgeldin canım aramıza,adetin ne zamandı?
Insallah olumlu sonuc alirsin Rabbim yardim etsin ve bebisin seni hic birakmasinYarın inşallah güzel haberi verirsin canım hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?