- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yarın adet olursan Pazartesi gidersin canım. İkinci günün oluyorPeki kızlar bişey daha sorucam adetin 1.günü kontrole giden varmı? Yani illa 2 yada 3.gün şartmı şimdi benim işler karışıyo biraz bugün adet olsam yarın pazar,yılbaşında adet olsam 1 ocak tatilzamanlaması müthiş adetimin doktorumla geçenlerde telefonda konuştuk sabah olursan hemen gün içinde gel dedi yani 1.gününde olmuş oluyo dediği
Ultrasonun 1. Günü yapılır hormon baktırmak için seni 2.-3. Gün illaki bi yere yönlendirir. Hormon sonucunu telefonla bildirirsin ona göre ilaç başlanır. Merak etme bi şekilde çözüm bulunur. Bide buna takılıp stres yaşamaPeki kızlar bişey daha sorucam adetin 1.günü kontrole giden varmı? Yani illa 2 yada 3.gün şartmı şimdi benim işler karışıyo biraz bugün adet olsam yarın pazar,yılbaşında adet olsam 1 ocak tatilzamanlaması müthiş adetimin doktorumla geçenlerde telefonda konuştuk sabah olursan hemen gün içinde gel dedi yani 1.gününde olmuş oluyo dediği
Zaten yarın adet olursam pazartesi giderimde ben diğer ihtimallere göre düşündüm canım mesela pazartesi akşam üzeri adet olsam doktorum salı günü yok çarşamba geç olurmu bilmiyorum kafam çok karıştıYarın adet olursan Pazartesi gidersin canım. İkinci günün oluyor
Kafamda deli sorularUltrasonun 1. Günü yapılır hormon baktırmak için seni 2.-3. Gün illaki bi yere yönlendirir. Hormon sonucunu telefonla bildirirsin ona göre ilaç başlanır. Merak etme bi şekilde çözüm bulunur. Bide buna takılıp stres yaşama
2. Gün şart değil 2 veya 3. Gün arasında hiç fark yok. Evet estradiol ve progesteron kesin bakılıyor. Ultrasonda endometrial ölçüm yapılıyor. Takılma bunlara güzel olacak güzelKafamda deli sorularsanırım biraz sağlamcıyım buna takılıp kaldım neyse inşallah yarın olsamda pazartesi giderim rahat rahat, kesin istiyomu e2 falan
Benim ilk tedavide adetin 2.günü gittiğimde tahlil istemedi doktorum diğer kontrolde istemişti oyüzden sordum kuzum neyse hayırlısı bakalım inşallah herşey güzel olucak canım önce senin pozitif haberini alıp sevinelim sonra sıra bize gelir Allahın izniyle2. Gün şart değil 2 veya 3. Gün arasında hiç fark yok. Evet estradiol ve progesteron kesin bakılıyor. Ultrasonda endometrial ölçüm yapılıyor. Takılma bunlara güzel olacak güzel
Cevap için teşekkürler...Zanım bende 7.günümdeyim ama doktorum istemedi öyle bir test . Doktoruna neden sormadın ya da hemşirene sorabilirsin seni aydınlatsınlar kafana takmazsın en azından
İnşallah hadi bakalım hayırlısı. E2 : 50 nin, progesteron da merkez tercihine göre 1 -1,5 altında olmalı ki sağlıklı bi transfer yapılabilsin. O yüzden bakılacaktır illakiBenim ilk tedavide adetin 2.günü gittiğimde tahlil istemedi doktorum diğer kontrolde istemişti oyüzden sordum kuzum neyse hayırlısı bakalım inşallah herşey güzel olucak canım önce senin pozitif haberini alıp sevinelim sonra sıra bize gelir Allahın izniyle
İnşallah hadi bakalım hayırlısı. E2 : 50 nin, progesteron da merkez tercihine göre 1 -1,5 altında olmalı ki sağlıklı bi transfer yapılabilsin. O yüzden bakılacaktır illaki
Hayırlı uğurlu olsun. Doktorunuz insiyatif kullanmıştır vardır bi bildiği illaki ama benim çalıştığım hastanede de tüp bebek eğitimli doktorlar var ve süreç bu şekilde işliyor. Benim yüksek çıktığı ay kok başladı adetin 2. Günü . 21 günü de lucrin başlanıp hormonlar kontrol altına alınıp bi sonraki adette östrojen + lucrin devam edip. Son beş gün lucrin kesildi progesteron eklendi ve transfer olabildim. Hormonal yapınızda sıkıntı öngörülmememiş ne mutlu sizeBende pazartesi günü başladım dondurulmuş embriyo transferi için. Adetimin 3.günü gittim sadece ultrasonla muayene etti ve ilaçlara başladık. 10 gün sonra kontrol benden de henüz kan tahlili vs birşey istemedi.
Hayırlı uğurlu olsun. Doktorunuz insiyatif kullanmıştır vardır bi bildiği illaki ama benim çalıştığım hastanede de tüp bebek eğitimli doktorlar var ve süreç bu şekilde işliyor. Benim yüksek çıktığı ay kok başladı adetin 2. Günü . 21 günü de lucrin başlanıp hormonlar kontrol altına alınıp bi sonraki adette östrojen + lucrin devam edip. Son beş gün lucrin kesildi progesteron eklendi ve transfer olabildim. Hormonal yapınızda sıkıntı öngörülmememiş ne mutlu size
Umut iyidir umut herzaman olmalı motivasyon bu sürecin başrolü. Senin sıkıntını başka bi zaman okumuştum şimdi okuyunca anımsadım.polip minikse çok problem olmuyo ama Rahim şekil bozukluğu önemli bi konu gerçi onunda derecesi önemli. Atıyorum kalp şeklindedir içeriye perde diye tabir edilen septum vardır histereskopiyle traşlama gerekebiliyor ama işlemsiz doğuran da gördüm şahsen. Ama hafif dereceli çökmeler çok problem arzetmiyor ki bunu yine en iyi doktorun bilir değerlendirir. İnşallah hayırlısı olur hakkındaAllah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun.. Benim durumlar biraz karışık. Şöyle ki ben geçen sene başladım tedaviye.. İlk gittiğimde önceki tahlillerim vardı ama kaç ay öncesinin hatta bazıları 1 seneyi geçmişti. Doktorum tsh, hgb hiçbirşey istemedi.. İlk tedavim olduğu için bende biraz heycanlı ve bilgisizdim.. tedaviye başlandıktan sonra yumurtalarım toplandı.. 5.güne 3 tane gitti.. ama doktorum telefonda 6.güne gitmesini istedi 1 gün daha izleyelim dedi ve sadece 6.gün 1 embryom kaldı onuda dondurdular.. Ufak bi polibim vardı aldır gel öyle transfere başlayalım dedi.. Uzun bir ara verdim bazı sebeplerden dolayı, sonra transfer işlemi için gittim muayene etmeden aldırmadıysan aldır gel öyle dedi.. bu sıra 2 farklı doktora gittim 1.özel 1 devlet.. özeldeki polibin aşırı ufak o önemsiz ama rahimde hafif çökme var dedi bu daha önemli.. onuda ilk defa duydum. Sonra baskalarının ısrarıyla devlette bir profesöre gittim oda ne ameliyatı ya hiçbirşey yok eldeki embriyoyu değerlendirelim bir dedi. Öyle diyince eşim bu sefer sinirlendi herkes birşey söylüyo diyerekten kendi doktoruna git o bir embriyoyu transfer ettirelim nasibimizde var ise yok ise yola baska türlü devam edelim dedik. O yüzden teansfer işlemlerine pazaryesi başladım. doktorumda muayene etti sağda kist yok, solda kist yok tedaviye başlayabiliriz dedi. Ve başladık, estrofem, folbilol, coraspin yazdı. 10 gün sonra kontrol dedi. Bende durum böyle.. Bu yüzden ne umutlanabiliyorum, ne umutsuz olabiliyorum karmakarışığım
Benim kontrolden 6 gün sonra transferim oldu kişiye göre değişiyor canımAmin canım yavaş yavaş başlıyo serüvenhayırlısı olur inşallah zaman çabuk geçiyo sıra bana geliyo ozaman kesin 10 gün ara var demekki canım sağolasın
Umut iyidir umut herzaman olmalı motivasyon bu sürecin başrolü. Senin sıkıntını başka bi zaman okumuştum şimdi okuyunca anımsadım.polip minikse çok problem olmuyo ama Rahim şekil bozukluğu önemli bi konu gerçi onunda derecesi önemli. Atıyorum kalp şeklindedir içeriye perde diye tabir edilen septum vardır histereskopiyle traşlama gerekebiliyor ama işlemsiz doğuran da gördüm şahsen. Ama hafif dereceli çökmeler çok problem arzetmiyor ki bunu yine en iyi doktorun bilir değerlendirir. İnşallah hayırlısı olur hakkında
Canım doktorun kimAllah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun.. Benim durumlar biraz karışık. Şöyle ki ben geçen sene başladım tedaviye.. İlk gittiğimde önceki tahlillerim vardı ama kaç ay öncesinin hatta bazıları 1 seneyi geçmişti. Doktorum tsh, hgb hiçbirşey istemedi.. İlk tedavim olduğu için bende biraz heycanlı ve bilgisizdim.. tedaviye başlandıktan sonra yumurtalarım toplandı.. 5.güne 3 tane gitti.. ama doktorum telefonda 6.güne gitmesini istedi 1 gün daha izleyelim dedi ve sadece 6.gün 1 embryom kaldı onuda dondurdular.. Ufak bi polibim vardı aldır gel öyle transfere başlayalım dedi.. Uzun bir ara verdim bazı sebeplerden dolayı, sonra transfer işlemi için gittim muayene etmeden aldırmadıysan aldır gel öyle dedi.. bu sıra 2 farklı doktora gittim 1.özel 1 devlet.. özeldeki polibin aşırı ufak o önemsiz ama rahimde hafif çökme var dedi bu daha önemli.. onuda ilk defa duydum. Sonra baskalarının ısrarıyla devlette bir profesöre gittim oda ne ameliyatı ya hiçbirşey yok eldeki embriyoyu değerlendirelim bir dedi. Öyle diyince eşim bu sefer sinirlendi herkes birşey söylüyo diyerekten kendi doktoruna git o bir embriyoyu transfer ettirelim nasibimizde var ise yok ise yola baska türlü devam edelim dedik. O yüzden teansfer işlemlerine pazaryesi başladım. doktorumda muayene etti sağda kist yok, solda kist yok tedaviye başlayabiliriz dedi. Ve başladık, estrofem, folbilol, coraspin yazdı. 10 gün sonra kontrol dedi. Bende durum böyle.. Bu yüzden ne umutlanabiliyorum, ne umutsuz olabiliyorum karmakarışığım
Sıkıntı etme canım 1. 2. Yada 3. Günde gitsen oluyor önemli olan 3. Günü geçmemesiPeki kızlar bişey daha sorucam adetin 1.günü kontrole giden varmı? Yani illa 2 yada 3.gün şartmı şimdi benim işler karışıyo biraz bugün adet olsam yarın pazar,yılbaşında adet olsam 1 ocak tatilzamanlaması müthiş adetimin doktorumla geçenlerde telefonda konuştuk sabah olursan hemen gün içinde gel dedi yani 1.gününde olmuş oluyo dediği
Adetin 2.günü olan kontrolden 6 gün sonra transfer oldun canım doğrumu anladım?Benim kontrolden 6 gün sonra transferim oldu kişiye göre değişiyor canım
İnşallah canım yas durduk yere canım sıkıldı bu adet zamanlamasının yüzündenSıkıntı etme canım 1. 2. Yada 3. Günde gitsen oluyor önemli olan 3. Günü geçmemesi
Hiç canını sıkma bende cumartesi adet olmuştum pazartesi kontrole gittim aynı gün ilaçlara başladımİnşallah canım yas durduk yere canım sıkıldı bu adet zamanlamasının yüzünden
Yılbaşı olunca işte biraz karışıyo tatile falan çıkıyo doktorHiç canını sıkma bende cumartesi adet olmuştum pazartesi kontrole gittim aynı gün ilaçlara başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?