2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Yarın adet olursan Pazartesi gidersin canım. İkinci günün oluyor

Ultrasonun 1. Günü yapılır hormon baktırmak için seni 2.-3. Gün illaki bi yere yönlendirir. Hormon sonucunu telefonla bildirirsin ona göre ilaç başlanır. Merak etme bi şekilde çözüm bulunur. Bide buna takılıp stres yaşama

Kafamda deli sorular sanırım biraz sağlamcıyım buna takılıp kaldım neyse inşallah yarın olsamda pazartesi giderim rahat rahat, kesin istiyomu e2 falan

Kafamda deli sorular sanırım biraz sağlamcıyım buna takılıp kaldım neyse inşallah yarın olsamda pazartesi giderim rahat rahat, kesin istiyomu e2 falan
2. Gün şart değil 2 veya 3. Gün arasında hiç fark yok. Evet estradiol ve progesteron kesin bakılıyor. Ultrasonda endometrial ölçüm yapılıyor. Takılma bunlara güzel olacak güzel

2. Gün şart değil 2 veya 3. Gün arasında hiç fark yok. Evet estradiol ve progesteron kesin bakılıyor. Ultrasonda endometrial ölçüm yapılıyor. Takılma bunlara güzel olacak güzel
Benim ilk tedavide adetin 2.günü gittiğimde tahlil istemedi doktorum diğer kontrolde istemişti oyüzden sordum kuzum neyse hayırlısı bakalım inşallah herşey güzel olucak canım önce senin pozitif haberini alıp sevinelim sonra sıra bize gelir Allahın izniyle

Zanım bende 7.günümdeyim ama doktorum istemedi öyle bir test . Doktoruna neden sormadın ya da hemşirene sorabilirsin seni aydınlatsınlar kafana takmazsın en azından
Cevap için teşekkürler...
Evet sordum ama kısa bir cevapla , sadece ilaçla alakalı ve iyi çıkmış dediler.
Ama bazı forumlarda yüksek olması gebeliğe işaret falan yazıyo bende bilgisi olan varmı diye merak ettim .
Offf beklemek çok zor bir şey yaa.

İnşallah hadi bakalım hayırlısı. E2 : 50 nin, progesteron da merkez tercihine göre 1 -1,5 altında olmalı ki sağlıklı bi transfer yapılabilsin. O yüzden bakılacaktır illaki

İnşallah hadi bakalım hayırlısı. E2 : 50 nin, progesteron da merkez tercihine göre 1 -1,5 altında olmalı ki sağlıklı bi transfer yapılabilsin. O yüzden bakılacaktır illaki

Bende pazartesi günü başladım dondurulmuş embriyo transferi için. Adetimin 3.günü gittim sadece ultrasonla muayene etti ve ilaçlara başladık. 10 gün sonra kontrol benden de henüz kan tahlili vs birşey istemedi.

Hayırlı uğurlu olsun. Doktorunuz insiyatif kullanmıştır vardır bi bildiği illaki ama benim çalıştığım hastanede de tüp bebek eğitimli doktorlar var ve süreç bu şekilde işliyor. Benim yüksek çıktığı ay kok başladı adetin 2. Günü . 21 günü de lucrin başlanıp hormonlar kontrol altına alınıp bi sonraki adette östrojen + lucrin devam edip. Son beş gün lucrin kesildi progesteron eklendi ve transfer olabildim. Hormonal yapınızda sıkıntı öngörülmememiş ne mutlu size

Allah razı olsun, hepimiz için hayırlısı olsun.. Benim durumlar biraz karışık. Şöyle ki ben geçen sene başladım tedaviye.. İlk gittiğimde önceki tahlillerim vardı ama kaç ay öncesinin hatta bazıları 1 seneyi geçmişti. Doktorum tsh, hgb hiçbirşey istemedi.. İlk tedavim olduğu için bende biraz heycanlı ve bilgisizdim.. tedaviye başlandıktan sonra yumurtalarım toplandı.. 5.güne 3 tane gitti.. ama doktorum telefonda 6.güne gitmesini istedi 1 gün daha izleyelim dedi ve sadece 6.gün 1 embryom kaldı onuda dondurdular.. Ufak bi polibim vardı aldır gel öyle transfere başlayalım dedi.. Uzun bir ara verdim bazı sebeplerden dolayı, sonra transfer işlemi için gittim muayene etmeden aldırmadıysan aldır gel öyle dedi.. bu sıra 2 farklı doktora gittim 1.özel 1 devlet.. özeldeki polibin aşırı ufak o önemsiz ama rahimde hafif çökme var dedi bu daha önemli.. onuda ilk defa duydum. Sonra baskalarının ısrarıyla devlette bir profesöre gittim oda ne ameliyatı ya hiçbirşey yok eldeki embriyoyu değerlendirelim bir dedi. Öyle diyince eşim bu sefer sinirlendi herkes birşey söylüyo diyerekten kendi doktoruna git o bir embriyoyu transfer ettirelim nasibimizde var ise yok ise yola baska türlü devam edelim dedik. O yüzden teansfer işlemlerine pazaryesi başladım. doktorumda muayene etti sağda kist yok, solda kist yok tedaviye başlayabiliriz dedi. Ve başladık, estrofem, folbilol, coraspin yazdı. 10 gün sonra kontrol dedi. Bende durum böyle.. Bu yüzden ne umutlanabiliyorum, ne umutsuz olabiliyorum karmakarışığım

Umut iyidir umut herzaman olmalı motivasyon bu sürecin başrolü. Senin sıkıntını başka bi zaman okumuştum şimdi okuyunca anımsadım.polip minikse çok problem olmuyo ama Rahim şekil bozukluğu önemli bi konu gerçi onunda derecesi önemli. Atıyorum kalp şeklindedir içeriye perde diye tabir edilen septum vardır histereskopiyle traşlama gerekebiliyor ama işlemsiz doğuran da gördüm şahsen. Ama hafif dereceli çökmeler çok problem arzetmiyor ki bunu yine en iyi doktorun bilir değerlendirir. İnşallah hayırlısı olur hakkında

İşte biri önemsiz diyor, diğer ne histeroskopisi şuan birşeye gerek yok diye kızıyor bende başladım transfer işlemi için sonunda.. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, inşAllah hepimiz güzel haberler duyarız

Canım doktorun kim

Sıkıntı etme canım 1. 2. Yada 3. Günde gitsen oluyor önemli olan 3. Günü geçmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…