- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Çok gençsin kuzum hiç canını sıkma hem ilk denemede olmadı diye hiç olmayacak diye umutsuzluğa kapılma hem pozitif olup sevinip sonra bebeğini kaybetsen daha çok üzülürdün bak ben otuzlu yaşlardayım ilk denemede kursakta kalan sevincimle birlikte kürtajla biten öyküm var ama dimdik ayaktayım mücadeleme devam ediyorum bugün adet oldum yarın kontrole gidip dondurulmuş embriyo transferi için start vericez nasipse,umudum çok çünkü Allah çoook büyük inanıyorum ki hiçbirimizin de gözünde bırakmıycak yeterki biz kendimizi bırakmayalım ve inancımız olsun,kendinide yalnız hissetme biz senin yanındayız burda aile gibi olduk hepimiz aynı amaç uğruna yola çıktık,, şimdi üzülme ve tekrar denemek için kendini hazırla canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun24 yaşındayım canım ilk denememiz
Canım bugün adet oldum yarın ilk kontrolüm var hayırlısıyla başlıyoruzSuan dondurulmus embriyo ile deneyecek olan ilac kullanmaya baslayan varmi?
Hadi hayirlisi insallahBen varım canım. Perşembe transfer nasipse
Bende dondurulmuslarla bir hafta once basladim suan sadece estrofem kullaniyorum cumartesi kont varCanım bugün adet oldum yarın ilk kontrolüm var hayırlısıyla başlıyoruzsen ne durumdasın?
Hemen hemen aynı sayılırız canım ben senin bi tık arkandan geliyorum inşallah güzel haber veririz birbirimize canımBende dondurulmuslarla bir hafta once basladim suan sadece estrofem kullaniyorum cumartesi kont var
Hayir canim istemedi anlamadim sadece estrofem verdi o igne ne icin acaba anlamadim ben nisandada yaptirmistim o zamanda vermemisti tahlil falan biseyde istemedi adetin 2. Gunu direk bu sekilde basladiHemen hemen aynı sayılırız canım ben senin bi tık arkandan geliyorum inşallah güzel haber veririz birbirimize canımclexane iğne vermiyomu doktor sadece estrofem mi yazdı,tahlil istedimi senden?
Clexane kan sulandırıcı iğne kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı veriyo doktor canım ben ilk tedavide kullanmıştım hatta coraspinde kullandım büyük ihtimalle doktorum yine kullanmamı ister diye düşünüyorumHayir canim istemedi anlamadim sadece estrofem verdi o igne ne icin acaba anlamadim ben nisandada yaptirmistim o zamanda vermemisti tahlil falan biseyde istemedi adetin 2. Gunu direk bu sekilde basladi
Yaaa sen ne koca yürekli bir kadınsın okurken gözlerim doldu çok güzel şeyler söylemişsin inşallah hepimiz bu forum da olan olmayan herkesin gönlüne göre olur herşey bizde anne oluruz inşallah seninde sonucunu iple çekiyorum Allah razı olsun inşallah Bebişin bu sefer sesinle olurÇok gençsin kuzum hiç canını sıkma hem ilk denemede olmadı diye hiç olmayacak diye umutsuzluğa kapılma hem pozitif olup sevinip sonra bebeğini kaybetsen daha çok üzülürdün bak ben otuzlu yaşlardayım ilk denemede kursakta kalan sevincimle birlikte kürtajla biten öyküm var ama dimdik ayaktayım mücadeleme devam ediyorum bugün adet oldum yarın kontrole gidip dondurulmuş embriyo transferi için start vericez nasipse,umudum çok çünkü Allah çoook büyük inanıyorum ki hiçbirimizin de gözünde bırakmıycak yeterki biz kendimizi bırakmayalım ve inancımız olsun,kendinide yalnız hissetme biz senin yanındayız burda aile gibi olduk hepimiz aynı amaç uğruna yola çıktık,, şimdi üzülme ve tekrar denemek için kendini hazırla canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canım ben şehir dışında olduğum için kan değeriyle muayene olmadan başladık. İlk başta sadece estrofem ve coraspin verdi. Daha sonra üçüncü kontrolde transfer günüm belli oldu. Üçüncü kontrolde de crınone jel, clexane ve Progestan iğne başladı. Ayrıca 4 gün prednol verdi. Bakalım nasipse Perşembe transfer olcakHadi hayirlisi insallah
Kac kez doktor muaynesi oldunuz birde neler kpullandiniz acaba
Tahliller neyle alakali hormon falanmiClexane kan sulandırıcı iğne kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı veriyo doktor canım ben ilk tedavide kullanmıştım hatta coraspinde kullandım büyük ihtimalle doktorum yine kullanmamı ister diye düşünüyorum
Senden de Allah razı olsun canım inşallah burda hepimiz pozitif sonucumuzu paylaşıcaz inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh fazla uzatmadan tekrar dene canım doktorunu iyi seç gerisini Allah’a bırakYaaa sen ne koca yürekli bir kadınsın okurken gözlerim doldu çok güzel şeyler söylemişsin inşallah hepimiz bu forum da olan olmayan herkesin gönlüne göre olur herşey bizde anne oluruz inşallah seninde sonucunu iple çekiyorum Allah razı olsun inşallah Bebişin bu sefer sesinle olur
E2 hormonuna bakıyomuş diğer arkadaşlar öyle söyledi ama bazı doktorlar şimdi istemiyo ilaçları kullandıktan sonra istiyo büyük bi ihtimal benim doktorumda yarın istemiycek diye düşünüyorumTahliller neyle alakali hormon falanmi
E2 hormonuna bakıyomuş diğer arkadaşlar öyle söyledi ama bazı doktorlar şimdi istemiyo ilaçları kullandıktan sonra istiyo büyük bi ihtimal benim doktorumda yarın istemiycek diye düşünüyorum[/QUOTE kacinci gun embriyosu senin
hadi hayirli haberler yazmak nasip olsun insallah buraya :)5.gün embriyosu canım
evet canim gun asiri. Aslinda evde vuracak birini bulsan 3-4 gun cikmasan dinlensen daha iyi olur. Ben bi ucuncu gun disarda vurdurdum. Uzak degilse yavas yavas gidip gelebilirsin. Benim esim saglikci o yapiyo yanimda 1 haftadir. Sonrasinda da saglik ocagina yururum herhalde.hilal1907 canım seninde progestan gün asırıydı değil mi. Mecburen transferden sonra hastaneye enjeksiyon için gideceğiZ. Benim ikinci güne denk gelcekte sıkıntı olmaz herhalde gidip gelirken
İnşallah canım inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallahhhhadi hayirli haberler yazmak nasip olsun insallah buraya :)
Benim eşim de sağlıkçı ama ben şehir dısındayım maalesef. Araba var babam götürüp getirir artık. Sıkıntı olmaz inşallahevet canim gun asiri. Aslinda evde vuracak birini bulsan 3-4 gun cikmasan dinlensen daha iyi olur. Ben bi ucuncu gun disarda vurdurdum. Uzak degilse yavas yavas gidip gelebilirsin. Benim esim saglikci o yapiyo yanimda 1 haftadir. Sonrasinda da saglik ocagina yururum herhalde.
Yok cnm olmaz dun biz gezmeye gittik takur tukur dedim allahim sana emanet. Rabbim koruduktan sonra hicbisey olmaz.Benim eşim de sağlıkçı ama ben şehir dısındayım maalesef. Araba var babam götürüp getirir artık. Sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?