- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hayırlısı olsun inşallah yeni yıl hediyen pozitif sonucun olur canım herkes bebişini kucağına alır inşallah bu yıl hepimizin yılı olsunTesekkur ederim herkeze boll şans diliyorum 25 aralikda 2. Gunumdu ve basladik suan gunde 2 kez estrofem kullaniyorum cumartesi kont. Var bakalim
Bi test yapsan cnmm belki hamilesindirBen hala adet olmayı bekliyorum kızlar acaba stresmi yaptım naptım gelmiyo bi türlü28.güne girdim en geç 27.gün olurdum halbu ki
Yok canım ya 0 ihtimal,, kafama taktım şu gün olursam şöyle olur bugün olursam doktor yok tatil falan filan dedim şimdide adet gelmiyoBi test yapsan cnmm belki hamilesindir
Canin sagolsun kuzum sen saglikli ol da tedavi ne zaman baslarsa baslasinn. Bende sen gibi aceleciyimm. Adetler duzenli olur ama ne zaman tedavi lafim olsa beni bi stres alir bikac gun atar. Hamile olmadigindan eminsen kekik suyu kaynat ic canim benim iki gunde adetimi getirmisti.Yok canım ya 0 ihtimal,, kafama taktım şu gün olursam şöyle olur bugün olursam doktor yok tatil falan filan dedim şimdide adet gelmiyogerçekten herşey kafada bitiyo yani
Hayırlısı tabi canım yapacak bişey yok beklicemCanin sagolsun kuzum sen saglikli ol da tedavi ne zaman baslarsa baslasinn. Bende sen gibi aceleciyimm. Adetler duzenli olur ama ne zaman tedavi lafim olsa beni bi stres alir bikac gun atar. Hamile olmadigindan eminsen kekik suyu kaynat ic canim benim iki gunde adetimi getirmisti.
Zamanı değilmiş canım vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun yaş kaç buarada?Kızlar sonucumu aldım negatif malesef tutmamış çok kötüyüm ve ben gurbetteyim teselli edecek bir kişi bile yok rabbim sizlere nasip etsin inşallah Allah yardımcımız olsun
24 yaşındayım canım ilk denememizZamanı değilmiş canım vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun yaş kaç buarada?
Kızlar sonucumu aldım negatif malesef tutmamış çok kötüyüm ve ben gurbetteyim teselli edecek bir kişi bile yok rabbim sizlere nasip etsin inşallah Allah yardımcımız olsun
Beşinci gün embriyosu canım çok iyi dediler çok yüksek ihtimalle bekliyoruz dediler iki tane transfer edildi kendimde değilim üç saattir napıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorumben de dün negatif aldım canım. İlk denememdi. seni çok iyi anlıyorum. dünden beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. kaçıncı gün embriyosu transfer edildi, kalitesi nasıldı?
Beşinci gün embriyosu canım çok iyi dediler çok yüksek ihtimalle bekliyoruz dediler iki tane transfer edildi kendimde değilim üç saattir napıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum
Aynen çok iyi dediler ümitlendirdiler baya sen kaç yaşındaydın başka dondurulmuşum da yok canım Konya’dayım ailem İstanbul da yaşıyor İstanbul da güzel bir kliniğe başlamak istiyorum ama bakalım nasıl olacak iki senelik evliyim ben canım kaç senelik evlisin senbenim de ayni cok iyi dedikleri bir tane besinci gun embriyosu transfer edildi ama olmadi iste. bilmiyorum kendimizi toplayip yeniden deneyecegiz baska caremiz yok ki. yaşın gençmiş canım mutlaka olur eninde sonunda. İlk denemede olmuyor galiba benim gördüğüm hep ikinci üçüncü de olmuş herkesin. üzülme desem de elinde değil biliyorum, kendime de söz geçiremiyorum ama uzulme lütfen. geçecek bu günler inşallah. dondurulmuşun var mıydı?
Aynen çok iyi dediler ümitlendirdiler baya sen kaç yaşındaydın başka dondurulmuşum da yok canım Konya’dayım ailem İstanbul da yaşıyor İstanbul da güzel bir kliniğe başlamak istiyorum ama bakalım nasıl olacak iki senelik evliyim ben canım kaç senelik evlisin sen
En iyisini yaparsın ben biraz iki üç ay dinlenicem inşallah sonra denemeyi düşünüyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallahben 30 yaşındayım. üç yıllık evliyim ama çocuk için yedi sekiz aydır uğraşıyoruz. benim de yok dondurulmuş. İstanbulda çok iyi merkezler var şanslısın canım. ben çok fazla beklemeden ikinciyi denemeyi düşünüyorum
Canim vardir bundada bi hayir biz hep isterken ne diyoruz rabbim hayirlisiyla hayirlisiysa nasip et insallah rabbim en kisa zamanda tekrar deneyip kucagina almayi nasip etsin evladini sanada bizede insallahKızlar sonucumu aldım negatif malesef tutmamış çok kötüyüm ve ben gurbetteyim teselli edecek bir kişi bile yok rabbim sizlere nasip etsin inşallah Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanim vardir bundada bi hayir biz hep isterken ne diyoruz rabbim hayirlisiyla hayirlisiysa nasip et insallah rabbim en kisa zamanda tekrar deneyip kucagina almayi nasip etsin evladini sanada bizede insallah
Ben varım canım. Perşembe transfer nasipseSuan dondurulmus embriyo ile deneyecek olan ilac kullanmaya baslayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?