2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Ben hala adet olmayı bekliyorum kızlar acaba stresmi yaptım naptım gelmiyo bi türlü 28.güne girdim en geç 27.gün olurdum halbu ki

Son düzenleme:
Yok canım ya 0 ihtimal,, kafama taktım şu gün olursam şöyle olur bugün olursam doktor yok tatil falan filan dedim şimdide adet gelmiyo gerçekten herşey kafada bitiyo yani
Canin sagolsun kuzum sen saglikli ol da tedavi ne zaman baslarsa baslasinn. Bende sen gibi aceleciyimm. Adetler duzenli olur ama ne zaman tedavi lafim olsa beni bi stres alir bikac gun atar. Hamile olmadigindan eminsen kekik suyu kaynat ic canim benim iki gunde adetimi getirmisti.

Hayırlısı tabi canım yapacak bişey yok beklicem ya hani herzaman düzensiz olsa anlarım ben hiç gecikme yaşamam döngüm bellidir aksamaz hatta adet olunca sinir olurdum şimdide olmuyorum diye sinir oldum bugün ve yarında olmazsam doktorumu arayıp sorucam danışayım bakim ne diycek

Kızlar sonucumu aldım negatif malesef tutmamış çok kötüyüm ve ben gurbetteyim teselli edecek bir kişi bile yok rabbim sizlere nasip etsin inşallah Allah yardımcımız olsun
Zamanı değilmiş canım vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun yaş kaç buarada?

Kızlar sonucumu aldım negatif malesef tutmamış çok kötüyüm ve ben gurbetteyim teselli edecek bir kişi bile yok rabbim sizlere nasip etsin inşallah Allah yardımcımız olsun

ben de dün negatif aldım canım. İlk denememdi. seni çok iyi anlıyorum. dünden beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. kaçıncı gün embriyosu transfer edildi, kalitesi nasıldı?

ben de dün negatif aldım canım. İlk denememdi. seni çok iyi anlıyorum. dünden beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. kaçıncı gün embriyosu transfer edildi, kalitesi nasıldı?
Beşinci gün embriyosu canım çok iyi dediler çok yüksek ihtimalle bekliyoruz dediler iki tane transfer edildi kendimde değilim üç saattir napıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum

Beşinci gün embriyosu canım çok iyi dediler çok yüksek ihtimalle bekliyoruz dediler iki tane transfer edildi kendimde değilim üç saattir napıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum

benim de ayni cok iyi dedikleri bir tane besinci gun embriyosu transfer edildi ama olmadi iste. bilmiyorum kendimizi toplayip yeniden deneyecegiz baska caremiz yok ki. yaşın gençmiş canım mutlaka olur eninde sonunda. İlk denemede olmuyor galiba benim gördüğüm hep ikinci üçüncü de olmuş herkesin. üzülme desem de elinde değil biliyorum, kendime de söz geçiremiyorum ama uzulme lütfen. geçecek bu günler inşallah. dondurulmuşun var mıydı?

Aynen çok iyi dediler ümitlendirdiler baya sen kaç yaşındaydın başka dondurulmuşum da yok canım Konya’dayım ailem İstanbul da yaşıyor İstanbul da güzel bir kliniğe başlamak istiyorum ama bakalım nasıl olacak iki senelik evliyim ben canım kaç senelik evlisin sen

ben 30 yaşındayım. üç yıllık evliyim ama çocuk için yedi sekiz aydır uğraşıyoruz. benim de yok dondurulmuş. İstanbulda çok iyi merkezler var şanslısın canım. ben çok fazla beklemeden ikinciyi denemeyi düşünüyorum

En iyisini yaparsın ben biraz iki üç ay dinlenicem inşallah sonra denemeyi düşünüyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Canim vardir bundada bi hayir biz hep isterken ne diyoruz rabbim hayirlisiyla hayirlisiysa nasip et insallah rabbim en kisa zamanda tekrar deneyip kucagina almayi nasip etsin evladini sanada bizede insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…