- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım doktorun kim
Cnm benim negatif zaten nasip olmadi malesef ins siz guzel bi haber alirsnzKeşke bunu daha önce bilseydim. İnşallah bebişlerimiz tutunur da bir daha yaşamayız
YaaaaaCnm benim negatif zaten nasip olmadi malesef ins siz guzel bi haber alirsnz
Yok cnm est yha evet herseyin basi saglik bazen hersey dortdortluk ilerlesede nasipte yoksa olmayinca olmuyo alisiyo insan zamanlaYaaaaaçok özür dilerim sonucu aldıgınızı bilmiyordum. Vakti zamanı degilmiş demek ki. Üzülsekte saglığımız yerinde çok şükür deyip zamanını beklemekten başka elden bişey gelmiyor
progesteron begin tutunmasina yardimci bir hormon. Benim bildigim degerin iyi cikmis. 10 lu rakamlarda ciksaydi extra progesterone ignesi verirdi ya da ignesini kullaniyorsan dozajini yukseltirdi. Benim de transferin 4. Gunu bakilmisti.Benim mesajımı gören yokmu acaba?
Hangi ilaçlara başlattı canımBende pazartesi günü başladım dondurulmuş embriyo transferi için. Adetimin 3.günü gittim sadece ultrasonla muayene etti ve ilaçlara başladık. 10 gün sonra kontrol benden de henüz kan tahlili vs birşey istemedi.
Teşekkürler...progesteron begin tutunmasina yardimci bir hormon. Benim bildigim degerin iyi cikmis. 10 lu rakamlarda ciksaydi extra progesterone ignesi verirdi ya da ignesini kullaniyorsan dozajini yukseltirdi. Benim de transferin 4. Gunu bakilmisti.
Hayır canım adetin 2.günü ilaçlara başladım 10 gün sonra kontrol edildi testler ve ultrason uygun çıktı 6 gün sonra transfer oldum. Aramıştım kliniği estrofemi 10 gün kullanmadan bişey diyemeyiz demişti hemşire ..Adetin 2.günü olan kontrolden 6 gün sonra transfer oldun canım doğrumu anladım?
Hah tamam işte öğrenmek istediğim o ilk 10 gündü canım şimdi anladım teşekkürlerHayır canım adetin 2.günü ilaçlara başladım 10 gün sonra kontrol edildi testler ve ultrason uygun çıktı 6 gün sonra transfer oldum. Aramıştım kliniği estrofemi 10 gün kullanmadan bişey diyemeyiz demişti hemşire ..
Rica ederim ... Zor bekleyişler Allah yardımcımız olsunHah tamam işte öğrenmek istediğim o ilk 10 gündü canım şimdi anladım teşekkürler
Amin canım rabbim hepimize hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip eder inşallah sen ne durumdasın şuan?Rica ederim ... Zor bekleyişler Allah yardımcımız olsun
27 Aralıkta transferim oldu beklemedeyimAmin canım rabbim hepimize hayırlısıyla pozitif sonuç almayı nasip eder inşallah sen ne durumdasın şuan?
Çoğu gitmiş azı kalmış hadi inşallahhhhhh pozitif haberini alalım da bizede moral olsun kuzum27 Aralıkta transferim oldu beklemedeyim
Amin amin inşallahÇoğu gitmiş azı kalmış hadi inşallahhhhhh pozitif haberini alalım da bizede moral olsun kuzum
Dualarımız hepimiz için kuzum inşallah pozitif sonucu alırsın da yeni yıl hediyesi olurBende 21 aralıkta transfer oldum normalde 2 ocak test günüm ama ben yarın yaptırıcam testi inşallah pozitifi görürüz kızlar dua edin çok Merak ediyorum
Benim10.gün ben de çok birsey hissetmiyorum test günü yaklaştıkça korkuyorumKizlarr zaman gecmiyor 5.gunum hicbisey hissetmiyorumm sizler napiyosunuzz
Ohoo bayagi ilerletmissin sen be zaman yapicaksin testiBenim10.gün ben de çok birsey hissetmiyorum test günü yaklaştıkça korkuyorum
Beşinci gün embriyosu canım benimkiDualarımız hepimiz için kuzum inşallah pozitif sonucu alırsın da yeni yıl hediyesi olurkaçıncı gün embriyosuydu senin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?