2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Yaaaaa çok özür dilerim sonucu aldıgınızı bilmiyordum. Vakti zamanı degilmiş demek ki. Üzülsekte saglığımız yerinde çok şükür deyip zamanını beklemekten başka elden bişey gelmiyor
Yok cnm est yha evet herseyin basi saglik bazen hersey dortdortluk ilerlesede nasipte yoksa olmayinca olmuyo alisiyo insan zamanla

Benim mesajımı gören yokmu acaba?
progesteron begin tutunmasina yardimci bir hormon. Benim bildigim degerin iyi cikmis. 10 lu rakamlarda ciksaydi extra progesterone ignesi verirdi ya da ignesini kullaniyorsan dozajini yukseltirdi. Benim de transferin 4. Gunu bakilmisti.

progesteron begin tutunmasina yardimci bir hormon. Benim bildigim degerin iyi cikmis. 10 lu rakamlarda ciksaydi extra progesterone ignesi verirdi ya da ignesini kullaniyorsan dozajini yukseltirdi. Benim de transferin 4. Gunu bakilmisti.
Teşekkürler...

Adetin 2.günü olan kontrolden 6 gün sonra transfer oldun canım doğrumu anladım?
Hayır canım adetin 2.günü ilaçlara başladım 10 gün sonra kontrol edildi testler ve ultrason uygun çıktı 6 gün sonra transfer oldum. Aramıştım kliniği estrofemi 10 gün kullanmadan bişey diyemeyiz demişti hemşire ..

Hah tamam işte öğrenmek istediğim o ilk 10 gündü canım şimdi anladım teşekkürler

Bende 21 aralıkta transfer oldum normalde 2 ocak test günüm ama ben yarın yaptırıcam testi inşallah pozitifi görürüz kızlar dua edin çok Merak ediyorum
Dualarımız hepimiz için kuzum inşallah pozitif sonucu alırsın da yeni yıl hediyesi olur kaçıncı gün embriyosuydu senin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…