- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Aynen bende öyle düşünüyorum canım. Herkes sonuçta evde yaptıramıyor ya. Doktorlar da biliyor sonuçta bu iğnenin hastanede yapılacağını. Sakıncalı olsa evde yaptırın diye uyarırlardıYok cnm olmaz dun biz gezmeye gittik takur tukur dedim allahim sana emanet. Rabbim koruduktan sonra hicbisey olmaz.
Oyle tabi canimAynen bende öyle düşünüyorum canım. Herkes sonuçta evde yaptıramıyor ya. Doktorlar da biliyor sonuçta bu iğnenin hastanede yapılacağını. Sakıncalı olsa evde yaptırın diye uyarırlardı
Gayet iyi canım. Benim 7 ml di. Ona rağmen iyi denmişti. Gözün aydınKızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay 6ml mi geçmemişti bu ay kalınlaşmış çok şükür sizce 11. Ci gün 8 ml nasıl
Saol cnm içime su serptinGayet iyi canım. Benim 7 ml di. Ona rağmen iyi denmişti. Gözün aydın
Bende bugün ilk kontrolümü oldum start verdik çok şükür estrofeme başladım diğer kontrolüm 15 ocak hadi hayırlısı hakkımızda canımKızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay 6ml mi geçmemişti bu ay kalınlaşmış çok şükür sizce 11. Ci gün 8 ml nasıl
Bende daha adet olmayı bekliyorum bekledikçe zaman geçmiyor 7 Ocak ilacım bitiyor 10 Ocak gibi adet olurum inşallahBende bugün ilk kontrolümü oldum start verdik çok şükür estrofeme başladım diğer kontrolüm 15 ocak hadi hayırlısı hakkımızda canım
Inşallah herşey yolunda gider kuzum gelişmelerden haber et takipteyim seniBende bugün ilk kontrolümü oldum start verdik çok şükür estrofeme başladım diğer kontrolüm 15 ocak hadi hayırlısı hakkımızda canım
Tamam canım sende gelişmeleri yaz buralarda olalım konuşmak iyi geliyo detaylaşalımInşallah herşey yolunda gider kuzum gelişmelerden haber et takipteyim seni
Inşallah canım InşallahTamam canım sende gelişmeleri yaz buralarda olalım konuşmak iyi geliyo detaylaşalıminşallah pozitif haberlerimizi paylaşmak nasip olur da hamilelik muhabbetlerine de başlarız inşallahhh
Ay evet bende mesela hiç gecikme yaşamazdım ki erken bile olurdu bu sefer 1 gün geciktim heyecan başladı sonu güzel olur inşallah canım hazır ol arkamdan takip et beni sırayla hepimiz güzel haber verelim Allahım inşallaahhhhhhBende daha adet olmayı bekliyorum bekledikçe zaman geçmiyor 7 Ocak ilacım bitiyor 10 Ocak gibi adet olurum inşallah
Bakalım sabırsızlık diz boyu Rabbim boş çevirmesin yarım bırakmasın sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım benim de çok yakın olmuş olacak. Demekki sıkıntı olmuyor. 10 Aralık Adet tarihim 3 Aralık transfer nasipseKızlar şimdi kafama bişey dank etti takıldımdoktorumun bana ortalama söylediği transfer tarihi benim diğer adet dönemime denk geliyo nasıl oluyo öyle kafamda deli sorular transfer olan arkadaşlar bi bakın bana
Ay yine senin 1 hafta falan kalmış oluyo benimki 1 gün yada adet tarihimden 2 gün sonraCanım benim de çok yakın olmuş olacak. Demekki sıkıntı olmuyor. 10 Aralık Adet tarihim 3 Aralık transfer nasipse
reglinin 1.gününden sonra ki kaçıncı gün transferin ?Ay yine senin 1 hafta falan kalmış oluyo benimki 1 gün yada adet tarihimden 2 gün sonraçok ilginç nasıl olucak gerçekten merak ediyorum neyse transfer olan arkadaşlar yazınca anlarız canım
Ortalama bi tarih verdi tam net değil ama 25 gün canım yada 27 gün çünkü iki gün oynayabilir dedireglinin 1.gününden sonra ki kaçıncı gün transferin ?
Benimki 3 kez 18.güne denk geldi ama günden ziyade rahim kalinligina göre transfer yapılıyor ya oyüzden ortalama bir tarih vermiştir belki doktorunuzKızlar şimdi kafama bişey dank etti takıldımdoktorumun bana ortalama söylediği transfer tarihi benim diğer adet dönemime denk geliyo nasıl oluyo öyle kafamda deli sorular transfer olan arkadaşlar bi bakın bana
İlla bi kafam karışıcak zaten neyse akışına bırakmalıyım hayırlısı neyse o olsun inşallaBenimki 3 kez 18.güne denk geldi ama günden ziyade rahim kalinligina göre transfer yapılıyor ya oyüzden ortalama bir tarih vermiştir belki doktorunuz
Çok güzel hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin, kan testi mi yaptırdınız bende kan verdim bekliyorum heyecanlaHamileyim! İnşallah bu defa devam eder çok ilginçtir sürekli kayıp yaşayınca pozitif sonuca sevinemiyorum bile. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?