2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Yok cnm olmaz dun biz gezmeye gittik takur tukur dedim allahim sana emanet. Rabbim koruduktan sonra hicbisey olmaz.
Aynen bende öyle düşünüyorum canım. Herkes sonuçta evde yaptıramıyor ya. Doktorlar da biliyor sonuçta bu iğnenin hastanede yapılacağını. Sakıncalı olsa evde yaptırın diye uyarırlardı

Kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay 6ml mi geçmemişti bu ay kalınlaşmış çok şükür sizce 11. Ci gün 8 ml nasıl
Bende bugün ilk kontrolümü oldum start verdik çok şükür estrofeme başladım diğer kontrolüm 15 ocak hadi hayırlısı hakkımızda canım

Bende bugün ilk kontrolümü oldum start verdik çok şükür estrofeme başladım diğer kontrolüm 15 ocak hadi hayırlısı hakkımızda canım
Bende daha adet olmayı bekliyorum bekledikçe zaman geçmiyor 7 Ocak ilacım bitiyor 10 Ocak gibi adet olurum inşallah
Bakalım sabırsızlık diz boyu Rabbim boş çevirmesin yarım bırakmasın sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ay evet bende mesela hiç gecikme yaşamazdım ki erken bile olurdu bu sefer 1 gün geciktim heyecan başladı sonu güzel olur inşallah canım hazır ol arkamdan takip et beni sırayla hepimiz güzel haber verelim Allahım inşallaahhhhhh

Kızlar şimdi kafama bişey dank etti takıldım doktorumun bana ortalama söylediği transfer tarihi benim diğer adet dönemime denk geliyo nasıl oluyo öyle kafamda deli sorular transfer olan arkadaşlar bi bakın bana

Canım benim de çok yakın olmuş olacak. Demekki sıkıntı olmuyor. 10 Aralık Adet tarihim 3 Aralık transfer nasipse

Canım benim de çok yakın olmuş olacak. Demekki sıkıntı olmuyor. 10 Aralık Adet tarihim 3 Aralık transfer nasipse
Ay yine senin 1 hafta falan kalmış oluyo benimki 1 gün yada adet tarihimden 2 gün sonra çok ilginç nasıl olucak gerçekten merak ediyorum neyse transfer olan arkadaşlar yazınca anlarız canım

Benimki 3 kez 18.güne denk geldi ama günden ziyade rahim kalinligina göre transfer yapılıyor ya oyüzden ortalama bir tarih vermiştir belki doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…