2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Hamileyim! İnşallah bu defa devam eder çok ilginçtir sürekli kayıp yaşayınca pozitif sonuca sevinemiyorum bile. Hayırlısı bakalım
Aaaa çok güzel bi haber hayırlı olsun sonuna kadar gitsin sonrada sağlıklı sıhhatli miniğini tek çırpıda kucağına alırsın inşallahhh canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah

Teşekkür ederim sende sürece başlamışsın hayırlıyla hepimiz güzel güzel hamile kalıp doğuralım inşallah

Ortalama bi tarih verdi tam net değil ama 25 gün canım yada 27 gün çünkü iki gün oynayabilir dedi
Canım normal bi siklüs geçirmeyeceksin bu ay doktorun 25 demiş ama rahmin kalınlaşırsa bu 23 te olur sen buna takılma dışarıdan aldığın ilaçlar seni en uygun hale getirecek inşallah

Canım normal bi siklüs geçirmeyeceksin bu ay doktorun 25 demiş ama rahmin kalınlaşırsa bu 23 te olur sen buna takılma dışarıdan aldığın ilaçlar seni en uygun hale getirecek inşallah
İnşallah canım ya eve geldikten sonra kafama takıldı işin içinden çıkamadım tekrar dokturuda aramak istemedim estrofeme devam nede olsa kontrole gidicem ozaman netleşir herşey

Teşekkür ederim evet kanda bakıldı hadi hayırlısıyla güzel bi haber de senden alalım

Hadi bugünün 2.ci güzel haberinide sen verirsin inşallah canım çıkmadımı daha sonuç?

Sonucun ne zaman çıkacak bende kan sonucu bekliyorum kızlarrr dua edin nolur çok korkuyorum
Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyle Korkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir

Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyle Korkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir

Hayırlı olsun arkadaşım.. Kat ve kat artsın inşAllah, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah.. Okuyunca çok sevindim, darısı başımızaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…