- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Teşekkür ederim evet kanda bakıldı hadi hayırlısıyla güzel bi haber de senden alalımÇok güzel hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin, kan testi mi yaptırdınız bende kan verdim bekliyorum heyecanla
AaaaHamileyim! İnşallah bu defa devam eder çok ilginçtir sürekli kayıp yaşayınca pozitif sonuca sevinemiyorum bile. Hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim sende sürece başlamışsın hayırlıyla hepimiz güzel güzel hamile kalıp doğuralım inşallahAaaaçok güzel bi haber hayırlı olsun sonuna kadar gitsin sonrada sağlıklı sıhhatli miniğini tek çırpıda kucağına alırsın inşallahhh canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah
Hadi bugünün 2.ci güzel haberinide sen verirsin inşallah canım çıkmadımı daha sonuç?Çok güzel hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin, kan testi mi yaptırdınız bende kan verdim bekliyorum heyecanla
evet canım başladım dün ilk kontrolümü oldum bakalım hayırlısı olur inşallahhh Allahım hepimize nasip eder inşallahhTeşekkür ederim sende sürece başlamışsın hayırlıyla hepimiz güzel güzel hamile kalıp doğuralım inşallah
İnşallah pozitif olur sonucun da hamilelik geyiği yaparız artıkevet canım başladım dün ilk kontrolümü oldum bakalım hayırlısı olur inşallahhh Allahım hepimize nasip eder inşallahhdeğerin kaç çıktı canım
Canım normal bi siklüs geçirmeyeceksin bu ay doktorun 25 demiş ama rahmin kalınlaşırsa bu 23 te olur sen buna takılma dışarıdan aldığın ilaçlar seni en uygun hale getirecek inşallahOrtalama bi tarih verdi tam net değil ama 25 gün canım yada 27 gün çünkü iki gün oynayabilir dedi
Sonucun ne zaman çıkacak bende kan sonucu bekliyorum kızlarrr dua edin nolur çok korkuyorumÇok güzel hayırlı olsun inşallah allah tamamına erdirsin, kan testi mi yaptırdınız bende kan verdim bekliyorum heyecanla
Güzel çıkmış bence sonucun canım inşallah kat kat katlanırİnşallah pozitif olur sonucun da hamilelik geyiği yaparız artık116 çıktı
İnşallah canım ya eve geldikten sonra kafama takıldı işin içinden çıkamadım tekrar dokturuda aramak istemedim estrofeme devam nede olsa kontrole gidicem ozaman netleşir herşeyCanım normal bi siklüs geçirmeyeceksin bu ay doktorun 25 demiş ama rahmin kalınlaşırsa bu 23 te olur sen buna takılma dışarıdan aldığın ilaçlar seni en uygun hale getirecek inşallah
Dualarım sizinle canım hadi Allahım inşallah ikinizede hayırlı sonuç nasip eder inşallah bugün 3 pozitif olsun topiğimizde inşallahhh (amin) ne zaman çıkıcak sonucun canımSonucun ne zaman çıkacak bende kan sonucu bekliyorum kızlarrr dua edin nolur çok korkuyorum
Teşekkür ederim evet kanda bakıldı hadi hayırlısıyla güzel bi haber de senden alalım
Hadi bugünün 2.ci güzel haberinide sen verirsin inşallah canım çıkmadımı daha sonuç?
Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyleSonucun ne zaman çıkacak bende kan sonucu bekliyorum kızlarrr dua edin nolur çok korkuyorum
Oh be çoo şükür çok sevindim canım gözün aydın sorunsuz sıkıntısız sonuna kadar gider inşallah bugün 2.ci pozitif haberimiz Allahım arttırsın @White_angel38 sıra sende inşallah seninde pozitiff olsun :dua:Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyleKorkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsinAy kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyleKorkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir
Ay kızlar çıktı sonucum hamileyim Allahın izniyleKorkudan ölüyorum sandım çok şükür olumlu oldu inş artarakda devam etsin , White_angel38 inş senden de güzel haberler gelir
Teşekkür ederim inş tez vakitte size de nasip olsun rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınHayırlı olsun arkadaşım.. Kat ve kat artsın inşAllah, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşAllah.. Okuyunca çok sevindim, darısı başımızaaaaaaa
Aynen ne kadar rahat olursan süreç o kadar akıcı ilerler stres yapma vücudunu herşey kısmetİnşallah canım ya eve geldikten sonra kafama takıldı işin içinden çıkamadım tekrar dokturuda aramak istemedim estrofeme devam nede olsa kontrole gidicem ozaman netleşir herşey
Maalesef negatif sonucum Rabbim emeklerinizi zayi etmesin ...Oh be çoo şükür çok sevindim canım gözün aydın sorunsuz sıkıntısız sonuna kadar gider inşallah bugün 2.ci pozitif haberimiz Allahım arttırsın @White_angel38 sıra sende inşallah seninde pozitiff olsun :dua:
Hayırlısı olsun kuzum yaa üzülme olurmu zamanı gelmemiş demekkiMaalesef negatif sonucum Rabbim emeklerinizi zayi etmesin ...
canim sen transfer yaprirdin mi ?Hayırlısı olsun kuzum yaa üzülme olurmu zamanı gelmemiş demekkirabbim büyük elbet olacak sen canını sıkma önemli olan senin iyi olman sen sağlıklı olda canım gerisini Allah’a bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?